A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Re: A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Я сакам шейвд и срамни устни, далеч не ми се гледат шлонгове ту би онест. И ако наистина има само една пичина, определено не е мой тип. Но тоя главния с големите сини очи личи, че има яка харизма. Освен това тоя приятен клип за качеството на насилието:
https://www.youtube.com/watch?v=bV4MhSCK0_o
Не отричам, че има качество във филма. Ама след туин пийкс и бетър кол сол, всичко е баси пустинята като диалог, персонажи, атмосфера.
https://www.youtube.com/watch?v=bV4MhSCK0_o
Не отричам, че има качество във филма. Ама след туин пийкс и бетър кол сол, всичко е баси пустинята като диалог, персонажи, атмосфера.
Баце, къвто си байкюриъс, има да точиш лиги по редица лица: Вейн, Флинт, мисля, че и Били ще ти допадне.
А оня с големите сини очи сигурно е Силвър, който на мен така и не успя да ми влезе, въпреки че е хубаво момчето.
Не, сериозно. Сериалът е с доста насран сюжет, но има едни от най-яките типчета в историята на сериалите и се залепя за теб като гербова марка. Аз го загледах в момент, в който ужасно ми трябваха някви яки персонажи - от типа, в които се влюбваш и по които си обсесваш. Като Джотаро. И братята от Супернатуралното. Някви легендарни олигофрени, дето не са задължително дълбоки керъктър стъдита, но са добре кастнати, прекрасно изиграни и те удрят директно в половата система. Та в Сейлса има редица такива.

Не, сериозно. Сериалът е с доста насран сюжет, но има едни от най-яките типчета в историята на сериалите и се залепя за теб като гербова марка. Аз го загледах в момент, в който ужасно ми трябваха някви яки персонажи - от типа, в които се влюбваш и по които си обсесваш. Като Джотаро. И братята от Супернатуралното. Някви легендарни олигофрени, дето не са задължително дълбоки керъктър стъдита, но са добре кастнати, прекрасно изиграни и те удрят директно в половата система. Та в Сейлса има редица такива.
За Тоби говоря, чай да видя кой играе - Флинт, май твоят също любимец, дето се бие в клипчето, което пуснах.
Аз продължавам да не разбирам предвижването на тия хора. Вестерос трябва да е с размерите на Южна Америка. Където Ледените да са в Каракас, Уинтърфел да е Богота? Драгонстоун да е Монтевидео. Тва са два месеца и половина ако не броим факта, че конете се изморяват бързо. Демек минимум 6 месеца на отиване и 6 месеца на връщане. 1 година, ледения ще ги чака ли???? Ако наистина минава толкова време в тия пътувания що примерно косата на Церсей не расте??? Отак я остригаха са минали поне 10 месеца в сериала, демек 20 сантима.. Но наистина аз най-вече не разбирам Ледения как така ще ги чака нашите да се кандардисат????
Амелия нали ти каза, откриха цялата карта и яко фаст травел. От друга страна отвъд стената всичко е с реални географски пропорции. И ледените, докато заобиколят стената и да минат отстрани шси мине некой друг месец.
Има хора, дето се кефят на тоя сериал, докато в същото време плюят жлъчно по прикуълите (ВСЕ ОЩЕ!).
Има хора, дето се кефят на тоя сериал, докато в същото време плюят жлъчно по прикуълите (ВСЕ ОЩЕ!).

В сериала не е казано с какви размери е, ако правилно си спомням. Не че това ги оправдава да е разтегателен...

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Факт, не са споменавали размерите, но е явно, че е поне неква Европа предвид всички географски пояси, през които минава. Дорн са в субтропика, имаме полярни области, имаме си всичко.
А Церсей може и нарочно да си държи косата къса, между впрочем.
А Церсей може и нарочно да си държи косата къса, между впрочем.
Това с Рандил Тарли също беше забавно, БТВ. Защо по дяволите ще отиде открито в столицата при Церсей, ако не се е договорил вече да предаде Тирелите и да мине на страната на Ланистър? Нали ако не се договори с тях, ще е пътник като Олена разбере за това...
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Шшшшшшшш, никой не мисли толкова напред. Обаче беше яко как все пак натъртиха името на Сам в този епизод, да не е някой да се обърка кой беше тоя плешивия.
Забавно е и как след 2 сезона в които натякваха през 15 минути какво огромно влияние има The Faith of the Seven във Вестерос и особено в столицата в този сезон абсолютно никой от вярващите не показва някаква реакция на това, че Церсей взриви The High Septon и най-големия храм заедно с още една камара висши свещенослужители. Няма бунтове, няма безредици, няма абсолютно никаква реакция от оцелелите висши служители на църквата...
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
То дебелата баница знае, че церсей е избила всичко. Някъв оръфляк в на майка му гъзина знае, че церсей е извършила ебаси касапницата, светотатство, потъпкала е всички закони човешки и божи в тоя свят. Няма отричане, няма замазване на истина и т.н. Представя се за факт. Ако друг беше зад юздите можеше да приемем, че баницата просто приказва общи приказки, дето е чул отнякъде, както правят нормалните хора без да им пука колко са реални фактите, стига да могат да си кажат приказката. Но след като боравим с диалог дето е тонове инфодъмп и припомняне - не, факт е този свят. Сриването на септата и всичката сган вътре е дело на Церсей и на никого не му пука достатъчно.
На фейсбук страницата на списанието фенбойчетата почнаха да се възмущават как може AlDim да оплюе този велик епизод и тези феноменални сценаристи, които "спечелили наградата Еми за шестия сезон". Точно тази награда да се използва като довод за качество... 

Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Казвайте, че димеца пише уа, аз скипнах материала, щото си викам, че ще е поредното хвалебствие 
цензурираните зърна не знам кво са, ама не са джентълменска постъпка

цензурираните зърна не знам кво са, ама не са джентълменска постъпка
- The Dragon
- Elder God
Преди две седмици най модерният американски destroyer не видя 200 метров контейнеровоз и се вряза на таран в него. Оборудван с най модерната навигационна и комуникациоинна и всякаква signing и радарна техника. Явно не им беше стигнал бюджета за бинокъл обаче. Та знам ли специално за това.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Шести сезон мен ме разби от кеф бтв.
And you can't dance with a devil on your back...