За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 21, 2009 12:19 pm

аз ще проверя дали нямам няколко в алт-банките си от тези диаманти да ти пратя...

иначе ти как ще си с времето през уикенда, Тише?
че то и аз имам задачи, щото малчо в понеделник има рожден ден и трябва да поръчаме торти за градината и свекитата + подарък + почерпка за градината, а и трябва да обикалям да му взема тоалети за "бал-а" им за завършването на детската градина (който също е другата седмица) + подаръци за госпожите... абееее, бая работа ме чака и ще гледам да съвместя нещата, та да зная по кое време ще има вероятност за парти...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu May 21, 2009 12:26 pm

Никич, под "Мангустата" да нямаш предвид Mongoose енчанта?!
Защото ако е така не си и помисляй да го слагаш. Това е енчант който проква от меле атака. За хънтър енчанта на 2хенд е 110 атак пауър.
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 21, 2009 12:57 pm

уф, покрай друида ми се е набило се тва мангуста. Не съм видял че е меле, ще я продам обратно. :)

Обаче тва Massacre (на портфейла) дет имаш предвид. :cry:

Greater Savagery става ли за рейндж не мога да разбера.
Last edited by Xellos on Thu May 21, 2009 1:06 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu May 21, 2009 1:04 pm

Хехе, мене ме спипа в Даларан
Minigob Manabonk
и ме превърна на овца :shock: Поблеях си 30 секунди напред-назад, а после получих по пощата вълшебна пръчица за еднократна употреба, която превръща в овца :lol:

Естествено веднага я изпробвах върху първото маге, което видях :lol: :lol: :lol:
иначе ти как ще си с времето през уикенда, Тише?
Най-вероятно няма да ме има :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 21, 2009 1:06 pm

ЛОЛ, ше го дирим тоя запъртък явно :mrgreen: Гнома тва, макар че рандъм ивент. Тва работи на секи или?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 21, 2009 4:50 pm

Ланис, ами, да, Армърито ми е оставило копието от турнирите вместо стафа или чука + офф-хенд. Та статистиките не са много точни.
Мисля, че ми липсва крит, да. Само с моите попски бъфове съм около 23%. Бонус хийлинг към 2190 някъде май, трябва да погледна, че не си ги знам наизуст. Аз все пак трябва да проуча откъде със значки се купува тоукънът за Valorous ръкавиците. А и естествено, че шедоу варианта! Те са ми бест ин слот за дисциплиниран поп ръкавици изобщо.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 21, 2009 4:56 pm

Уф, напомнете ми да стакна малко поушънки и амуниции довечера.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 21, 2009 5:11 pm

Elayne wrote:Аз все пак трябва да проуча откъде със значки се купува тоукънът за Valorous ръкавиците.
влизаш в сградата, където са фрий-порталите и се качваш на горния етаж при НПЦ-то, от което си взимаше айтъмите с героични значки от хероици... те са общо 3 НПЦ-та подредени там (преди бяха 2)... от най-лявото се купуват айтъми и токени с героични значки, от средното - с вейлърски, а от най-дясното - с улдуарски... взимаш от там токена и пресичаш улицата отсреща да го замениш за айтъм от сета... :D

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 21, 2009 5:13 pm

Таис, това правих снощи, повярвай ми, мадамата с Валоръс НЕ продава тоукън за валоръс ръкавици >.<. Рових, рових или аз не съм ги видяла след 20 минути ровене (все пак от нея си купих пръстена!) или просто ги нямаше! Не знам как става тоя номер...

Иначе тоукънът пада и във ВоА, където ще ходя довечера живот и здраве. Уф, нямам време да гледам тактики. :(
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 21, 2009 5:27 pm

ааааааа, чакай малко... то не всеки айтъм от сета можеш да му купиш токена със значки... позволяват САМО по два айтъма да се вземат със значки и то са различни айтъмите за различните сетове (Т7, Т7.5, Т8)... провери кои се взимат с вейлърски, защото аз не си спомням кои бяха... с героични значки примерно можеше да се вземат ръкавици и роба, с вейлърски - не помня :oops: а с улдуарски значки може роба и каска... различно е... това трябваше предварително да провериш, за да знаеш кои токени да искаш в рейд... макар, че при тебе, като не харчиш ДКП за тях е все тая...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 21, 2009 5:30 pm

С валорските може да си купи само панталони и шолдъри. С хероу значките - ръкавици и роба (аз си взех ръкавиците и после чаках да падне тоукън за валорския сет - ама доста късно го смених).

С новите - роба и каска.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 21, 2009 5:31 pm

Ами в списъка на елитистите за бест ин слот, тези ръкавици са ми бест ин слот и проверих откъде да си ги набавя. Тоукънът може да се купи срещу валоръс значки ИЛИ пада във ВоА. Ама както казах, при мадамата с валоръс нещата в Силвър ковенанта имаше гладиаторските, но не видях други. Имаше и пръстена, който сега си купих. Странна работа, ще гледам пак (ако компютърът благоволи да отвори повече от 1 страница). :evil:

Иии аз май имам грешка. Като гледам мога да се сдобия с ръкавиците от Сартарион в ОС и от ВоА. :roll: Много тегаво.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 21, 2009 5:39 pm

абеее, нямам спомен токена за ръкавици да можеш да го вземеш извън Накс... то не че много ВоА съм правила преди да дадат новия бос (ходя заради значките от него), но и от там падат айтъми и то с резилиънз, дето са си баш за ПвП... :roll: но пак - не мога категорично да кажа, че стария бос във ВоА не пуска токени... просто аз като съм ходила там, само айтъми като луут съм виждала и то - пвп-айтъми...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu May 21, 2009 5:46 pm

Старият бос във ВоА не пускаше тоукъни, а самите части от сета.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 21, 2009 5:48 pm

Т.е. shadow priest ръкавиците мога да ги докопам само от Сартарион като тоукън или като дроп от Арчавон?! Въх... трудно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around