Онуй за Опиц

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11240
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Sun Jan 06, 2013 6:56 pm

Тя между впрочем дотук изглежда доста по-адекватна от Роската, но това е друга тема. :?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Mon Jan 07, 2013 1:16 am

Zeiss_optik wrote: На първо място не разбирам откъде дойде това "пуца наляво-надясно по улиците" - щото Опиц е стрелял по човек един-единствен път. Но не по улиците, а пред входа си.
И животни многократно. Точно по улиците. Със саморъчно направен боен пистолет, на който няма право.Това, че не е уцелил никой друг е щастливо стечение на обстоятествата.
И не по объркал входа, а по грабител.
Всъщност не. По човек замислящ евентуален грабеж. Ти като адвокат би трябвало да знаеш разликата между намерение и действие. Но пък и това няма значение, защото Опиц всъщност е нямало как да разбере грабител ли е или не и би гърмял по всеки, който го наругае и се опита да му избяга, като маститият иконописец му размаха пистолет. Което е едно логично поведение и за невинен с по-слаби нерви.
На второ място не разбирам как така виждаш вината на държавата, позволила крадецът, който те е обрал да е на свобода, но не виждаш същата вина на същата държава, позволила друг рецидивист да е на свобода: ако беше в затвора - нямаше да го убият.
:oops:
Всъщност убитият е бил в затвора и си е излежал присъдата за грабежите. Но Опиц еднолично му е подписал смъртната присъда.

А и, нека само повторя - Опиц не се чувства виновен за убийството. За мен това е много силен аргумент защо не бива да бъде свободен.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests