Starcraft 2
Moderator: AlDim
RRS, забелязал ли си колко педалска всъщност е ситуацията за ZvZ? Писна ми просто. Всичко все се върти около banelings. Ако тръгнеш на нещо различно губиш, щото те побъркват от banelings. Нито може да се експандне, нито нищо. Писна ми да губя от зерг, щото се опитвам да играя разнообразно. Писна ми все едно и също всяка игра. Тая тъпа раса има нужда от доста промени. 

- RRSunknown
- Elder God
Amikae wrote:RRS, забелязал ли си колко педалска всъщност е ситуацията за ZvZ? Писна ми просто. Всичко все се върти около banelings. Ако тръгнеш на нещо различно губиш, щото те побъркват от banelings. Нито може да се експандне, нито нищо. Писна ми да губя от зерг, щото се опитвам да играя разнообразно. Писна ми все едно и също всяка игра. Тая тъпа раса има нужда от доста промени.
И аз така при ТвТ от БАНШИТА....Ама това е щото съм неможач още.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Възможно ли е петима души да са минали в по-висока лига, а никой от по-ниските да не е минал в твоята? Или повече от петима да са минали нагоре, а по-малко - отдолу към твоята? Или да не се изказвам неподготвен, като не знам точно как се прави класирането 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- RRSunknown
- Elder God
И аз не знам как става класирането честно казано - щом с 4:1 победи ме прати в платинума а хора с по 5:0 ги прати в голда нищо не може да ме учуди. На всичкото отгоре установих че след загуба веднъж ме качи с 5 места нагоре вместо да ми падне класацията. А по време на бетата само за един мач ме метна 120 места на горе от 25 в силвъра на 5 място в голда.
Между другото разбрах как се спират рийпърите в мидгейма - Инфестора ги застопорява на място.
Между другото разбрах как се спират рийпърите в мидгейма - Инфестора ги застопорява на място.
Само аз и RRS сме Зерг. Onslaught e Теран. Зерг, като цяло, е най-слабо популираната раса. Логично, като се има предвид, че сме сравнително доста счупени и зависими от картата. Примерно на Kulas Ravine е почти невъзможно да вземеш победа срещу опитен Теран/Протос. Нищо не можеш да направиш. Да не говорим каква тъпня е ZvZ.
Иначе на отборно 2vs2 е трудничко. Гледам някакви опитни дюдове играят. Поне ние с Onslaught се паднахме срещу такива. Бяха една идея по-добри от нас. Знаеха какво правят и очевидно не им беше за първи път.
Аз тия дни няма да мога да играя, щото събота и неделя съм на работа, а след това се подготвям за HardwareBG Open 1vs1 тура. Чакам да видя жребия и почвам да обмислям стратегиите. Възможно е дори да се стриймва, та ще може да ни гледате сеир.
Иначе на отборно 2vs2 е трудничко. Гледам някакви опитни дюдове играят. Поне ние с Onslaught се паднахме срещу такива. Бяха една идея по-добри от нас. Знаеха какво правят и очевидно не им беше за първи път.
Аз тия дни няма да мога да играя, щото събота и неделя съм на работа, а след това се подготвям за HardwareBG Open 1vs1 тура. Чакам да видя жребия и почвам да обмислям стратегиите. Възможно е дори да се стриймва, та ще може да ни гледате сеир.