SleepwalkerzzzZZZZZZzzzzzzz

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9513
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Fri Dec 06, 2013 8:16 pm

Аз сънувах, че се явявам на изпит за книжка даже помня маршрута в който карах и дори какво си говорех с инструктора. Беше прекалено реалистично без фентъзи елементи за които говореха в Инсепшън :shock: за да уловиш, че си в сън.

User avatar
tigermaster
Elder God
Posts: 6460
Joined: Wed Jun 14, 2006 11:39 am

Post by tigermaster » Mon Dec 16, 2013 8:34 pm

Не знам дали съм споменавал преди, но отвреме-навреме сънувам, че гледам някой филм и в един момент вместо зрител се оказвам герой. Преди няколко вечери сънувам, че гледам "Хелбой 2". По едно време, обаче, осъзнавам, че Хелбой съм аз, размахвам катаната и водя историята в някаква тотално различна посока от тази на филма. Усещането е доста странно. По едно време се усетих и че съм в сън, което вече споменах, че ми се случва редовно, та работата отече съвсем... За нещастие не помня много подробности, освен дето в крайна сметка беше доста яко.

Онзи ден пък легнах следобяд да се наспя преди нощната смяна точно след като гледах трейлъра на втория сезон на "Викинги". Когато се събудих, първото, което направих, беше да си потърся бойната брадва. Минаха цели минути, преди да се сетя кой съм, какъв съм и къде се намирам. Тъпото е, че в момента в главата ми от целия сън са останали бойни викове, отсечени глави и музика на Amon Amarth. Музиката от тогава бучи от колоните ми през цялото време, докато не свиря или не гледам/превеждам нещо.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests