Новата версия на форума
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Новата версия на форума
Здравейте,
по случай годишнината решихме най-сетне да ъпдейтнем форума до phpbb3
промените естествено са доста големи, като някои възможности тепърва ще добавим отново, в това число spoiler таговете.
дизайнът също ще претърпи ревизии, в момента малко бързахме да хванем датата
призоваваме за търпение, а темата нека ползваме за въпроси, ако някой не може да се оправи с някоя от новите функции
по случай годишнината решихме най-сетне да ъпдейтнем форума до phpbb3
промените естествено са доста големи, като някои възможности тепърва ще добавим отново, в това число spoiler таговете.
дизайнът също ще претърпи ревизии, в момента малко бързахме да хванем датата
призоваваме за търпение, а темата нека ползваме за въпроси, ако някой не може да се оправи с някоя от новите функции
This is it. Ground zero.
Re: Новата версия на форума
Вече поне четенето на форума през смартфон няма да е мъчения.
Браво за усилията! А сега да почнем и с критиките - тия огромни празни полета от двете страни са малце дразнещи. Като гледам, на 4:3 монитор ги няма, което ме кара да се чувствам дискриминиран.
Браво за усилията! А сега да почнем и с критиките - тия огромни празни полета от двете страни са малце дразнещи. Като гледам, на 4:3 монитор ги няма, което ме кара да се чувствам дискриминиран.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- armageddon
- Forsaken
Ммм, може ли няква алтернатива на настоящата тема да бъде скоростно привижена към първото място в класацията за нови фийчъри? Щото без спойлер таг ще преживея, ама с това чудо (не е лошо, просто ми дразни очите честно казано) няма да се разберем.
Не искам да хейтя, но WTF е това? То е ясно, че ще мрънкаме, защото сме свикнали на един форум от 15 години, но защо се направи този самоцелен редизайн? Има ли смисъл нещо хубаво да се разваля и да се заменя с нещо по-лошо? Какви са тези цветове и това огромно празно място? Имам чувството, че с това розово пиша в сайт за еротика. Отново всичко е на английски, но дразни - като цяло мястото е страшно дискомфортно, непредразполагщо, неприятно. Не виждам абсолютно нищо по-добро - нито като дизайн, нито като "атмосфера", нито като функционалност. Наистина - може ли да има алтернативна тема? (старата)
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
При мен цветът оранжевее - явно зависи от екрана.
Иначе и на мен ми е доста странен форума в момента, ама беше крайно време да минем на по-нова платформа. Ще му свикнем.
ГДЕ СА НИ ТИТЛИЧКИТЕ????
ПП. Има няква опция нотификейшънс, в която ме уведомяват, че са ми цитирали мнение, нейде преди 8 години.
Иначе и на мен ми е доста странен форума в момента, ама беше крайно време да минем на по-нова платформа. Ще му свикнем.
ГДЕ СА НИ ТИТЛИЧКИТЕ????
ПП. Има няква опция нотификейшънс, в която ме уведомяват, че са ми цитирали мнение, нейде преди 8 години.
- Moridin
- Global Moderator
Темата ще се смени... трябваше да почнем отнякъде, за да подкараме изобщо процеса
Защо е нужно: версията на софтуера беше много стара, подлежаща на security проблеми, бъгове със сесиите и с далеч по-малко възможности от реално всеки друг форум. Дори не можеше да се чете като хората на телефон, както Мат е отбелязал.
Няма всичко да е същото - в крайна сметка новите дрехи и малко рестарт имат своите ползи. Надяваме се да се усетят в перспектива
Амелия: мерси за бъг рипортите
Защо е нужно: версията на софтуера беше много стара, подлежаща на security проблеми, бъгове със сесиите и с далеч по-малко възможности от реално всеки друг форум. Дори не можеше да се чете като хората на телефон, както Мат е отбелязал.
Няма всичко да е същото - в крайна сметка новите дрехи и малко рестарт имат своите ползи. Надяваме се да се усетят в перспектива
Амелия: мерси за бъг рипортите
This is it. Ground zero.
Отнасям се дълбоко одобрително към предприетата инициатива. Ако приемате мнения и препоръки:
1. Моля при възможност да върнете старата цветова тема, много добре се изобразяваше.
2. Вече споменатите широки празни места отстрани.
1. Моля при възможност да върнете старата цветова тема, много добре се изобразяваше.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
.......Формуът ми прави невидими повечето букви, когато чета... и когато пиша постове. В момента виждам само едно Ф, освен ако не селектна целия текст.
- armageddon
- Forsaken
Впрочем от телефона тоя цвят не е чак толкова зле, даже е приятен, обаче на компа определено не се търпеше (просто отбелязвам)
Ааа, верно ли всички спойлери се виждат. Fix pls, страх ме е да чета.
И ако може сменете картинката за темите без нови постове с нещо по-различаващо се, напр.
И ако може сменете картинката за темите без нови постове с нещо по-различаващо се, напр.
There are no rules! I'm gonna get you!
Общо взето това и на мен ми се върти из главата.Alexis wrote:
Нямам какво да добавя към оплакванията При мен цветовете са много добре, само отбелязвам
- tigermaster
- Elder God
Това и при мен го има.Amelia wrote:ПП. Има няква опция нотификейшънс, в която ме уведомяват, че са ми цитирали мнение, нейде преди 8 години.
Както и да е, промяната със сигурност ще е за добро, обаче се надявам да сложите поне някаква картинка за фон, че така едноцветно ми стои леко постно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ако върнете стария цветови баланс - нещата ще са значително по-добре. И това, което най-много ме убива е... защо не виждам кога има нови постове в темите? По никакъв начин не ги отбелязва.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Тази версия на външния вид на форума я приемете като тестова. Работим още по разни фини настройки, ще има промени и в темата. Просто нещата стават бавно и полека.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.