Книги-Игри

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
GameBookWarrior
Smallfolk
Posts: 8
Joined: Thu Mar 31, 2011 1:06 am

Post by GameBookWarrior » Wed Oct 09, 2013 1:33 am

Feanor wrote:Стивън Кинг пробва същото нещо преди години, само че на ниво разкази. Доколкото си спомням, спря някъде на четвъртия или петия, защото не се събра необходимата сума. И тъй като Майкъл Майндкрайм, въпреки цялото ми уважение към него, не е Стивън Кинг, а и българският купувач е доста по-беден и нежелаещ да се раздели с парите си от американския, перспективата не е добра. Но пък си струва да се пробва, ако има желание -- крайно време е отчайващо остарелите бизнес модели да се заменят с нещо работещо в информационната ера, а това няма как да стане без проба и грешка.
Ако ви е любопитно какво стана с цялата работа, Майндкрайм и ентусиастите покрай него успяха да съберат тези 6000 за няколко месеца и от тогава насам книгата се пише. Междувременно написа и една по-кратка (но пак по-дълга от повечето едновремешни) и я публикува като част от втори брой на "Призвание герой" и разпрати безплатни бройки на участниците в инициативата си, мен в това число :)
Героите в тази, която излезе в сборника ("Отново заедно") са същите от основната му книга ("Заедно в играта"), а историята е абсолютен реализъм. Иде реч за това:
http://www.legacyofkreya.com/bg/books/p ... -geroi-br2
Има и разни интервюта с него напоследък, но да не ви оспамвам сега допълнително... лесно се намират.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests