Комплексите на Колето

Мръсните страсти – на сапун
Post Reply
User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Tue Apr 06, 2010 9:21 pm

AlDim wrote:Като човек, минавал и RE4, и RE5, мога преспокойно да кажа, че управлението на RE4 смърди много, но в контекста на играта може да му се свикне долу-горе. В RE5 е мааалко по-добре, но персонажите пак се движат като танкове и са адски дървени в някои отношение.

Тоя аргумент, че RE щяла да стане като Gears of War, ако имаше нормално управление и че контролите умишлено са влошени, за да ти е гадно и хоръресто автоматично бидат правени за смях от Dead Space и дори Condemned. Да не говорим, че RE5 и без това си е на ей тоничко от директните екшъни.

НО и RE4, и RE5 са невероятни заглавия, особено първата е безбожно поглъщаща и забавна с комбинацията си от хорър и як екшън. Тя всъщност почти създаде собствен под-жанр. Втората не е чак на същото ниво, но със сигурност си струва и тя.
Добре защо винаги трябва да смърдиш дори когато си съгласен с нещо? Нямаш ли някакви РЛ-мейтс в Канада да лафиш с тях? :roll:

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Tue Apr 06, 2010 9:57 pm

Kole, ujasno si mi pisnal s bezsilnite si lichni napadki, koito rugash za shtqlo i neshtqlo. Ako ne mojesh da vodish normalna diskusiq, probvai pone vednuj da si zamulchish. Moje puk da ti haresa.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests