За кекса и има ли той почва у нас... (работно заглавие)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

User avatar
Mr. Nobody
Misting
Posts: 275
Joined: Sat Jan 28, 2012 12:08 am

Post by Mr. Nobody » Sun Feb 03, 2013 11:08 pm

Айде да си изкажа и аз компетентното мнение :mrgreen: . Това да си с различни жени/момичета (според възрастта ;д) не е голям плюс за изживяванията в леглото (или задната седалка на колата). Най-малкото, че всяка си има различни желания, претенции, вкусове и т.н. За да ги научиш по-добре трябва повечко пъти да прекарате заедно, което би означавало вече връзка (може би?). Ако пък не се интересуваш от такива неща, то значи сексът е напълно посредствен. Дори движенията на тялото са си различни при всеки - някои са и по-пластични от други, абе въобще трябва си време, докато се настроите на една честота. Доколкото знам от разни приятелки, жената (уж като цяло) не може да свърши ако е с непознат - може би защото не може да му се отдаде изцяло. Никога не съм разбирал опитите на някои мъже да сменят жените като клечки за уши - всяка вечер с различна. Това се прави най-вече с цел хвалба пред приятел, като физиономията, изразяваща завист е връхната точка на удовлетворение. Но от друга страна аз съм сред най-върлите поддръжници на моногамията (за мен си, разбира се, другите да правят каквото им е на сърце), та вероятно има и други гледни точки :)
'Poetry first, sausage - later!'

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Sun Feb 03, 2013 11:22 pm

Roland wrote:
Amikae wrote:Въй, анализирахте ми целия живот, бря! :shock: Групово, oppa gangbang style!

Ама не познахте за атлетичността. Аз съм неатлетичен и с малка пишка. :? Но имам големи претенции и така го прикривам до последния момент, и тогава вече е късно. :smug:
Ей, много кофти тва... Мойта е бая голяма и ми дава баси самочувствието. Ако знаеш момците в Чикаго колко ми се радват... ^_^
Той този форум е пословичен с големите пишки. Та аз не знам къде съм се юрнал тука с моя завалията... :unsure:

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Post by Amelia » Sun Feb 03, 2013 11:23 pm

Момчета, като жена ви моля: ЧУКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЖЕНИ, ЗА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ЧУКАТЕ КАКТО ТРЯБВА ЕДНАТА ЕДИНСТВЕНА, КОЯТО ЩЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ В БЪДЕЩЕТО ВИ!!!!

И жените трябва да чукат повече мъже по същата причина.

ОБРАЗОВАНИЕ МУ ТРЯБВА НА ТОЯ НАРОД И ПРАКТИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :free: :suck:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
Zeiss_optik
Arcanist
Posts: 771
Joined: Fri Feb 18, 2011 7:20 pm

Post by Zeiss_optik » Mon Feb 04, 2013 12:35 am

Mr. Nobody wrote:Това да си с различни жени/момичета (според възрастта ;д) не е голям плюс за изживяванията в леглото (или задната седалка на колата). Най-малкото, че всяка си има различни желания, претенции, вкусове и т.н.
А, бе... различни са, но не чак толкова много. Поне по отношение на желанията. Претенциите и вкусовете пък обикновено се дължат на социални фактори.
@ Amikae, сигурно няма да ти е много приятно, ако някой наистина вземе да ти изтърси, че преди теб е чукал гаджето ти - но погледни го от добрата страна: успявал ли си да извадиш някоя все още не съвсем наясно със себе си девственица от поза "дъска"? :lol:
Hemos pasado!

User avatar
Mr. Nobody
Misting
Posts: 275
Joined: Sat Jan 28, 2012 12:08 am

Post by Mr. Nobody » Mon Feb 04, 2013 1:20 am

Zeiss_optik wrote:Претенциите и вкусовете пък обикновено се дължат на социални фактори.
Социални, втф :lol: Какво, богатите жени например предпочитат да бъдат доминирани и обяздвани от техните слуги?


Това ми напомня на един виц от времето на Каналето:
Какво представлява Кама сутра за клошари? Единият прави поза мост, а другият се покатерва отгоре и заспива.
'Poetry first, sausage - later!'

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Mon Feb 04, 2013 1:27 am

Бе факт е, че като отидеш във високите двуцифрени стойности, вече имаш някакъв опит, който си преминава при всяка следваща креватна разгрявка, но също така си е и факт, че първият път рядко има шанс да е най-доброто ти изпълнение. Друг е въпросът, че цивилизацията е измислила friends with benefits понятието точно по тая причина 8-)
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Mon Feb 04, 2013 9:55 am

Не знам защо реши така? Сексът, или както предимно ние мъжете го наричаме, плющенето, е станал дори нещо, като спорт. В смисъл, няма на къде по-мейнстрийм да стане.
Йей, пък аз не му викам плющене и не го имам за спорт. И доста хора около мен. Всъщност това, което каза, доказва тезата ми - ти го имаш за някаква низка дейност, "плющене", в която включваш само телесни мускули. Съжалявам, че само дотам го усещащ.
Защо смяташ, че намирам идеологията на исляма за нещо погрешно? Може би са малко крайни, но не съм живял в такава среда и не знам как се чувстват хората, не мога да съдя. При всички положения предпочитам да има правила и контрол, отколкото пълна анархия. Може би не в толкова крайна степен, но все пак да съществуват някакви граници на благоприличието, каквито в демократичния западен свят не съществуват.

Защото повечето нормални хора намират убиването с камъни заради секс за варварско, да се чудиш защо...
Какво те бърка теб и твоя свят какво правят другите хора в леглата си? Кой ти дава право да ги наказваш или поощряваш за това?
Що се отнася до това в какво вярва някоя жена или мъж for that matter, please... Всеки вярва в това, което му изнася. Естествено, че никой няма да каже, че годините си текат и вече не е толкова вървежен, и е време за нещо по-нормално. Ще каже, че цял живот е търсил този "специален" човек, и тяхната връзка няма нищо общо с тези от преди това. Голяма любов and all that shit. Как така ще си омаловажава животеца?
Хахахаха. Извинявай, естествено, че никой , който не е намерил човек до себе си няма да каже, че това е защото е той се е отнасял с жените като с пачи и съответно само такива са му пускали и после са се разкарвали/той ги е разкарвал. Как ще си омаловажи животеца по този начин?

И истината е, че доста хора намират специалния човек докато още са вървежни (което не е до 22, само да спомена, не че и това не се случва).
Въпрос на гледна точка. Има мъже и мъже. Честно казано голяма част от мъжете рано са претръпнали от тези неща и са се примирили, че други преди тях са си играли с жените им. Пък и идва момент, в който ако искаш да имаш семейство, просто нямаш избор, стискаш зъби и така. Имам такива приятели, уважавам решението им и не ги съдя.
Ей, голямо стискане на зъби, голямо нещо. Пък за такава глупост да си хабиш зъбите при тези скъпи зъболекари...

Бтв, съжалявам, но може би трябва да се замислиш за това
Еми на първо място, нищо в поста му не демонстрира, че дори счита плющянките си за човешки същества. Те са някви вагини с претенции, ако се съди по тона му.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Mon Feb 04, 2013 10:06 am

Morwen wrote:Бтв, съжалявам, но може би трябва да се замислиш за това
Еми на първо място, нищо в поста му не демонстрира, че дори счита плющянките си за човешки същества. Те са някви вагини с претенции, ако се съди по тона му.
Е тук дискутираме нещо, това не означава, че съм гъз с дамите. Това, че не търся обвързване, не значи че нямам чувства по принцип.

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Mon Feb 04, 2013 10:10 am

Няма да се бъркам в тази сбъркана тема и дълбоко морализиращите и деморализиращите постове в нея, само да вметна, че този пост на RRS
RRSunknown wrote:Най- златния момент е някой да ти разкаже как е **** майка ти, според мен.

...ме подсеща за един доста луд филм:
Y tu mama tambien
http://www.imdb.com/title/tt0245574/

User avatar
Zeiss_optik
Arcanist
Posts: 771
Joined: Fri Feb 18, 2011 7:20 pm

Post by Zeiss_optik » Mon Feb 04, 2013 11:40 am

Mr. Nobody wrote:
Zeiss_optik wrote:Претенциите и вкусовете пък обикновено се дължат на социални фактори.
Социални, втф :lol: Какво, богатите жени например предпочитат да бъдат доминирани и обяздвани от техните слуги?
Материалното състояние не е единственият социален фактор. Казват си думата възпитанието, културата, религията и пр. А това за богатите дами и слугите - всъщност е от вицовете за сър Джон. :D
Hemos pasado!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests