Guano Apes & Limp Bizkit

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
User avatar
Dzvero
Sorcerer
Posts: 469
Joined: Fri May 21, 2004 11:21 am
Location: Nibiru

Post by Dzvero » Tue Jun 30, 2009 9:35 am

Много добър концерт направиха ветераните вчера. Тейт вярно си е подобрил пеенето откакто е отказал цигарите или пък просто полага повече усилия да си поддържа гласа. Групата като цяло е в доста по-добра форма откакто ги видяхме да подгряват на Джудас.
За съжаление отново бяха подгряващи и отново със съкратен сетлист.
Така наречения "фестивал" Rock the Balkans беше пълна пародия.
То не беше грандоманията 3 дена фестивал на стадион, 1 ден фестивал на стадион и накрая недомислен концерт в зала.
А концерта си беше доста недомислен. Залата беше разделена на 2 части с преграда по средата. Отпред беше "фен зоната", 90 лева билетче и дори не беше наполовина пълна, зад преградата бяха останалите и там си беше рехаво.
Групите и техните фенове също бяха несъвместими. Queensryche бяха посрещнати с дебилски викове "Лииимп Биз Кит" и тук таме развят среден пръст. Това се случваше в "фен зоната" точно пред сцената....
На половината песни на Queensryche един ... абе не искам да давам определения, да го кажа просто "човек" развяваше българското знаме, на което с големи букви беше написано BULGARIA върху бялото и LIMP BIZKIT върху зеленото, имаше и нещо написано на червеното, но не се виждаше отзад. Та това се развяваше доста често на 3 метра централно пред сцената, за да може Тейт и останалите от групата да го видят добре.... Все едно можеха да го пропуснат, дори и да искаха... Не знам какво беше написано най-долу върху червеното, може дори да е било Queensryche, но едва ли. Пък и не се виждаше така или иначе.
Като цяло много по-добро представяне на любимата ми прогресив метъл група отколкото очаквах. В творческо отношение за съжаление са кръгла нула от доста време, но поне за концерти още ги бива.
След тях си тръгнах естествено.
Чух противоречиви мнения за Лимп. От познати от З-Рок, метали разбрах, че са били много зле. Един приятел фен на такава музика пък много се е изкефил, групата била много веселяшка и хората във фен зоната не спрели да подскачат и да се кефят през целия концерт...
Не мое да мъмриш, брат!

User avatar
elle_fr0st
Commoner
Posts: 48
Joined: Sat Jan 05, 2008 7:09 pm
Location: The House of Secrets,Sin City,Hell

Post by elle_fr0st » Mon Aug 10, 2009 8:30 pm

Аз бях във фен зоната ... и много ми хареса.
Хареса ми и българската група Skre4 въпреки, че имаха ужасно озвучаване обече този фестивал 5 часа направо ме уби...
Две от групите- турската манга и онази преди Queensryche ми бяха толкова досадни.Особено на втората - солиста само си замяташе назад перчема и обикаляше напред-назад като балерина.Турската група звучеше като нещо средно между металика и някой ходжа и ги освиркаха много здраво.
А за Queensryche за жалост не можах да ги видя много добре ,защото точно пред мен имаше един голям фен, който така им се кефеше, че ме стъпка без да забележи.Отначало се вкиснах ама като видях че има татуйровка с Mindcrime всичко му простих :)
Иначе Лимп Бизкит много ми харесаха- аз бях на най-най- предните места и сцената се виждаше идеално и знаех текстовете, така че можех да пея като ненормална.Не че някой ме чу де.Бях съвсем до тонколоните .
"I'm Gentleman Death in silk and lace, come to put out the candles. The canker in the heart of the rose."

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests