Концертчета дребни и не толкова дребни

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Aug 31, 2013 1:17 pm

Концертът вчера беше потресаващо як. И озвучаването, и свиренето и визуаnните ефекти - всичко беше на шест. Дори и дъждът не може да ми развали кефа въобще.
Last edited by Matrim on Sat Aug 31, 2013 4:37 pm, edited 1 time in total.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Aug 31, 2013 3:56 pm

Най-добрият концерт, на който съм бил.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Sep 01, 2013 12:21 pm

Къде бяхте по стадиона бтв? :)
This is it. Ground zero.

Jen
Paragon

Post by Jen » Mon Sep 02, 2013 11:40 am

Забележително е как му се е запазил гласът, той никога не е можел да пее добре колкото Гилмор и като цяло на мен във вокално отношение в този концерт ми липсва Гилмор, но важното е, че на тия години Роджър звучи все още много чисто и мощно и си пази тихата истерия, дето му е вероятно най-отличителната черта на пеенето.

Иначе, наистина само суперлативи за концерта, на мен ми беше тройно емоционален, защото по супер злополучен начин го изпуснах в Прага преди две години. Обаче от първа зона директно пред сцената може да се каже, че почти нищо не виждах и имам мускулна треска, дето се клецах по мантинелата два часа. Един от редките случаи, когато седалките на стадиона май щяха да са по-добра позиция.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Sep 03, 2013 5:25 pm

Ние бяхме (да се изразя като жена) на седалките, вдясно от сцената, сравнително по-напред, почти най-горе :)

Велико нещо беше, наистина.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Sep 03, 2013 6:34 pm

Аз бях в дясната част на задния сектор на терена (защото съм скъперник), но с тая огромна видеостена и това перфектно озвучаване не мисля, че изпуснах много.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Vash
Paragon

Post by Vash » Mon Feb 03, 2014 12:56 am

Някой беше ли на Iced Earth? Въпреки, че Mixtape определено не е подходящото място за такава група, концертът ме изкефи доста. Джон Шафър даже напсува клуба накрая за некачествения звук - "Five minutes after this I'm calling management and I'm gonna kick some ass!". :mrgreen:

Искаше ми се да има нещо от Framing Armageddon, но все пак добре бяха избрали песните - от последните два албума, Something Wicked и Dark Saga.

Преди не можех да свикна на новия вокал Стю Блок, но след като го видях на живо няма да имам този проблем - добър е и се държи много свежо на сцената.

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Feb 12, 2014 10:53 am

Концертът на U.D.O. снощи беше напълно убийствен, бтв.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Feb 13, 2014 1:59 pm

На 16 Юни Iron Maiden ще имат концерт в Арена Армеец.

Билетите влизат в продажба от утре и не знам кои места са добри в тази зала. Някой ходил ли е на концерт там? Някакви съвети? :)

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Feb 13, 2014 4:14 pm

Ми на Ред Хот бях вдясно от сцената на седящи и пак беше добре, виждаше се сцената, пък и те имаха много мултимедия. Ако вземеш правостоящ сигруно ще е по - добре, ама измкъването по време на концерта сигурно ще е трудно.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 26, 2014 7:46 pm

Английският актьор и музикант Хю Лори ще има концерт на 11 юли в Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от "Event Ease" и "Артишок".
Гостуването на популярния с култовата си роля в сериала "Д-р Хаус" комик е част от световното му турне по представяне на албума "Didn't It Rain". Той ще излезе на сцената заедно със своя бенд "The Copper Botton".

Билетите се продават ексклузивно в Тикетпортал на промоционални цени от 40 лв. до 90 лв. В продажба са пуснати и лимитиран брой ВИП билети на цени от 100 до 120 лв.

Актьор, продуцент, режисьор и писател, Хю Лори има и впечатляваща кариера на музикант и композитор. Има два студийни албума "Let Them Talk" /2011 г./ и "Didn't It Rain", излязъл през май 2013 г. Израснал в люлката на джаза - Ню Орлиънс, Лори се чувства привлечен от музиката още от ранна детска възраст, когато започва да развива широка палитра от музикални таланти - да пее, свири на пиано, китара, барабани, хармоника и саксофон.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Mar 28, 2014 6:20 pm

Бтв, снощи Wartime, Rhapsody of Fire и Gamma Ray размазаха... Ето един репортаж, частта за Gamma Ray е писана от мен:
http://www.werock.bg/news/shNews.php?id=27581&
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 16, 2014 6:33 pm

ROFL :D
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 02, 2014 4:39 pm

Image

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Oct 02, 2014 5:24 pm

На Blind Guardian и на Sabaton ще се ходи :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.