Какво да ви кажа, когато реших да гледам този филм, не знаех нищо за него, така че очаквания никакви. Обаче ми хареса много. Историята е невероятна, нереална и кажи-речи невъзможна, но въпреки това не я възприех като приказка. Освен всичко друго, този филм ме изненада с една от най-горещите креватни сцени, които съм гледала в последните 3-4 години и която беше толкова реална, че реално ми въздейства.

Въпреки, че Лора Лини за мен е една много добра актриса, моите адмирации в този филм са за Тофър Грейс. За първи път го гледам този актьор, но съм страшно впечатлена от играта му. Игра ли казах, всъщност не, толкова естествено представи образа на Скот, че в нито един момент не усещаш какъвто и да било фалш, който да ти напомни, че все пак гледаш филм.
Останалите във филма: Гейбриъл Бърн, Марсия Гай Хардън, Лоис Смит.
Лично за мен беше интересно да видя след това в imdb, че за Лора Лини и Марсия Гай Хардън това е трети съвместен филм след Реката на тайните и Усмивката на Мона Лиза.
Ако имате възможност, гледайте P.S. особено ако си падате по романса. Не, че няма слаби страни, но хубавите бяха повече.