Ми на мен въобще не ми беше твърде тестостеронов, по-скоро твърде момчешки, без да влагам нищо отрицателно в това. В смисъл, може и да го крещи онова с капса, ама някак си знаеш, че е просто , защото снощи е гледал "Разбиване" тайно от техните.Moridin wrote:Бтв филмът беше тотално Мортал Комбат - някъф плотец, колкото да видим почти всички възможни 1 он 1 двубоии накрая голямо меле със смешни лошковци.
Но нивата на тестостерона бяха много високи. Сигурен бях, че няма да е типът филм на Морви ;р Крещеше FUCKING AWESOME HELL YEAH DO YOU SMELL WHAT DA ROCK IS COOKING с големи букви през цялото време
Joss Whedon's "The Avengers"
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Ambartanen
- Arcanist
Филмът е много добър летен блокбъстър, но съм разочарован, че не се опита да е нещо по-запомнящо се. Малко по-добър е от първия Железен човек- много яка комедия, прилични бойни сцени и безинтересен финал.
Единствената разлика с формулата на Железния човек е опита да се включи малко драма, която за нещастие хич не се получава. Сериозните сцени поне бяха малко, но бяха съответно ненужни (бомбата + телефона), скучни (смъртта на не-знам-как-се-казва) или направо болезнено неловки (Щутгард?).
Имам един въпрос за по-запознатите с материала- защо Капитан Америка се брои за супер герой? Не помня в неговия филм да направи нещо особено супер геройско, а в този е очевидно по-слаб от Hawkeye и BW. Те предполага ли се да имат супер сили, които просто не са споменати?
П.П. Всъщност филмът ми беше интересен и забавен през цялото време, просто не очаквах да е чиста екшън комедия без някаква мисъл вложена в историята. Жалко, че най-яката сцена (post-post-credits сцената) почти никой няма да я види. Десетината останали в салона хора не спряхме да се смеем през цялата сцена.
Единствената разлика с формулата на Железния човек е опита да се включи малко драма, която за нещастие хич не се получава. Сериозните сцени поне бяха малко, но бяха съответно ненужни (бомбата + телефона), скучни (смъртта на не-знам-как-се-казва) или направо болезнено неловки (Щутгард?).
Имам един въпрос за по-запознатите с материала- защо Капитан Америка се брои за супер герой? Не помня в неговия филм да направи нещо особено супер геройско, а в този е очевидно по-слаб от Hawkeye и BW. Те предполага ли се да имат супер сили, които просто не са споменати?
П.П. Всъщност филмът ми беше интересен и забавен през цялото време, просто не очаквах да е чиста екшън комедия без някаква мисъл вложена в историята. Жалко, че най-яката сцена (post-post-credits сцената) почти никой няма да я види. Десетината останали в салона хора не спряхме да се смеем през цялата сцена.
Грешка на филма, ако е така - Кептъна се води върхът в човешкото физическо развитие.Ambartanen wrote:Имам един въпрос за по-запознатите с материала- защо Капитан Америка се брои за супер герой? Не помня в неговия филм да направи нещо особено супер геройско, а в този е очевидно по-слаб от Hawkeye и BW. Те предполага ли се да имат супер сили, които просто не са споменати?
http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Am ... _abilities
- Spoiler: show
Хоукай е неземно добър стрелец с лък и има най-разнообразен арсенал от различни типове стрели. Вдовицата е печен таен агент със съответното обучение и е в отлична физическа форма. Това по комиксите, не знам как е във филма, но попаднах и на други зрители, които се чудеха какво им е специалното.
Last edited by passer-by on Mon May 14, 2012 11:32 pm, edited 3 times in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- RRSunknown
- Elder God
и разбира се The virginity is strong in him 
Не знам за Героите ама аз съм доживотен фен на Локи просто.
Не знам за Героите ама аз съм доживотен фен на Локи просто.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Е Робърт Дауни Дж е ясен, са си гледаме айрънмените пак.
На Локи 1% от Наглостта, хумора и самообладанието да му има човек само ще е достатъчно. evil grin-a му е 10/10
На Локи 1% от Наглостта, хумора и самообладанието да му има човек само ще е достатъчно. evil grin-a му е 10/10
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Изгледах го и аз. От Аватар не съм виждал нашето миниатюрно кино пълно. Добре си беше филма, в началото беше муден, нататък се пооправи, може би очаквах леко повече ефекти. Локи и Тони немат лабаво, лафовете летяха във всички посоки (нещо важно за такъв тип филми), на някои лафове се хилих на глас (и цялото кино с мен). Сцената със Локи, жезъла и Тони Старк просто ме срути. 3Д-то беше леко дървено, добре че имаше повече екшън със щита тоя път, та се намери употреба за Капитан Пропаганда. Леко ме издразни как всички Чит'аури (ми с апостроф е пЪк) паднаха като натаковаха mothership-а. Подмятанията към Ник Фюри за бомбата бяха готини. Якото на това че имаше много хора е, че успях да видя Дъ Дарк Оувърлорд накрая.
Като цяло беше як, сега чакаме Диктатора, Прометей и Снежанка & Ловеца.
П.П. Песничката накрая е яка, сега ке си я потърся.
Като цяло беше як, сега чакаме Диктатора, Прометей и Снежанка & Ловеца.
П.П. Песничката накрая е яка, сега ке си я потърся.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Хехе, после що Робърт Дауни се размотава с тяхна тениска половината филм 
http://www.youtube.com/watch?v=dZJPYo-YUkA
Blue Ray излиза на September 25, 2012 ако не бъркам нещо...
http://www.youtube.com/watch?v=dZJPYo-YUkA
Blue Ray излиза на September 25, 2012 ако не бъркам нещо...
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra