Юбилейният 30ти брой :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

User avatar
Lews
Scholar
Posts: 146
Joined: Tue Jan 13, 2004 3:34 am

Post by Lews » Thu Mar 03, 2005 5:40 am

Хех честито за любилея от мен!!! :D Още много години да ни радвате, броя е хубав ама още не съм чел и 1/3 тъй, че коментарите после:)
"Сърцето ми е мрачен леден храм -
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Thu Mar 03, 2005 11:21 am

Лек ъпдейт: В интервютата е добавено това на Аланна. Приятно четене :)
And you can't dance with a devil on your back...

Morgana
Paragon
Posts: 658
Joined: Sun Dec 19, 2004 7:34 pm

Post by Morgana » Thu Mar 03, 2005 2:33 pm

@ Matrim: Благодаря за инфото, не че не можех да проверя сама на сайта на Бард, но друго си е, когато някой кавалерски свърши това вместо мен. :wink: Дано да излезе навреме книгата. Изчерпана в момента? Тц, тц, дали въобще ще я пуснат?

@ Roland: Curiosity killed the cat. :)
Той, човекът от екипа ви, си знае и аз знам. Не е важно вече, забрави. А що се отнася до гузната съвест, много е кофти, нали. Но мен винаги ме е радвало, когато някой каже, че го мъчи гузна съвест. Това все пак означава, че човекът не е такова дърво и пълен непукист, тъй като непукистите са ми били винаги антипатични.
Ако идеята е била двамата със Спархоук да дадете поляризирани мнения, това вече е друго, справили сте се добре. Но това не го знаех, когато писах горното си мнение. Писането на мнение веднага след като си изгледал/прочел/прослушал нещо, може би, отразява най-спонтанната реакция на човека, но не винаги най-истинската. Затова е добре да се дават две мнения – едно спонтанно, и друго след няколко гледания/прочитания/прослушвания или просто след малко размисъл. Ако вече си на друго мнение, добре е да се знае. Ако не, пишеш "Ами и след няколкодневен размисъл мнението ми за книгата/филма/музиката си е все същото негативно. Нищо ново не открих." И така, май ще изглежда по-добре.

@ Yan: Добър отговор, да! Ми добре, ще почакаме до юли, щом трябва. :)
Една препоръка от мен – не си пази силите за утре, всъщност нищо не си пази за утре. В несигурно време живеем – болести, войни, престъпност, природни бедствия, космически катаклизми. Можеш ли да бъдеш сигурен, че за теб ще има утре? Така, че носи си новите дрехи, не се пази за първата брачна нощ (хе-хе), не чакай да дойде някоя кръгла годишнина, за да заформиш голям купон и т.н. Живей днес и сега. А пък ако нещо не върви, спомни си думите на Скарлет О’Хара.
pulled out

User avatar
Ghibli
Elder God
Posts: 5767
Joined: Sat Dec 20, 2003 11:36 am
Location: not really here

Post by Ghibli » Thu Mar 03, 2005 2:49 pm

@Morgana: то и аз смятам, че душевно съм на 15-16 :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morgana
Paragon
Posts: 658
Joined: Sun Dec 19, 2004 7:34 pm

Post by Morgana » Thu Mar 03, 2005 3:00 pm

Майко мила, Ghibli, дали не те обидих? :(

Не искам да кажа, че постовете ти звучат като на 15-16 годишно момиче. Съвсем не. Аз тука от 10-тина дена се боря с някаква "находка в белия дроб" дето ми я изнамериха докторите (тея хора не могат ли да говорят на разбираем език?), компютъра и телевизията са ми единствените развлечения, и като нямах какво друго да правя, разглеждах някакви по-стари теми от форума. Попаднах на снимки от един рожден ден - на Ян, Моридин и Гибли. Не познавам никого, но като гледах кои получават подаръци, май можах да свържа тези три ника със съответните лица. И от снимките ми се стори, че момичето, за което смятам, че е Гибли, е на 16-17. Та затова казах, че съм изненадана. Ама и аз само какво дедуктивно мислене извадих. :lol:

Извинявай, не съм искала да те засегна. :oops:
pulled out

User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Post by Moridin » Thu Mar 03, 2005 3:09 pm

А аз на 13 ли изглеждах? :Р
This is it. Ground zero.

User avatar
Ghibli
Elder God
Posts: 5767
Joined: Sat Dec 20, 2003 11:36 am
Location: not really here

Post by Ghibli » Thu Mar 03, 2005 3:28 pm

Моргана, не се притеснявай, не си ме обидила изобщо, макар че бях решила, че става въпрос именно за постовете ми. Аз наистина не се смятам за особено зряла и не ми беше неприятно такова мнение. А за външния вид... сигурно съм си дете, знам ли. Миналата година на панаира на книгата ме питаха искам ли сборник за матури, при положение, че тъкмо завършвах университета :) Между другото искам да отбележа, че на онези снимки изглеждаме по-страшни, отколкото сме в действителност :р
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

User avatar
Random
Ascendent
Posts: 4060
Joined: Thu Feb 05, 2004 12:18 am
Location: electromagnetic steamboat

Post by Random » Thu Mar 03, 2005 4:45 pm

Прочетох го почти целия и си беше бая подвиг:) Много ме кефи, вероятно най-добрият досега.

Евъргрийнът си е перфектен просто, напълно съгласен съм с колегите. Филмовите ревюта също ми харесаха, особено на Гибли и на Дем за "Най-дългият годеж". На рол не го четох, щото просто не съм гледал филма и не ми представлява интерес. Поздравления за аниме-ревюиращите, и двете статии кефят на макс :D Всичко останло си е перфектно просто, дано тенденцията се запази.
По-надолу се казва, че първата книга е със заглавие Prince of Nothing, а втората - The Warrior Prophet. В минусите пише “Авторът е заявил в интервю, че Принцът на нищото се състои от общо 3 книги”. Аз малко се обърках коя книга от колко книги се състои.
Моргана, препрочетох си го изреченийцето(Явно авторът е искал първата книга от поредицата (която се казва "Prince of Nothing") да послужи за основа и солидна отправна точка към по-следващите книги (засега е излязла само втората – "The Warrior Prophet") )от статията и признавам, че е малко объркващо, но мисля, че се разбира достатъчно ясно. Извинявам се все пак за неточността.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Мила
Scholar
Posts: 100
Joined: Sat Jan 17, 2004 12:42 am

Post by Мила » Thu Mar 03, 2005 7:44 pm

Това е първят брой след 10-11, който го чета абсолютно целия, включая музика (...и драконът се самоубива) и игри...така де, до игри още не съм стигнала, но имам доброто намерение да ги прочета... колкото до евъргрийна - еми, Едингс ми беше втората тухлена сага, така че може да се каже, че не съм много на страната на Роланд, обаче откровеното прехласване на Спархоук ми намирисва на brain wash. Kaкво друго? А, да - харесах си някой неща от ревютата, обаче както винаги всичко зависи от финансовото състояние на нашите...редакционното - и аз очаквах повече:( Нищо ще поживеем до юли, ще видим...
Last edited by Мила on Mon Mar 07, 2005 6:06 pm, edited 1 time in total.

Morgana
Paragon
Posts: 658
Joined: Sun Dec 19, 2004 7:34 pm

Post by Morgana » Thu Mar 03, 2005 8:36 pm

Random, в цитата от ревютото ти, който тук си дал, всичко е ясно. Това, което ме озадачи, беше по-надолу, а именно че "Принцът на нищото се състои от общо 3 книги". Започнах да се питам дали The Warrior Prophet е всъщност втора книга на Prince of Nothing или втора книга от поредицата. Не съм те разбрала добре. My bad. :oops:

Moridin, на 13 точно - не, обаче близо. :) Но сега нещо снимките изчезнаха или поне на мен линка не ми се отваря. :(
pulled out

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Mon Mar 07, 2005 2:30 pm

Хм, искам и тук да кажа колко се надявам някой да финансира проекта на Амелия за сериал:) Иначе и самото аниме много ме зарaдва (Мор пише за аниме, I believe in miracles:P). Въобще целият брой ми хареса, но ще започна да се повтарям ако продължа в същия дух. А евъргрийнът беше малко стряскащ като се имат предвид контрастите в мненията:Р
Last edited by Morwen on Mon Mar 07, 2005 4:12 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11240
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Mon Mar 07, 2005 3:11 pm

Аз искам само да вмъкна, че анимето на Амелия изкърти де що фаянсова плочка имаше на котинента:))))))))
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests