За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
Интересно, тресна тока май в цяла софия са преди малко.
некой да има идея тия шоулдерки кои са
http://i.thottbot.com/ss/o/64196.jpg
...със светкавичките, често съм ги мяркал преди.
некой да има идея тия шоулдерки кои са
http://i.thottbot.com/ss/o/64196.jpg
...със светкавичките, често съм ги мяркал преди.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Как само стържа последни остатъци злато от торбите ми. Остава да събера още 1к голд за дуал специализацията на прийста ми и 1к за скила за летене + летящия маунт + още 1к голд за летене в Нортренд. Това са много пари, а ако реша да купувам и епична летялка... още 5к. В Нортренд полетите са скъпи. 
Поне направих всички куести възможни във Фьорда, обиколих го от-до и направих 3-4 пъти Цитаделата с ПъГ.
Азжол Неруб (или както се произнася) се оказа кофти място, единият бос особено... никакво време за вода
.

Поне направих всички куести възможни във Фьорда, обиколих го от-до и направих 3-4 пъти Цитаделата с ПъГ.
Азжол Неруб (или както се произнася) се оказа кофти място, единият бос особено... никакво време за вода

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Тиър 5 или сета от Арената, сезон 2. Има още едни такива шолдерки, падат от босс в Сърпънтшрайн. Ама по-скоро е Арена 2 сета, него всеки нууб можеше да го вземе.
Тиър 5 или сета от Арената, сезон 2. Има още едни такива шолдерки, падат от босс в Сърпънтшрайн. Ама по-скоро е Арена 2 сета, него всеки нууб можеше да го вземе.
Не мое да мъмриш, брат!
- The Dragon
- Elder God
Забавно ми е как dual spec се използва от хората както предрекох, а не както всички очакваха.
В момента повечето добри танкове и хийлъри които познавам вместо да се юрнат за DPS имат по два танкинг билда или два хийлинг.
В момента повечето добри танкове и хийлъри които познавам вместо да се юрнат за DPS имат по два танкинг билда или два хийлинг.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- PrivateRaio
- Misting
Дааа... и аз се надявах да си сменям с лекота на шадоу, но в момена съм дисциплин/холи... Обаче няма много смисъл, доколкото при нас останалите прийстове са холи. Както бяхме и вчера с един хийлващ паладин, нямам много мърдане от дисциплината. Та съвместявам танк и рейд хийлинг.
я да питам и тук - някой някъде да е срещал дали 3% damage reduction на паладинския блесинг се стаква с 3% damage reduction на renewed hope на дисциплин прийст? Изглежда ми малко вероятно, но така и не видях никъде да е написано нещо.
я да питам и тук - някой някъде да е срещал дали 3% damage reduction на паладинския блесинг се стаква с 3% damage reduction на renewed hope на дисциплин прийст? Изглежда ми малко вероятно, но така и не видях никъде да е написано нещо.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Май т5 са нещо от сорта като дизайн.Dzvero wrote:http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Ама тоя е гадняр в TK http://thottbot.com/i30250

Не ни е май в възможностите още кат гледам

Last edited by Xellos on Tue Apr 21, 2009 12:19 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
абсолютно така се случи с дуал-спековете... поне хората, които приемат сериозно функциите си в рейда така направиха...
ей, на и Ланито е с два хийлинг спек-а... аз в момента съм на фрост-файър/аркейн, а другото маге е на фрост-файър/файър-аркейн (с Фокус Маджик)... и честно казано в момента е някакъв ад за нас двамата между уайповете... сменяме по два пъти спека, за да използваме докато може експлойта с кастването на Фокус Маджик-а (ФМ)... той минава ва ФФ/аркейн и каства ФМ на другото маге или лок или шадоу-прийст (жалко, че буумкина ни мина в котка... и то не просто котка, а и той - с два ферал спека
)... после се връща на ФФБ и съответно губи цялата си мана пак... аз влизам в инстанса и минавам на аркейн... чакам го той да направи горните манипулации, че иначе бъфа се губи... каствам на него ФМ и се връщам на ФФБ... абсолютен стрес...
иначе какво се случи тези дни... в петъка половината от ударната гилд-група от 10 човека пресираха РЛ на групата и направиха рейд за Улдуар 10... аз не влезнах в него, защото бях уморена, но те хукнаха... в събота обаче стана мазало, защото се появи другата половина от ударната група барабар с Гилд мастъра (дето е РЛ на хероик рейда) и двамата ни основни офицери и съответно като разбраха, че другата част вече са сейвнати предната вечер, решиха да правят втори рейд...
то стана малко спонтанно... както си куестехме кротко късния следобед някой в гилд-чата се обади "абе ходихте ли да видите новия бос в VoA? дайте да направим хероик рейд за него"... почна народа един през друг да се обажда, че би се джойнал, ама ако е гилд рън и ГМ ни вика, "ами хайде, нека бъде гилд-рън"... събрахме се колкото имаше на линия, пъг-нахме 4-5 човека, за да допълним до 25... набързо се съмъннахме в инстанса... набъфкахме се... дадоха набързо няколко команди какво да се прави и какво ще се случва, защото 90% не бяхме прочели нищо за него... почваме наперени такива - пул и малко след това - уайп
попари ни арогантността...
вика РЛ, хайде сега малко по-сериозно... казват пак тактиката... започваме... бием боса, убиваме единия адд... и недоубиваме втория... онзи гръмва и втори уайп
РЛ вика "ето това се случва като не достигне дпс и като не се сменят бързо таргетите, а и не стоите достатъчно разпръснати"... та така... то на нас като ни се опъне бос и се заинатяваме здраво... та на следващия опит бяхме като морски пехотинци - концентрирани и дисциплинирани и естествено - боса си падна... взех и някакъв ачийвмънт... паднаха и две парчета Т8, ама за пвп - за друид и ДК...
смешното беше, че като раздадоха луута аз правя портал и викам - ето имате портал тука... а офицерите ми уиспърват "ама не сме убили стария бос, има алтове, на които им трябва"
тотално забравих, че има и друг бос... е, той послушно си умря веднага и раздадоха луута...
в момента, в който стъпих в Даларан и ГМ ни ми уиспърва "инвайтвам те за Улдуар 10"... викам му, чакай поне да си направя дейли куукинга... и ме инвайтнаха... и се получиха 2 паралелни рейда за Улдуар 10... (че групата от петък се събраха да продължат)... даже се сдърпаха, че си крадът играчите
тръгнахме ние... този път ме туриха на танк-машина пасажер
пак голямо пуцане настана... естествено първия бос си е като детска игра - падна бързо и лесно... не помня какъв бе луута, но си спомням, че цяла вечер падаха САМО мелее-айтъми
тръгнахме после към ХТ-002... първи опит - измряхме към 30% на боса... РЛ пренареди позициите... и след още 3-4 уайпа боса падна сравнително лесно...
после дадоха команда да ходим да бием дрейка - Рейзърскейл... беше странна битка... първи опит - пълен хаос... онези ми ти мобове идат отвсякъде, танковете не могат да си ги съберат... ние бием де що докопаме и умираме къде в електрически шокове, къде от киснене в сините облаци по пода... НО поне добихме представа за битката
видяхме, че и със СС няма да стане, защото в мелее-то народа бие овците здраво
но пък и видяхме, че могат да бъдат интеръптвани електическите шокове... разделихме се на 2 групи... втори опит - измряхме на 8% на боса
танка ли умря, или танковете не се разбраха за таунтването на боса, не помня каква бе причината... с аддовете - никакъв проблем... трети опит - боса даун... раздаде се луута и отидохме към Игниса...
е, не можеше да се мине там без поне един уайп на траша, та останахме верни на традицията
разчистихме и се почна битката... свалихме 10% от боса и уайп
танка на аддовете измря и онези ни пометоха... общо взето това се случваше и в следващите опити... и се видя, че този младеж няма да го убием тази вечер...
затова пък се забавлявахме на макс!!!!!! дава един прекрасен ачийвмънт, ако оцелееш в лава-джоба му!
и се надпреварвахме кой ще го вземе... общо взето заради това и не спирахме да го мъчим
мене ме грабна единия път, ама аз използвах Айс блок, за да оцелея и не получих ачийвмънт
и като се заядох... викам им в рейда - няма да мръднем от тука, докато не го взема... народа се хили... питам ги "кой хийлва народа в джоба?", а те - "Реми" (един от прекрасните ни паладини)... викам му "Remulade, forget about Gotya (това е танка ни), heal me hard, baby"... и естествено всички намериха сексуален подтекст и се почнаха едни бъзици... голям смях падна във Вента... да, обаче онзи не искаше пък да ме взима мене... ни мене, ни другата жена в рейда (друид, хилър)... заключихме, че сигурно е гей и той, за да го опровергае на следващия опит ме грабна... и само чувам викове във Вента "Таис е в джобаа", а живота ми не мръдна! хийлваха ме наистина здраво и си взеха ачийвмънтаааа!!!
та така... като ни омръзна да мрем на Игнис, го зарязахме и хукнахме... нанякъде...
просто казаха да изберем последната опция на телепорта и ние послушно го направихме... озовахме се в едни зали с повечко траш накуп... а ние не знаем какво прави траша...
викаме - ще пуулнем и ще видим... ще пробваме и всичко - СС, интеръпт и т.н. така и направихме... е, умряхме, разбира се, но поне видяхме за какво иде реч... мога да кажа, че това е един от най-отвратителните трашове до момента!!
след няколко уайпа, го разчистихме, изкачихме едни вити стълби и аха-аха да влезем в устата на боса
а той един гръцки бог, дето го виждаме от кръста нагоре - Кологарн... РЛ даде 10 мин. почивка да попрочете в нета какво прави боса, че да каже каква да бъде тактиката... починахме ние... казаха какво да правим и се започна забавата... бием дясната му ръка, бием с АоЕ аддовете после и бягаме от светкавиците в очите му, а пустата тераса - тясна... търчиш и позабършеш още някой в отвъдното с тебе като те застигне божия гняв
че и периодично те грабва в шепата си и те запраща със страшна сила нанякъде
падна голяма веселба... и отнесохме поне 4 уайпа преди да убием боса... след него рейда свърши, щото бе станало късно... другата ни група за Улдуар 10 така и не разбрах докъде се докара, щото побързах да си легна...
обаче има ОГРОМНО значение опита, дето се трупа на нормал...
в неделя на редовния ни хероик-рейд отидохме при ХТ-002, дето бяхме зациклили в четвъртъка и след поредица от уайпове на 1% на боса (поне 4 уайпа на 1% имахме
), той падна... с Разорскейл бе още по-лесно... мисля, че само 3 уайпа имахме преди да падне... затова пък вчера си откарахме цяла вечер на Коло...
най-доброто ни постижение бе един опит на 15%, когато го свалихме май... та така... днес продължаваме на хероик...
ей, на и Ланито е с два хийлинг спек-а... аз в момента съм на фрост-файър/аркейн, а другото маге е на фрост-файър/файър-аркейн (с Фокус Маджик)... и честно казано в момента е някакъв ад за нас двамата между уайповете... сменяме по два пъти спека, за да използваме докато може експлойта с кастването на Фокус Маджик-а (ФМ)... той минава ва ФФ/аркейн и каства ФМ на другото маге или лок или шадоу-прийст (жалко, че буумкина ни мина в котка... и то не просто котка, а и той - с два ферал спека

иначе какво се случи тези дни... в петъка половината от ударната гилд-група от 10 човека пресираха РЛ на групата и направиха рейд за Улдуар 10... аз не влезнах в него, защото бях уморена, но те хукнаха... в събота обаче стана мазало, защото се появи другата половина от ударната група барабар с Гилд мастъра (дето е РЛ на хероик рейда) и двамата ни основни офицери и съответно като разбраха, че другата част вече са сейвнати предната вечер, решиха да правят втори рейд...
то стана малко спонтанно... както си куестехме кротко късния следобед някой в гилд-чата се обади "абе ходихте ли да видите новия бос в VoA? дайте да направим хероик рейд за него"... почна народа един през друг да се обажда, че би се джойнал, ама ако е гилд рън и ГМ ни вика, "ами хайде, нека бъде гилд-рън"... събрахме се колкото имаше на линия, пъг-нахме 4-5 човека, за да допълним до 25... набързо се съмъннахме в инстанса... набъфкахме се... дадоха набързо няколко команди какво да се прави и какво ще се случва, защото 90% не бяхме прочели нищо за него... почваме наперени такива - пул и малко след това - уайп

смешното беше, че като раздадоха луута аз правя портал и викам - ето имате портал тука... а офицерите ми уиспърват "ама не сме убили стария бос, има алтове, на които им трябва"

в момента, в който стъпих в Даларан и ГМ ни ми уиспърва "инвайтвам те за Улдуар 10"... викам му, чакай поне да си направя дейли куукинга... и ме инвайтнаха... и се получиха 2 паралелни рейда за Улдуар 10... (че групата от петък се събраха да продължат)... даже се сдърпаха, че си крадът играчите

тръгнахме ние... този път ме туриха на танк-машина пасажер

после дадоха команда да ходим да бием дрейка - Рейзърскейл... беше странна битка... първи опит - пълен хаос... онези ми ти мобове идат отвсякъде, танковете не могат да си ги съберат... ние бием де що докопаме и умираме къде в електрически шокове, къде от киснене в сините облаци по пода... НО поне добихме представа за битката

е, не можеше да се мине там без поне един уайп на траша, та останахме верни на традицията

затова пък се забавлявахме на макс!!!!!! дава един прекрасен ачийвмънт, ако оцелееш в лава-джоба му!

след няколко уайпа, го разчистихме, изкачихме едни вити стълби и аха-аха да влезем в устата на боса

обаче има ОГРОМНО значение опита, дето се трупа на нормал...
в неделя на редовния ни хероик-рейд отидохме при ХТ-002, дето бяхме зациклили в четвъртъка и след поредица от уайпове на 1% на боса (поне 4 уайпа на 1% имахме

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Мдаа помотвам се са малко след лвлването уикенда за разнообразие и теймвам екзотични петове за принципа
. Баси половин час търсих скапания девилзавър, ма е гъзарски. Ма прасето е имба просто. Гледам билдове ма си остава за ся БМ фаворита и нема зимам дуалспек. Не че има пари де. Мисля се помотам още и в оутленда, че по-малко народ ми се пречка из краката. То до 70ка малко остава поне. 

само да добавя нещо за Ланис и Илия...
Кологарн пуска прекрасни брейсъри и роба... само да знаете, че брейсърите (http://www.wowhead.com/?item=45275) са препоръчани от елитистите за файър/аркейн билда и почти съм сигурна, че Блоби ще ги поиска (аз ще ги взимам по-нататък)... но робата (http://www.wowhead.com/?item=45272), въпреки че е наистина брутално добра, ще я пас-ваме и двамата, защото искаме тази от Т8-сета... та да имате предвид
Кологарн пуска прекрасни брейсъри и роба... само да знаете, че брейсърите (http://www.wowhead.com/?item=45275) са препоръчани от елитистите за файър/аркейн билда и почти съм сигурна, че Блоби ще ги поиска (аз ще ги взимам по-нататък)... но робата (http://www.wowhead.com/?item=45272), въпреки че е наистина брутално добра, ще я пас-ваме и двамата, защото искаме тази от Т8-сета... та да имате предвид

Last edited by Tais on Tue Apr 21, 2009 1:28 pm, edited 1 time in total.
Tais - 80 lvl, human mage
- Maledictus
- Warmage
Искам да се оплача - на Зевсоподобният бос паладини, хунтери и котараци cheat-ват като за световно! Бият едновременно 2-те ръце плюс самият бос и си надуват дпс-а което е несправедливо защото аз не го мога.
Но толкова raid damage досега не сам виждал, как се оправят нашите лечители не ми е ясно и им свалям шапка.
Но толкова raid damage досега не сам виждал, как се оправят нашите лечители не ми е ясно и им свалям шапка.
Ми не се оправят
т.е. в момента в движение учим оптималните ротации. Основните са горе-долу усвоени, обачи битките май искат малко повече гъвкавост
. Най-голямата мъка е, че трябва да хийлваш много интензивно и в същото време имаш стандартните тактически неща, като да бягаш, да се местиш и разни такива. Тогава настава веселбата:)

т.е. в момента в движение учим оптималните ротации. Основните са горе-долу усвоени, обачи битките май искат малко повече гъвкавост

Юда, егоист, луда и wow-холик