Progaming!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
User avatar
ProxyFantasy
Paragon
Posts: 615
Joined: Tue Jul 19, 2011 12:59 pm
Contact:

Progaming!

Post by ProxyFantasy » Sat Oct 13, 2012 1:59 pm

От дост време се чудя да пусна една такава тема. Тук може да споделяме резултати от разни турнири, любими стриймове и разни други шоу програми свързани с професионалния гейминг.

Аз нормално си падам по СЦ2 прогейминга, но на доста ниско ниво. Обичам да гледам родното представяне в жанра. Гиант ми пълни душата, както и БатеТошко.

Другото, което следя изкъсо е Дота 2 прогейминг моментите. Обожавам Team Zenith, We haz Asian, Na'Vi и куп други невероятни отбори! :Д


За начало ще споделя няколко любими стрийма.
http://www.twitch.tv/doomnothx - Български стрийм за Старкрафт. Коментаторът (НоуТенкс) от време на време прави турнири и ги коментира по много готин начин!
http://www.twitch.tv/iceiceice - Icex3 или един от най-забавните за гледане играчи на Дота 2. Човекът се забавлява супер много докато играе, обсъжда с хората в канала, отговаря на въпроси, направо кърти мивки.
http://www.twitch.tv/thegdstudio - Стрийма на 2GD един от коментаторите на интернашънала. Човекът си има собствено шоу посветено на прогейминг. Обсъжда всичко ново в света на СЦ2, Дота 2 и Лол, пък и са много забавни, така че си струва човек да го "проследи"
И на последно място, но не последен по важност.. :Д
http://www.own3d.tv/DotA/live/10588 - стрийма на най-големият дебил в Дота средите или накратко стрийма Tobiwan. :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests