Mortal Kombat

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Mortal Kombat

Post by Muad_Dib » Mon Apr 18, 2011 2:55 am

Аз устоях да пусна тема тип късен Драгън и съм Ви сложил картинка и кратко общо инфо:)

Image

Накратко: позападналата малко или много поредица се връща с част номер N, която за допълнителен куулнес не съдържа цифирички и подзаглавия в .... заглавието си. Идеята - връщане към олд скуул Мортал Комбата, с които всички сме отраснали: много и кървави фатали (макар новите X-ray special moves да са и още по-брутални), ДВУизмерност (ЙЕС БИГ ТАЙМ), roster от персонажи, в които са само старите ни любимци, без новите недоразумения тип хотару/кенши/реико от deception/armageddon/deadly alliance, + Test your might! и т.н.

Излезна на имидж за бокса, поразцъках докато си чакам колекторса за ПС3 да дойде сряда (защо ПС3 - по-удобен пад за файтинг игра + плейабъл Крейтъс). Общо взето съм много доволен - като механика на боя все още си е зад японските бойни игри, но сингълът изглежда много забавен, играта е наблъскана до козирката с кънтент за отключване и предразполага яко към преиграваемост дори да не си с приятели, а фаталите и x-ray специалните движения просто засенчват дори последните хитове на бай Крейтъс в God of War и то с много.

Като поцъкам повечко ще пиша по-обстойно.

Gondry
Scholar
Posts: 122
Joined: Wed Aug 04, 2010 7:05 pm

Post by Gondry » Mon Apr 18, 2011 5:35 am

Доста съм доволен, защото играта наистина се върна към корените си- обещание, което чухме сто пъти досега. Имам чувството, че в случая наистина обаче са искали да направят Mortal Kombat: The Definitive Edition и не мисля, че нещо липсва (е, освен Горо и Шао Кан, но тях ги чакаме на DLC).

По много олд скуул начин игнорира събитията от последните части и връща всичко на място. Роустърът съдържа златните стари керъктъри (макар че Кенши точно беше готин примерно). Бойната система като че ли не е била толкова прецизирана досега, макар че ме съмнява да е турнирно ниво наистина. X-Ray атаките са show stealer, демиджа по героите е в реално време и са си поиграли доста (синини, охлузвания, рани, скъсана кожа, пръски кръв, изгаряния), всеки герой има поне по 2-3 фаталитата + бруталита, бабалита и другите задължителни глупости. Тук са Test your might + sight + luck, крипта с МНОГО контент, практис (+фаталити трейнър), таг тийм...

Комботата се връзват, макар и не с тази лекота, с която човек би предположил, че става от трейлърите. Иначе като се замисля от целия пакет ми липсва само един Kreate a Fighter, но може и да си дали сметка, че така или иначе готини герои оттам не излизат :lol:

И да, Крейтос е идеалният бонус.

Честно казано, мисля, че това вече е Мортал Комбат-а, който си заслужава, и на който ще отделя повече време.

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Mon Apr 18, 2011 12:58 pm

Абсолютно точно си написал и моето мнение, като само искам да добавя, че един такъв файтър, ориентиран главно към кежуъл и дори сингъл-плейър играчите, беше нещо, което аз поне чаках от години и то фактът, че излиза именно с марката Мортал Комбат ме радва допълнително.

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Tue May 03, 2011 1:03 am

Искам само да отбележа, че днес с известни мъки превъртях сторито и минах почти 100 мисии от чалендж тауъра. Еми играта си е страхотна отвсякъде. За пръв път мога да кажа с ръка на сърцето, че съм загубил 10+ часа игране сам пред телевизора на файтинг игра, което си е истински подвиг за Нетърреалм Студиос. Яко евала.

User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Post by Moridin » Tue May 03, 2011 7:57 am

Демн пак ще трябва да крадвам пс3ката на брат ми :)
This is it. Ground zero.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests