Gears of War 3

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Wed Sep 24, 2014 9:26 am

Hater troll.

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Post by Amelia » Wed Sep 24, 2014 9:31 am

Dewy-eyed fanboy.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Wed Sep 24, 2014 9:37 am

Image

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Wed Sep 24, 2014 10:57 pm

Amelia wrote:PLEEZ!!! MAKE IT STAAAAHP!!!!!

Господи, колко е малоумна тая игра! Историята е в гъзъ, персонажите са в гъзъ. Има убийствени вижуалс и евентуално може би е забавна да я играеш, но да я гледаш отстрани... Боли ме мозъка!

В момента Сашко я играе за мен, а аз реших да се спася, пишейки в темата. Така или иначе на екрана не се случва нищо освен поредния екшън фор ди екшън'с сейк. Опитват се да пуснат няква подводница в употреба, като първо стреляха половин час по некви създания, за да стигнат до притежателя на подводницата, след това стреляха половин час по некви създания, за да набавят бензин, а сега вече от половин час стрелят по некви създания, за да намерят чаркове, с които да поправят подводницата. ЦЯЛАТА поредица е така. Отиваш за боб в консерва и стреляш по някви твари. Трябва да си отвориш асансьора и стреляш по някви твари. Трябва да минеш 5-те метра от точка А до точка Б по въздух и стреляш по някви твари. Като цяло, 30% от времето е заето от това да се опитваш да си намериш колата/подводницата/хеликоптера/рандъм превозна таратайка, докато стреляш по някви твари. На историята и персонажите са им отделени около 1% от общото времетраене и затова сега се налага да ровя из разни информационни сайтове, за да видя има ли някво обяснение за болшинството сетинг безумия. Като това, например, как две разумни раси успяват да съществуват заедно на една и съща планета, без едната от тях да забележи другата, докато не я нападнат изотзадзе. И как така човечеството не е проучило огромните каверни, върху които си е наболо небостъргачите. И закво изобщо хората са се били за имулшън, след като го има НАВСЯКЪДЕ. И закво изобщо им е емулшън, след като би трябвало да са запознати с разни по-яки източници на енергия при положение, че са КОЛОНИЗАТОРИ, долетели от ЗЕМЯТА. И като са колонизирали тая Сера как са пропуснали гигантските червеи и разните сухоземни, водни и летящи мастодонти. И що локустите живеят под земята, след като повърхността на планетата е достатъчно гостоприемна за живот. И как така въпросните локусти разполагат с опитомени летящи твари, след като са подземна нация. И къв е тоя емулшън дето уж е жив, еволюира и заразява всичко наоколо. И прочее и прочее.

Дом и Маркъс са ми безкрайно безразлични. Дом умря, жена му умря и мен изобщо не ме е еня. Да, изолираните сцени с това бяха яки и въздействащи, но пак - не ме ебе за тея хора изобщо. Май единственото нещо, което намирам за интересно, е ескейпизма на Коул Трейн.

Искам да свърши вече, непоносимо е. Седя и с тъга си спомням за Биошок Инфинит, където всяко действие и помещение носеха важна за историята и персонажите информация и всичко беше толкова церебрално и добре замислено и осъществено. Можело значи.
^This.

Смисъл, аз се кефя, щото геймплеят е як, ма тая поредица е толкова малоумна всъщност... Макар че сцената с жената на Дом беше яка все пак, нищо, че Дом е картонен плейсхолдър.
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Post by Amelia » Thu Sep 25, 2014 9:33 am

Разбрах.

Всички сетинг безумия на ГОВ (пън сомуот интендед) се обясняват с това, че в този свят има един-единствен научен работник и следващият най-интелигентен персонаж е някъв инженер-хакер (Beard). В смисъл, средното ниво на интелект на човешката цивилизация на Сера е под това на човечеството в Idiocracy. А локустите са далечни братовчеди на ворча от Мас ефект вселената и следователно са достатъчно тъпи и те. Това може да обясни всичко, което изредих като логически бездни в тая игра.

Изгледахме няква компилация от кътсцени, щото просто нямаше да преживея още една вечер изобилна и безпредметна стрелба докато тъпанарите на екрана търчат да правят поредните елементарни errands.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9513
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Fri Sep 26, 2014 10:27 pm

Мъжка игра е не за жени :) Има сеч и екшън и останалото няма значение.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests