Сподееееляй, народе
Moderator: Moridin
Re: Сподееееляй, народе
Честито, Мели! Да ти е живо и здраво племенничето! 
Измислиха ли му име все пак?

Измислиха ли му име все пак?
Not yet 
Нашите искат да е Виктор... Техните на мъжа на сестра ми (индийци) искат Роноджой (май пак значи победител). Сестра ми планираше Хари (на Хари Потър), но твърде подозрително често си бъзика за Харилумпа...
Аз съм ок с Рон (Хари Потър фтв!), Хари и руутвам и за Ясен примерно :Д
Сложна работа...

Нашите искат да е Виктор... Техните на мъжа на сестра ми (индийци) искат Роноджой (май пак значи победител). Сестра ми планираше Хари (на Хари Потър), но твърде подозрително често си бъзика за Харилумпа...
Аз съм ок с Рон (Хари Потър фтв!), Хари и руутвам и за Ясен примерно :Д
Сложна работа...
shadow dance nikoga ne luje
То още малко клетото ще порасне достатъчно, че да си каже самичко как иска да се казва.
Fill your name here popov nai-dobre pa to she se samoopredeli nekoi den za gender i ime.
Oh edna sedmica v italia ne stiga za nishto osobeno: vseki den razlichen grad... <3 hich ne mi se vrashta v sofeto sa... Blergh

Oh edna sedmica v italia ne stiga za nishto osobeno: vseki den razlichen grad... <3 hich ne mi se vrashta v sofeto sa... Blergh
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хехе, не е лесно с имената в международните семейства... Ако е с някакво яко индийско име, ще е интересно и необичайно (поне за нас българите). По този повод се сещам за любимата ми гавра от iZombie: героят британски индиец трябваше да се представи с измислено име и мозъкът му роди това:
- Spoiler: show
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Аз лобирах за Аспарух Кан (или Кан Аспарух), че хем да е на двете култури, хем да е патриотично, но Мели и Жоро нещо отказват да предадат посланието ми 

Предлагам Ганчо-Ганди, класически имена, че и с алитерация.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ами, добър вкус за имена имат сестра ти и мъжа й

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Шефе?!?!? С кво ги подкупи?! 

Хубаво име

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
Супер е името и ще е лесно за spell-ване, щото, вервайте ми, в днешните глобални времена това си е важно! Да си го носи със здраве и да ви радва!
Спрях цигарите и за пръв път не се изкушавам 

Антъни Бурдейн си отишъл
Що така бе, човек?