За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed May 27, 2009 6:07 pm

"Танис"?? :shock:
kiko72 wrote:Мислех си за мейдж развит на фрост. Че като ме "захапе" някой бос да се свия кротко в леденото блокче и да чакам някой да го дръпне от мен :)
направи мейдж, щом те влече... на фрост е разумно да се левълва, да... направи го драеней, непременно... а леденото блокче се учи от трейнър вече, та не зависи от билда от доста време насам...
kiko72 wrote:...и като вдигна левел на Зенедар ще помоля пак кротко тук да ме инвитнете в някоя от вашите гилдии:)
нашите гилдии не инвайтват при просто поискване на инвайт :roll:
та по отношение на гилдия вариантите ти са два - или трупаш репутация към "Шопската салата", но тя още не съм чула да е зарейдвала, или си търсиш рендъм гилдия и на каквото попаднеш...

Едит: бтв, Дзверо, ти какво отговори на Холи за Соушъл рейдър предложението?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 27, 2009 6:33 pm

Поисках да ми прехвърли дял от гилд банката, за да приема. Сега обмисля.
Не мое да мъмриш, брат!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed May 27, 2009 6:39 pm

В Шопската салата влизаш от раз, щото всички тук имат връзки с шефката. То до 80 ниво можеш да изкараш така и да си спестиш постояннните досаждания да участваш в създаването на гилдии. Оттам нататък вече ще се види каква е ситуацията. Ако при нас търсят играчи, би могъл да кандидатстваш... просто много е рано да се каже отсега. Но гилдии има, като направим няколко херока да се пооблечеш, все ще се развият нещата:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 27, 2009 11:20 pm

хехе, изфармих си днеска 30те к онър в АВ-то :) там поне няма лаг почти, ше пофарма още неколко дена за честа, че тоя в ВГ с тия загуби там нема зимане. :evil:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Thu May 28, 2009 11:08 am

Танис=Таис....объркано под въздействието на името Ланис. Последното да не се приема като опит за флирт с носителя на ника :)
Благодаря за информацията, ще опитам в тази "шопска салата" :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 28, 2009 11:37 am

Xellos wrote:хехе, изфармих си днеска 30те к онър в АВ-то :) там поне няма лаг почти, ше пофарма още неколко дена за честа, че тоя в ВГ с тия загуби там нема зимане. :evil:
Мда, днес уникална победа - защитавахме, при това с двойно по-малко хора :shock: Обаче бяхме все стари кримки, с десетки победи зад гърба си :wink: Оставихме двама-трима да пуцат в крепостта и се пръснахме по уъркшоповете и за нула време оставихме ордата на сухо. После потрошихме кулите докато те успеят да изкарат някой танк, а след туй групом се втурнахме обратно към крепостта и ги спряхме пред последната врата. Там вече си беше сеч, ние с Tenacy 2, а те прииждат през един тесен коридор... Клане :mrgreen: 5к хонор за 20 минути 8-)

Иначе 35 Exalted Reputations! 8-) Голямо благодаря на всички абаджии и кундурджии, които потрошиха не една игла за да ме снабдяват с материали за огре-костюмчетата :wink: Като цяло по 4-те гоблински фракции нямаше разходи особено - runecloth си дропеше в ДМNorth като за световно, а парите за кожите избих с продажбата на специални книжки (поне 15 дропнаха). Допълнително падна кеш и от продажбата на сините боклуци, които пускаха огретата, а и арената отпред с елитките също даде не едно БоЕ 8-) За съжаление Orb of Deception така и не падна :cry:

А <Shopska Salata> е една прогресираща гилдия, която захранва с таланти топ-гилдиите на сървъра :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 28, 2009 12:01 pm

Браво Тишо!

Хора, мислете ще имате ли свободен следобед през уикенда или някой ден, за да си заформим Накс10 ходенето? Колко човека сме горе-долу? Ники, Ланис, Таис, аз, Тишо, Илия, Дзверото сме 7. Аз ще привикам единия датчанин евентуално и вие сигурно ще измислите още двама играчи :) от вашата гилдия. Ще се съберем като бройка.
:roll:

Снощи правихме VoA25, VoA10 and Ulduar10. Във vault-а падаше само plate :(. В Улдуар убихме само три боса, защото имало Шампионска лига или нещо такова и хората се изнизаха да пият бира, ядат пуканки и да гледат мач. :roll: Пък и прийстът ни офицер се фръцна нещо и си излезе по едно време :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 28, 2009 12:56 pm

Не искам да се ангажирам отсега за уикенда, честно казано. Т.е. ходи ми се в Накс с нашата си група, обаче тая седмица (че и миналата) бяха някакъв кошмар откъм работа. Сега добавяме и работната събота. Вероятно ще има Улдуар 10 от петък, който също така вероятно ще продължи в събота. Та не зная дали в неделя няма да искам да се помотая с отделните си герои... Просто не зная в какво състояние ще съм. Иначе по принцип няма да има проблем, според мен, да замъкнем двама души от гилдията - от раз се сещам за 2 рогета и един лок - та който се появи.

А снощи все пак успяхме да се замъкнем в Улдуар. Ужасно се забавлявах. Още в началото ме качиха на тежък танк да мятам гюлета. Веселба! Още по-голяма веселба беше Улпи, следван от мечето на шофьора на танка, които припкаха след нас. Представете си само - грохот, тежки машини бумтят и се придвижват бавно напред, сгради се сриват с тътен, а от небето се сипе огън от преминаващи хеликоптери... близък кадър - един танк се хлъзва преднамерено по разлято петно мазут и се забива титанично в една кула, която на свой ред покорно се предава и рухва. А зад танка ведро тичат крилато-рогат заек и бяло мече... "винаги двама, винагиииии...."

Отам нататък вече си вървяхме кротко по босовете и ги отмятахме един по един. Искам Мимирон да падне тая вечер. Искам ТРИНКЕТ!!! ПЪК!!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 28, 2009 1:19 pm

Събота е леко работна не забравяйте.

Мня, има си и плюсове човек да не се ангажира в сериозни гилдии :)

Мдам, и аз изкарах щастливите 300к повреди по ордата ачиивмента в AV заслужено. Ма факт е, че праилните играчи сряда вечер са по инстансите и в бг-тата стаа нуубска сеч. Не мога си обясна иначе как се бухвам насред ордския рейд и ми се разминава на хънтарда баш.

И Пала май ше дигам колкото и да е клиширано. Като гледам как 4 човека го колим 2 минути 1 белфското копеленце и не мре просто... надъхващо. Пък и ефектите са му яки. Ма ше се оборудва и той пвп-ейската по некое време за по-лесно. Хюманец май ше да е.

Хънтърда още 1 парче остана за пвп сета са, а за от хероиците ви нема никви напоследък с тоя Улдуар да се обзавеждам. Не че знам кво къде ми трябва ;р
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 28, 2009 1:31 pm

Браги - има си причина като wow показва точка за играч, паладините да са в розово.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 28, 2009 1:33 pm

:mrgreen: Факт е. Ма за пвп ДК-то ми е бая по противно са. От друга страна спестено време за 55лвла. :idea:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Thu May 28, 2009 1:41 pm

Лоша работа! Жена ми снощи ме предупреди че ако не си легна вечерта с нея вместо да рейдвам...щяла да си намери близките дни някой райдер :? Така че....съм изправен пред дилема за довечера :)
Някой ще ми каже ли за какво служат тези ачиивменти?

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 28, 2009 1:53 pm

kiko72 wrote: Някой ще ми каже ли за какво служат тези ачиивменти?
Изключително важни са. Ако ги имаш - се фукаш с тях :lol: Ако нямаш, решаваш че всъщност не са толкова значими :wink:

Иначе някои от ачийвмънтите дават за награда рядък маунт и/или титла.
Мдам, и аз изкарах щастливите 300к повреди по ордата ачиивмента в AV заслужено
Ти все пак си рейндж-ДПС, ха сега си представи с протекшън паладин как се прави тоз ачийвмънт :mrgreen: Валяка влиза и мачкааааа :mrgreen: Беше едно много кърававо Алтераче... :oops:
Браги - има си причина като wow показва точка за играч, паладините да са в розово.
Да перифразирам вечните "Щурците"
Паладинът носи розово, ДК носи бозаво

:shark:

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu May 28, 2009 2:02 pm

MIMIRON i VEZRAX DOWN!!!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 28, 2009 2:19 pm

Честито:)))

Ние се надяваме да успеем да се съберем, че да дръпнем генерала:)

А на вас - успех с Йог:)