Споделете пак
Moderator: Moridin
Ебахти ако някой ми беше казал колко е трудно човек да си намери сини калници на старо за голф 3ката нямаше да му повярвам.. дори при италианеца няма... да фак! Форума на vw е по-голям от уикипедията, но за сметка на това нищо не можеш да намериш сред цялата гмеж обяви.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://news.ibox.bg/news/id_1441116846
Омръзна ми от журналисти, които са проспали основното си образование.Японският концерн Sony патентова нова технология за идентификация на потребители с помощта на ДНК. Технологията описва начин за идентификация чрез събиране на комплексна биометрична информация - по ретината на очите, отпечатъци от пръсти, глас и друг.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- ProxyFantasy
- Paragon
По-тъжен факт е, че няма такова животно като коректори и редактори...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- ProxyFantasy
- Paragon
Споделям, че си купих шоколад Калебо (2,5 кг) и си го темперирах. Сега страдам от това че ме мързи да отида да си купя банани, които да си топя в това невероятно изделие на белйгийските шоколадови специалисти.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Вчера, 2-ри октомври, валя първи сняг в Калгари. Днес сутринта беше -2... А зимните гуми, които поръчах няма да са в наличност до средата на декември... Ще взимам други май.
Междувременно днес в car dealership-а, от който си купих Mitsubishi Lancer Ralliart-а, доста ме преебаха с първия scheduled maintenance за 5000км. Цакнаха ме яките 173 долара и сега като гледам са наплякали големи глупости, за да надуят изкуствено цената... Трябваше й само шибан oil change и евентуално да я погледнат отгоре-отгоре. Те обаче въртяли гуми, проверявали филтри... Много забавно, при положение че тия гуми след 2 седмици ги свалям, за да сложа зимните, ебаси.
Междувременно днес в car dealership-а, от който си купих Mitsubishi Lancer Ralliart-а, доста ме преебаха с първия scheduled maintenance за 5000км. Цакнаха ме яките 173 долара и сега като гледам са наплякали големи глупости, за да надуят изкуствено цената... Трябваше й само шибан oil change и евентуално да я погледнат отгоре-отгоре. Те обаче въртяли гуми, проверявали филтри... Много забавно, при положение че тия гуми след 2 седмици ги свалям, за да сложа зимните, ебаси.
Пълни глупости са тия смени на масло на 5к километра. Поне на 10к, тогава вече и филтрите е удачно да се сменят. Но ще те успокоя, като ти кажа, че в България повечето "майстори" дори тези неща не могат да свършат без да се оакат мощно. Аз например миналия месец сменях маслото на колата. По сервизна книжка(която занесох) тя взема 2.9 литра масло. Аз купих 4 литра. Прибирам се, на другия ден гледам маслото, то на макс и бие нагоре. Гледам тубичката, над 3 литра ги няма. Връщам се отново. Тоя път друг дебил. Започва да точи маслото и да ми говори некви неща. И го виждам, че прекалява с точенето. Оказа се, че бая е източил и трябваше да налива. Аз му казах кога да спре и стана перфектно, но от 4 литра тубичка да е останало около 100 мл.AlDim wrote:Вчера, 2-ри октомври, валя първи сняг в Калгари. Днес сутринта беше -2... А зимните гуми, които поръчах няма да са в наличност до средата на декември... Ще взимам други май.

Като бонус, не можаха да ми сменят филтъра на купето. Гледах го, смачка го и го навря някак. Щяло да се разпъне, като пусна да духа. Не се разпъна, пръска прашинки. Ще трябва да купя нов и да си го сменя. То е елементарно де, но ми стана неудобно да обяснявам на 20-30 години по дърт човек от мен. Та така, да ти имам проблемите...

Мдам, аз правя някакви последни скъпоструващи реставрации по колата да избута и тая зима, бах ги и майсторите една седмица боядисват два смотани калника... дип че не са ми зор толкова та не съм ги взривил.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”