Анимания - брой 4

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
User avatar
METO
Smallfolk
Posts: 9
Joined: Wed May 13, 2009 8:47 pm

Post by METO » Thu Sep 17, 2009 5:34 pm

Тъкмо си го взех и О какво се случи. Вместо жената на будката да ми каже "Ъъъ ти не си ли малко голям за такива работи" (не, че е ставало, но все пак съм го очаквал малко или много) , тя ме попита за какво става въпрос в списанието. Та след кратък, но сравнително състоятелен разговор, успях да ви извоювам място до списанията за кино или поне до тия за техника и ПК-ри (защото май нямаше за кино). Абе каза ,че ще премести списанието :smug: ,а и двете места са поне с идея-две по добре от колкото до "Cartoon network" . :free:

А мнението ми почти съвпада с това RRSunknown , освен за статиите де, защото още не съм седнал да го прочета (а как можете да пропускате статии, още няколко приятели го правят и не мога да ги разбера :mnia:). А това за по голямата обложка от колкото кутийка ме подразни още при предния брой ... so fix it or else :spank: :wink: .
за плаката жалко ,че не е по-голям ... ,но пък са два ,което не пречи всъщност да е по-голям. Все пак колко да струват още 10-15 см2 ако приемем, че се принтира от двете страни на листа. Но ако трябваше да избирам между голям на CBB (пък бил той и стилен) или сегашния все пак оунването на Ciel щеше да надделее :lol:.

П.п.: Моят Персонален КомпютъР грее дсотатъчно за да си опека нещо във/над/до та дори и под него. Така че пекар(на) му отива :P.

П.п.п.: А да и по някое време ще е яко ако пуснете кутийка за картите.

User avatar
herairness
Jaghut Tyrant
Posts: 1983
Joined: Tue Oct 04, 2005 10:43 am
Location: varna

Post by herairness » Thu Sep 24, 2009 12:29 pm

Най-накрая и аз да го прочета този брой :) Поздравления за идеята с картите, супер е, ама наистина няма да е лошо в някой брой да си имат и кутийка, защото така рано или късно ще ги загубя/намачкам/нещо друго ще им се случи. Също не знам дали ми се струва, ама този път коричната хартия е по-добра, както и тази вътре :mrgreen: Относно ДВД-тата, първите две, честно, ми харесваха повече като идея и изпълнение, но щом така сте решили, поне пуснете 2-те обложки, та да уеднаквим нещата някак. За съдържанието нямам забележки - фен-фика не го четох, защото още не съм стигнала до гледане на анимето и нямаше да е много смислено; браво за манга рубриката, пасва идеално 8-) ; само не разбрах - японските игри ясно, ъп също ясно, даже файърфлай приех, ама книгата на дел торо и копилетата как точно се вързват с кросоувъра :oops:
Image

User avatar
Yan
Site Admin
Posts: 6925
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:01 am
Location: Who cares...
Contact:

Post by Yan » Thu Sep 24, 2009 1:53 pm

herairness wrote: само не разбрах - японските игри ясно, ъп също ясно, даже файърфлай приех, ама книгата на дел торо и копилетата как точно се вързват с кросоувъра :oops:
Ъм, я пак? Нали по тая причина е кросоувър? Неща, които не са аниме и japan related.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

User avatar
herairness
Jaghut Tyrant
Posts: 1983
Joined: Tue Oct 04, 2005 10:43 am
Location: varna

Post by herairness » Thu Sep 24, 2009 9:42 pm

Пардон тогава, грешно съм схванала идеята за кросоувъра значи :oops:
Image

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Fri Oct 09, 2009 12:20 am

Йей! Най-сетне стигна и до мен броят! Я да видим какви сме ги надробили...
And you can't dance with a devil on your back...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests