Ма те Якумо и Сукероку СА двойка, само дето отношенията им са платонични.имайте топките да го направите хомосексуален
Не разбирам, защо задължително трябва да се праскат, за да ги признаеш.

Тук са абсолютното дисфункционално семейство.развалям спомените от химията между Спайк и Фей

Boku dake ga Inai Machi ep. 12 - изстискан от пръстите финал. Хем трудно биха осъдили злодея, защото е човек с положение и пари, хем едва ли би останал дълго в затвора. Всъщност така и не видяхме какви доказателства имат срещу него.
Едни вид авторът казва "Не е важно, надхитряват го и толкоз!", което е леко разочароващо за заглавие фокусирано най-вече върху финтовете на главния герой да промени историята. Друга странност - фиксация на злодея по протагониста го е възпирала да върши серийни убийства в продължение на години - колко удобно!
Някак очаквах по-грандиозен финал, а сцената след крайните надписи, добавя излишно захар.
Става за гледане, но определено губи инерция след спасяването на първата жертва. Може би се дължи на прибързаната адаптация?
Soukou Kihei Votoms: Case; Irvine - THE HORROR. Кратка история в света на Votoms от създателите на Code Geass демонстрираща всичко, което мразя в последното:
EMO + MOE + свърхемоционалност + тинейджърите управляват света + помпозни речи в стил Льолуш + безкрайно идиотски и самоцелни сюжетни обрати.
Примерно в края на последната битка нашичкият побеждава, но е подтикнат от чувството си за вина да направи поредният драматично бавен и сюжетно удобен опит за самоубийство. Смъртоносно нараненият му противник, който е убиец-психопат и целта на живота му е да всява хаос, решава да го спаси и с изстрел от собствения пистолет избива оръжието от ръката на Ървин предотвратявайки самоубийството.

Абе вихърът на този екип е сапунката.
Друг минус - боевете макар и добре анимирани и интересно замислени се развиват прекалено бързо, за да им се изкефиш.
Цялото OVA за мен - "Бях забравил колко много ненавиждам Code Geass, защо трябваше да ми го припомнят?".
Votoms Finder - в ярък контраст с Irvine едно от най-кефещите ме неща от поредицата.
Развива се в алтернативен свят. Сюжетът не е нищо особено: типично приключение с типичните герои и дори русокоса принцеса за спасяване

Музиката е абсолютно подходяща за приключенско-героичната атмосфера.
Никаква връзка с Votoms, освен някои сходства с mecha дизайна.
Много приятно кратко филмче, жалко че няма сериализация.