Fallout, Одисеята или защо Роланд е по-по-прав

Мръсните страсти – на сапун
User avatar
Trip
Moderator
Posts: 6353
Joined: Sat Dec 31, 2005 7:30 am
Contact:

Post by Trip » Fri Sep 03, 2010 7:24 pm

Хриси, понякога си биче в стъклария ;)

Симеон не ми беше казал за темата, сам-самин си я намерих и реших да пусна един кратък пост КЪМ ДВАМАТА СПОРЕЩИ ТОГАВА (това го капся за втори път, барем някой го види ся), от които единия (Сашо) ми блъвна нърдашки там някво нещо, стана ми неприятно, че не е схванал основния смисъл на двуредовия ми пост и пак е реагирал като странно създание в тийн-възраст (не е като да не могат другите редовни участници в геймса да се съгласят в голяма степен точно с това, бтв), чиито емоции са неправомерно и нездраво обвързани някак с темата "компютърни игри", и спрях да поствам.

Отново, за протокола. Ма протокола май никой не го чете.

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Fri Sep 03, 2010 7:55 pm

Емо, неутралитетът на оня ти пост се изчерпа в първото изречение, така че много добре те разбрах, благодаря. И между другото можеше да минеш без обидните епитети в това, което току-що написа.
В спорната тема изградих аргументите си надълго и нашироко, срещу което получих презрително сумтене, без каквото и да е желание за нормален диалог. Съответно не считам, че има нещо, което имам да обсъждам с вас тук или там.

User avatar
Trip
Moderator
Posts: 6353
Joined: Sat Dec 31, 2005 7:30 am
Contact:

Post by Trip » Fri Sep 03, 2010 8:09 pm

Eми, Сашо, не е първото изречение -> не, не си разбрал.

И сори за "епитетите", ама флейм е всичко, което получавам от теб в последно време като се включа в някоя тема. Изключително незряло от твоя страна, оттам и "епитетите" ми.

Колкото до аргументираните ти постове, те не ме вълнуват ни най-малко, защото в оная тема не съм бил "насъскван" от никого и никой не ме е "пускал" и следователно нямах намерение да скачам зад ничия барикада. Втори пост написах въобще, защото се обидих от поредната ти проява на... хм, непорасналост. И да, наистина няма какво да обсъждаме тук или там. Горният ми пост беше към Хриси.

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Fri Sep 03, 2010 8:22 pm

Trip wrote:Eми, Сашо, не е първото изречение -> не, не си разбрал.
Какво не съм разбрал в това:
"При положение, че толкова свободно използваш точно последнаста думичка бтв, една ТВОЯ дефиниция би била много от полза при изясняване на нещата, вместо тоя досаден флейм от последните страници."

Или може би е било към Симеон? В тая ненужна дрязга друг освен мен не се е и опитвал да вади някакви нормални аргументи, но това явно е защото съм по-незрял от вас. Но защо ли се хабя, след като "аргументираните ми постове не те вълнуват ни най-малко"?

User avatar
Trip
Moderator
Posts: 6353
Joined: Sat Dec 31, 2005 7:30 am
Contact:

Post by Trip » Fri Sep 03, 2010 8:34 pm

Под досадния флейм от последните страници визирах цялата ви дрязга, не само твоите постове. И да, една твоя дефиниция, която ако не се лъжа, ти даде и разви впоследствие, в крайна сметка потуши спора, нали тъй?

Допреди това със Симеон се заяждахте за някви неща (не знам какви аргументи се броят за нормални, ако всеки един е придружен от поне две блъввания на огън по някого от една от двете страни), за които всъщност просто имахте различни понятия. И това заяждане беше абсурдно.

И не, не си по-незрял от "нас" (нас? Аз "нас" ли съм и откога?). Просто си незрял, точка. Sometimes it takes one to know one, you know, тъй че може и аз да съм незрял, де да знам. Но има случаи, в които просто умът ти се отнася в някакво място, откъдето на мен ми звучиш като герой от The Big Bang Theory.

И предполагам, хабиш се, защото аргументираните ти постове вълнуват някои от другите участници в темата. Примерно РРС и армагедона. Тва, че не вълнуват мен, не прави усилията ти напразни. Или ти конкретно за мен ги пишеш тия постове? Или просто се опитваш да се направиш на обиден и да спечелиш moral high ground? Айде няма нужда, тъпо е братле.

И понеже тая размяна почва да става досадна, подозирам и за двама ни, викам да се откажа.

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Fri Sep 03, 2010 9:13 pm

Trip wrote:Под досадния флейм от последните страници визирах цялата ви дрязга, не само твоите постове. И да, една твоя дефиниция, която ако не се лъжа, ти даде и разви впоследствие, в крайна сметка потуши спора, нали тъй?
Всъщност не потуши спора. Все пак някои захапят ли, няма пускане, както се вижда в по-горните постове, където последно стигнахме до извода, че историята на Одисеята не ста'а преди нещата да опрат до ебати и личната драма. :lol:

User avatar
Yan
Site Admin
Posts: 6926
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:01 am
Location: Who cares...
Contact:

Post by Yan » Sat Sep 04, 2010 11:38 pm

Къф игнор ша и тура на тая тема...
турих й го!
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11240
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Sun Sep 05, 2010 11:25 am

И аз така! :D
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests