Grand Theft Auto IV

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Sat May 03, 2008 12:36 am

Сигурно трябва да е през интернет кафетата в някой сайт - бтв в lovemeet.net са адвокатката и медицинкста сестра, дано си ги боцнал вече, убер са много.

Иначе и аз широко се усмихнах след тази мисия, а и самата мисия беше абсолютната лудница :mrgreen:

Стига да имахме какво да ги правим тези пари...

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Sat May 03, 2008 1:10 am

Бе да има :lol:

Иначе тия другите мацки в lovemeet.net въобще възможно ли е да се забиват? Да знам да се опитвам ли въобще, щот ми писна да цъкам. От време на време на някоя й хваща, кат рикуестна дейт (т.е. "date" опцията й не се появява отново), но все не получавам отговор. :?

p.s. Duuude... http://youtube.com/watch?v=1M6woIM3K6g
Явно трябва да си в кола, деба! Ма никой не ти ги казва тия неща, да ги еба в титориълите.

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Tue Nov 10, 2009 4:45 pm

Пуснах си първия експанд на ГТА 4, а именно THe Lost and the Damned, за около час. Хич не съм очарован :roll: Историята изглежда ясна от километри, главният герой не може да стъпи на малкия пръст на Нико и геймплеят ми е някакъв ужасно тромав....Имам чувството, че се движа пеша с около метър в час.....А и първоначалните три мисии са абсолютно еднакви - отивате и пребивате рандъм райвъл генг.....Може и да му дам втори шанс, но сякаш ще се насоча към Баладата като имам време....

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9513
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Sun Jun 26, 2011 8:10 pm

Някой минавал ли е Lost and Damned да даде акъли ?
При така и стояха и двата експанжъна на по 2-3 мисии , чак сега се хванах да ги изиграя.

b.t.w. Джони бяга наистина по-бавно от Нико (измерих ги) но пък с мотор е сто пъти по-повратлив. Предвид че 99% от мисиите ми сега са на мотор а с мотор може да минаваш между колите и стена на тунел/сграда + качваш стълби и тесни местенца определено мотор е по-добър за бягане от полицията. Което пък е предвидено в дизайна - още на 5-6 мисия има бягане от 4 звезди.
Първите три-четири мисийки са само туториъл , колкото да се покажат някои неща. После се отваря играта страшно много - най-култовата иновация е че си имаш отряд със статсове - оръжие, мотор, броня, повратливост и какво ли още не - може да им вдигаш експириънса но трябва да гледаш да не ги пребият докато правиш на Рамбо защото ако някой умре го замества първи левел байкър. От това пряко следва че битките са много по- масови и освен това има много битки с моторите.
За разлика от преди сега още от началото можеш да привикаш оръжейния ван + безплатни оръжия и един който ти кара мотор по избор. В оригинала много се нервех на обикалянето за една броня преди мисия.
Особено добра идея е че действието се развива паралелно на оригинала и ми станаха доста неща с Нико :)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests