Starcraft 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Sat Jul 06, 2013 10:13 am

Сдобих се със Heart of the Swarm и играта ме кефи на макс засега за разлика от Wings of Liberty. Развитието на зергите е абсолютна мания и е много добре представено в кампанията. Начинът, по който са поднесени ъпгрейдите също е съвсем друго нещо. Въобще, за мен тази част е това, което предишната трябваше да бъде.

Иначе историята продължава да е тъпа, но Близард последно време толкова си и могат. :)

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Sun Jul 07, 2013 9:25 am

Минах кампанията. Определено ме израдва, макар че имаше бая локум на моменти. Мисиите бяха далеч по-добре балансирани от тези на тераните - имаше перфектна комбинация от строене на бази и масивно атакуване на врага и алтернативни мисии.
Историята беше мега малоумна за пореден път. Липсва ми доброто старо време, когато имаше повече смисъл и дълбочина (а и черен хумор) в цялата работа. Тук всичкото мяза на някакъв долнопробен американски комикс, да не говорим, че са ужасно предвидими обратите. Добродушната, политически коректна Кериган с овчи поглед е по-безинтересен образ от газещата Кериган от миналото.
И въпреки че почаках доста, докато изиграя играта, попаднах на няколко дебилни бъга, включително звука се прецака по време на реещата се музика на финалните надписи.

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Sun Jul 07, 2013 4:00 pm

В мултито блести играта. Станало е много по-динамично и разнообразно. Имайки предвид малкото ми свободно време да направя 2 почти цели сезона си е постижение.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests