Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Mon Aug 17, 2009 7:55 pm

RRSunknown wrote:Вместо да есмешен с простотия като Борат е поредица от безцелни скечове които са толкова изкуствено стоящи че просто не са смешни.
Or so you claim.
От моите познати който го изгледа се попиля от смях. На прожекцията, на която бях - цялата зала също.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 17, 2009 8:04 pm

Аз пък не се попилях от смях, мои приятели също. От хората чиито мнение ценя за филми също учудващо никой не се попиля от смях.
От друга страна Борат много ни кефеше. Което води до извода че има нещо гнило в Бруно.

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Mon Aug 17, 2009 8:15 pm

RRSunknown wrote:Аз пък не се попилях от смях, мои приятели също. От хората чиито мнение ценя за филми също учудващо никой не се попиля от смях.
От друга страна Борат много ни кефеше. Което води до извода че има нещо гнило в Бруно.
или че има нещо гнило във форума и твоите приятели :-D

води до извода че е въпрос на вкус, което въжи най-силно за комедиите

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 17, 2009 8:24 pm

Като казвам приятели нямам предвид форуми. А затова дали е до има един лаф :
"всеки има вкус - казало кучето и се облизало под опашката" :)

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Aug 17, 2009 9:33 pm

Не знам обаче сядам да гледам Стар Трек!
Най- после намерих време и вече тръпна в нетърпеливо очакване :mrgreen:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Aug 18, 2009 2:50 pm

Благодаря на Гибли за препоръките. Ще ги имам предвид.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Wed Aug 19, 2009 3:33 pm

Banlieue 13 пак и Banlieue 13 - Ultimatum
Определено много яка хореография, особено на паркура и ритниците на Дамиен, мяза ми на Савате, доколкото му разбирам. Харесва ми и лековатоста вътре.
Обаче ме дразни мега малоумният сюжет.
Spoiler: show
Нужно ли е да се мотае насам натам френския президент с диалози от сорта на:
- Как да решим проблема?
- Айде да взривим квартала.
- Добре.
- Не е ли прекалено драстично?
- Имаш ли по-добре предложения?
- Не.
- Ми ок.
Някакъв нелепо вдлъбнат такъв. Предния път като гледах първата част не се издразних толкова, явно не успях да се отпусна и да игнорирам тази част този път. Може би моментно състояние. Можеше да оставят филма без сюжет или с някакво клише от сорта на "спасете принцесата", щеше да е много по-добре от тези напъни.

Иначе са ми на едно ниво, във втория съвсем леко са пооправили ужастният фрапантен дефицит на яки +/- голи мадами, незнайно защо, в такъв "гъзарски" тип филм. Дори е пълно с натокани колички и т.н. Все още са крайно недостатъчни обаче.

Beric
Paragon

Post by Beric » Wed Aug 19, 2009 4:11 pm

Гледах ГИ Джо :D На мен ми беше забавен филма и екшъна си беше повече от приличен. Като за лятно забавление е идеален.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Aug 20, 2009 1:15 am

Ще се гледа :mrgreen:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Jen
Paragon

Post by Jen » Thu Aug 20, 2009 12:54 pm

Vivian wrote:...The Time Traveler`s Wife -протяжно, отегчително, бездушно нещо. Бозаво и скучно освен това... :neutral:
звучи като съвсем точна адаптация на книгата :)
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Aug 20, 2009 7:10 pm

Jen wrote:
Vivian wrote:...The Time Traveler`s Wife -протяжно, отегчително, бездушно нещо. Бозаво и скучно освен това... :neutral:
звучи като съвсем точна адаптация на книгата :)
Мне, не съвсем. Дефакто текстът е почти непроменен, но в книгата го има луксът, че не присъстват Бана, Макадамс, мудна и дразнеща музичка и твърде конвенционални гледки. :wink:

Иначе изгледах Antichrist, който е ...смазващ. А е и един от редките филми, за които трудно мога да кажа нещо или да го опиша. Писането му на ревю ще вземе да се окаже предизвикателство този път. Но пък планирам да му дам 10/10! :P
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Jen
Paragon

Post by Jen » Fri Aug 21, 2009 3:09 pm

Vivian wrote: Иначе изгледах Antichrist, който е ...смазващ. А е и един от редките филми, за които трудно мога да кажа нещо или да го опиша. Писането му на ревю ще вземе да се окаже предизвикателство този път. Но пък планирам да му дам 10/10! :P
Супер за Антихрист. Това май ми е най-чаканият филм тази година (заедно с имаджинариума на другото ку-ку). Фон Триер е толкова готин. Сякаш ей така, без да иска, все влачи след себе си Големия Скандал. В някакво интервю беше казал, че искал да направи филм, който да е по-депресиран дори и от него самия. :lol:
Не ми се мисли какво е причинил на милата Charlotte Gainsbourg.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Fri Aug 21, 2009 4:38 pm

The Deep End of the Ocean

Общо взето ми допадна. Като идея е хубаво, като замисъл е доста сладникаво на моменти.
But goddamn,
you got me in love again

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Aug 21, 2009 9:09 pm

Jen wrote:
Vivian wrote: Иначе изгледах Antichrist, който е ...смазващ. А е и един от редките филми, за които трудно мога да кажа нещо или да го опиша. Писането му на ревю ще вземе да се окаже предизвикателство този път. Но пък планирам да му дам 10/10! :P
Супер за Антихрист. Това май ми е най-чаканият филм тази година (заедно с имаджинариума на другото ку-ку). Фон Триер е толкова готин. Сякаш ей така, без да иска, все влачи след себе си Големия Скандал. В някакво интервю беше казал, че искал да направи филм, който да е по-депресиран дори и от него самия. :lol:
Не ми се мисли какво е причинил на милата Charlotte Gainsbourg.
'Причинил' всъщност е изключително удачно казано тук. :D Нека просто споделя, че това, което си виждала от предходните му филми можеш да го възприемеш като подготовка за това, което те чака с Антихрист. :mrgreen:

Julie & Julia -още по-зле от The Time Traveler`s Wife, а има Мерил Стрийп в себе си! Как е възможно?! Как???
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Aug 22, 2009 9:44 am

Една от най-яките комедии евър си открих най-сетне съвсем случайно, че не помнех името от зората на видеокасетите.

Noises Off...
http://www.imdb.com/title/tt0105017/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”