Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
Е, да... ама хората искат да се изкажеш
))

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
Имайте милост
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Марфа няма да гледа Биг Брадър! Тва е. Предпочитам да разбера сега какво ще стане с Неджля в "Листопад" и се надявам Фикрет и Тахсин най-сетне да си изконсумират брака и да пратят свекървата в зоологическата градина при змиите.
Освен това Нанев подаде оставка!
Сега ако му я и приемат...
Освен това Нанев подаде оставка!

- RRSunknown
- Elder God
Брей,министър да си подаде оставка за 13 милиона лева.
Вчера пък осъдили някви нещастници на по 8-10 години затвор,щото източили пак толкова пари от някакъв умрял фонд.
Да не бях толкова песимист щях да си помисля,че е почнал да се мени банано-негроидния облик на милата родина,ама нейсе - па некви рокадки правят гадините,прах в очите на хората мятат,цъ-цъ.
Вчера пък осъдили някви нещастници на по 8-10 години затвор,щото източили пак толкова пари от някакъв умрял фонд.
Да не бях толкова песимист щях да си помисля,че е почнал да се мени банано-негроидния облик на милата родина,ама нейсе - па некви рокадки правят гадините,прах в очите на хората мятат,цъ-цъ.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Силно подозирам, че просто Побойко си беше решил да махне Нанев заради всичките проблеми около здравната реформа и сега си направи поредната PR акция, за да се покаже принципен.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Какво става с ТИМ? Не, че някога имам илюзии да ги пипнат де
))

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
Гледах гласуването на проекто-решението за повдигане на обвинение за нарушаване на Конституцията от Първанов пред К. Съд и просто съм СМАЗАН....Толкова титанични юридически абсурди никога не съм чел, честно, въпросното проекто-решение все едно е писано от студенти право първи курс (те все още нямат КОнституционно...). Според 162 депутати чрез разговорите с Дянков Първанов например е нарушил члена, в който пише, че законодателната инициатива принадлежи на НС....Както и членове 1 и 2....Тези само за пример ги давам, за да разберете за каква чутовна ИДИОТЩИНА става въпрос. Само пействам членове 1 и 2, за да видите:
Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.
(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.
(2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.
(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.
(2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
- Moridin
- Global Moderator

вчера слушах следния диалог - водещата казваше - Първанов има квота хора в КС, няма начин да го свалят. Политологът: то ИМЕННО защото има хора там, ще се самосвали, та вместо да "гние година и половина в това президенство", да стане "мъченик", свален очевидно конюнктурно, и да влезе пак в политическия живот :Р
This is it. Ground zero.