За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
Един активен мендинг на прийст... ако са два прийст - два мендинга. ЛОшото е, че се overwrite-ват. По едно време го бяха променили и не можеше да кастнеш на играч, дето го има... Сега обаче можеш и се прецаква изразходвания кулдаун, защото ако си била първа, този на втория прийст изтрива твоя спел.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Мда, кофти е. Ами то е "умно" и примерно ако аз и другият прийст кастнем на два различни играча, но един играч е номер 2 за хийлване и двата Мендинг спела скочат на един и същ? Стакват ли? Или единият се изтрива?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
хахах, нема такива хиени кат нас тримата с палата и ану
Седи таймера в офиса и се влиза в WG за фарм само 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
не е честно!!! и аз искааам
а аз трябва да работя...
че и днес ще окъснявам, дано успея да се прибера до времето за рейда, че вече много ми се рейдва, нищо, че ще са уайпове на Генерала основно
Браги, а ти бъди послушен и разгледай луута от хероици - какво откъде да ходим да ти фармим, че да не сме така тотално неориентирани, а и аз да не подскачам всеки път като видя да пада нещо за хънтър, а ти да рол-ваш с Грийд

а аз трябва да работя...

Браги, а ти бъди послушен и разгледай луута от хероици - какво откъде да ходим да ти фармим, че да не сме така тотално неориентирани, а и аз да не подскачам всеки път като видя да пада нещо за хънтър, а ти да рол-ваш с Грийд

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

И аз викам Ники да види откъде-какво би му било полезно. Пръстени, тринкети, огърлички, такива неща!!!

А ако искате можем да правим Накс10 в сряда. Ще питам моите дали мога да се сейвна.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Лош съветElayne wrote: Заеби ПвП гиъра засега

Сутринта просто в УГ нямаше такава сеч

А бе утре ако нямате райд да го ПъГ-нем ли първия Улдуарски с 10-ман? Там доколкото разбрах количките зависят от айтем-левъла на гиъра, ако се накича с ПвП-сета, той е почти целия 213

Ами аз нали затова казах сряда, защото съм сейвната за Накс10 за вторник вечер, а в сряда тъкмо ще са резетнали. Но може да го направим друг ден, ако моите не ме викнат да им помагам с хийлинга.
Но вие като сте в рейд
по-добре да побиете малко Мими, Торим и сие...
Но вие като сте в рейд

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
утре вероятността да сме в рейд е много малка, затова аз съм съгласна да ПЪГ-нем Флейм ЛевиатанSvetlio wrote:А бе утре ако нямате райд да го ПъГ-нем ли първия Улдуарски с 10-ман? Там доколкото разбрах количките зависят от айтем-левъла на гиъра, ако се накича с ПвП-сета, той е почти целия 213

Аз първият път като ходих да бия танкчето-бос бях много объркана. Качиха ме на димолишър или нещо такова и трябваше да стрелкам хеликоптерчета и по време на бос файт да давам спийд бууст на возилото, да събирам мана и да удрям по някоя ракета в боса. В интерес на истината следващата битка беше по-лесна, както и някои от другите напред.
Аз във вторник имам Улдуар10 продължение от днес.
Аз във вторник имам Улдуар10 продължение от днес.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аааа не ме търсете да избирам гиър, аз и ирл пазарувам първото квото вида и излизам от магазина за 5 минути
В Анну ако има време и желание да даде хероик лист. Ма още събирам онър за 2 неща за сета. ПВП сетеца си рути ся докат снова между турнира уг и алтерак. Не е като да съм дал фира в инстанса вчера, даже по-добре се играе от котката дет се мята хаотично подир разни задници.
На първо место ми е праенето на пари са да си върна заема.
тва е гиъра. довечера ръкавици от хейтфул. честа вече е по-сложен или временно ебона докат сбера 40 УГ за титана значки или ненам.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Slivovica
Пвп-то почва да е забавно, НО само в яко меле. Иначе ДК и Палита само, де съм тръгнал с хънтър срещу тех.
особено горд съм с The Sickly Gazelle
In Alterac Valley, kill an enemy in the Field of Strife before they dismount.
втф е тоя ачиивмент To the Looter Go the Spoils

тва е гиъра. довечера ръкавици от хейтфул. честа вече е по-сложен или временно ебона докат сбера 40 УГ за титана значки или ненам.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Slivovica
Пвп-то почва да е забавно, НО само в яко меле. Иначе ДК и Палита само, де съм тръгнал с хънтър срещу тех.
особено горд съм с The Sickly Gazelle

Last edited by Xellos on Mon May 25, 2009 4:28 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
мързел!!
аз имам въпрос към потребителите на Грид...
имате ли идея къде да почопля в Грида, че да може да ми показва винаги ЦЕЛИЯ рейд, а да не зависи от волята на рейд-лидера...
ще обясня... като влизам в Уинтърсграсп и искам инвайт, обичайно влизам в рейд, от който Грид-а ми показва само 10 човека... съответно всеки път искам от рейд-лидера да го сет-не на хероик, че да виждам поне 25 човека от рейда и да хийлвам по-ефективно
по-тъпото е, че рейдовете за УГ обикновено са от 40 човека...
последния път като бях на Шатъред холс с ордата, влезнах в УГ и същата история - влезнах в рейд, дето Грида ми показваше 10 човека... уиспърнах на лидера, а той - хилър-друид от елитна гилдия, го направи на хероик, ама не пропусна да ме скастри на уиспър да си оправя настройките на Грида
аз не бях споменала, че ползвам Грид, и се притесних и не посмях да попитам къде да пипам... а и започна битката...
та, въпроса ми е, може ли да се настрои да ми дава целия рейд, колкото е запълнен (дори да е от 40 човека), без да зависи от волята на рейд-лидера, и откъде се прави това...
аз имам въпрос към потребителите на Грид...
имате ли идея къде да почопля в Грида, че да може да ми показва винаги ЦЕЛИЯ рейд, а да не зависи от волята на рейд-лидера...
ще обясня... като влизам в Уинтърсграсп и искам инвайт, обичайно влизам в рейд, от който Грид-а ми показва само 10 човека... съответно всеки път искам от рейд-лидера да го сет-не на хероик, че да виждам поне 25 човека от рейда и да хийлвам по-ефективно

по-тъпото е, че рейдовете за УГ обикновено са от 40 човека...

последния път като бях на Шатъред холс с ордата, влезнах в УГ и същата история - влезнах в рейд, дето Грида ми показваше 10 човека... уиспърнах на лидера, а той - хилър-друид от елитна гилдия, го направи на хероик, ама не пропусна да ме скастри на уиспър да си оправя настройките на Грида

та, въпроса ми е, може ли да се настрои да ми дава целия рейд, колкото е запълнен (дори да е от 40 човека), без да зависи от волята на рейд-лидера, и откъде се прави това...
То е фтвXellos wrote:особено горд съм с The Sickly Gazelle

А виж Alterac All Stars - те това е вече ачийвмнът от класа!