За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

User avatar
Tais
Jaghut Tyrant
Posts: 1815
Joined: Fri Jan 09, 2004 7:17 pm
Location: Някъде под светлината...

Post by Tais » Wed Apr 08, 2009 4:26 pm

дам... няма да е лошо да ползваме Войс чата в канала вместо в партито... така скучаещи куестващи или играещи ПвП, могат да бъдат съпричастни на мъките ни, че и на виковете на храста :lol:

но довечера имаме гилд-рейд за Сарт3Д и Мали - обичайната програма... утре - Накс25... дано вече паднат нещата, дето искам, щото е срамота колко време чакам за тях, трябва за нещо да похарча пустото ДКП преди да го редуцират за Улдуар!! :evil: искам си наметалото от Сарт + брейсърите от Инструктора! :(
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

User avatar
Xellos
Moderator
Posts: 20295
Joined: Fri Apr 02, 2004 10:08 pm

Post by Xellos » Wed Apr 08, 2009 4:27 pm

Az puk sam dovolen ot repa pokraj wipeovete :-D 1k otgore. Dneska 1 heroik i exalted s ebona 4e deilitata im sux :-D
:ninja:

iliak
Smallfolk
Posts: 21
Joined: Tue Jan 20, 2004 2:50 pm

Post by iliak » Wed Apr 08, 2009 4:49 pm

За драконицата от Nexus трябва да кажа че вие ме бъркахте!
На едното ухо Таня ми вика да я местя, на другото Ланнис - объркват се гномите така ;(
Но трябва да призная че VH хероик с лекаря останал зад вратата бе наистина фън, с удоволствие си спомням възмутените вопли на Таня по въпроса :) Трябва да го пробвам пак друг път!

Шегите настрати - когато танквам нещо голямо (като дракон например) общо взето виждам една муцуна само и възгласи 'Ама къде я танкваш'!!! и 'Как може?!?' са безсмислени - аз и партито не виждам :)
Предлагам другият път да казвате - 'Завърти се на ляво/дясно, ооще малко, стой!'.

User avatar
Lannis
Aes Sedai
Posts: 1681
Joined: Mon Mar 22, 2004 1:36 pm

Post by Lannis » Wed Apr 08, 2009 4:53 pm

Стигнем ли до посоки, искам да ти кажа, че тотално си загазил. Аз бъркам ляво и дясно :P

Иначе гном танк наистина си е преживяване. Таня мърмори и пита къде е танка, а той в това време се е скрил в мелето и просто не се вижда:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

User avatar
Tais
Jaghut Tyrant
Posts: 1815
Joined: Fri Jan 09, 2004 7:17 pm
Location: Някъде под светлината...

Post by Tais » Wed Apr 08, 2009 4:59 pm

iliak wrote:Шегите настрати - когато танквам нещо голямо (като дракон например) общо взето виждам една муцуна само.
като все си избираш гноми за игра, така ще е :lol:
iliak wrote: Предлагам другият път да казвате - 'Завърти се на ляво/дясно, ооще малко, стой!'.
и веднага ще последват "не това ляво, бе Илияяя" :lol:

не, съгласна съм, че с Ланис сме като едни кокошки във Войс чата и сигурно е леко деструктивно да подвикваме много "про" - "ама не прави ТАКА сега! не я танквай ТАМ", вместо да дадем стройни и ясни команди ала "дай опашката на позиция 15 часа", но то в такива емоционални моменти, дето адреналина взема надмощие, малко трудно е да впрегнеш И разума да се включи адекватно :lol:
ти пак леко се отърваваш, питаш ли на Шами какво му е било с мен, докато правехме Арени в предходния експанжън :lol:
Lannis wrote:Иначе гном танк наистина си е преживяване. Таня мърмори и пита къде е танка, а той в това време се е скрил в мелето и просто не се вижда:)
то когато е в битка, обичайно ми е в рейнджа, ама примерно снощи - портали се появяват къде ли не... поглеждам аддона - Илия извън рейндж... оглеждам се - няма го никакъв!! :shock: хуквам по посока на отворилия се портал, а той нашия - спотаен зад едно като скаличка!! то камъните по-големи от танка! :lol: добре, че са аддоните, че ако трябваше да го таргетвам с мишка нейде из терена, щеше да си е баш пиксел-хънтинг :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

User avatar
The Dragon
Elder God
Posts: 9054
Joined: Wed Jan 14, 2004 9:03 pm

Post by The Dragon » Wed Apr 08, 2009 5:17 pm

Пробвали ли сте да метнете baby spice на thaddius ?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

User avatar
Tais
Jaghut Tyrant
Posts: 1815
Joined: Fri Jan 09, 2004 7:17 pm
Location: Някъде под светлината...

Post by Tais » Wed Apr 08, 2009 5:20 pm

не сме :D а някой пробвал ли е?? ефекта?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

User avatar
The Dragon
Elder God
Posts: 9054
Joined: Wed Jan 14, 2004 9:03 pm

Post by The Dragon » Wed Apr 08, 2009 5:31 pm

Тествай някой път. Като сте на immortal run.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

User avatar
Tais
Jaghut Tyrant
Posts: 1815
Joined: Fri Jan 09, 2004 7:17 pm
Location: Някъде под светлината...

Post by Tais » Wed Apr 08, 2009 5:35 pm

то ние всяка седмица сме с мераци за Имортал рън... офицерите като кажат "днес ви е забранено да умирате" и всеки се надпреварва да мре пръв :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

User avatar
PrivateRaio
Misting
Posts: 342
Joined: Tue Jun 20, 2006 4:01 pm
Location: София

Post by PrivateRaio » Thu Apr 09, 2009 1:29 am

като метнете бейби спайс на Тадиус и ...умирате :D
ефекта го хваща, той става много мъничък, но си запазва статовете, а му се ресетва агрото и полягате :D

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Thu Apr 09, 2009 9:40 am

Аз полевелвам, вече съм 61 (реално 62, на 30тина хиляди хп съм от 62). Взех епик гаргата, минах куестите за Рампартс/Фърнас, паднаха ми 4-5 итема благодарение на рънове с приятели и така. Играя на дийп фрост и съм много доволен, пия вода много рядко и е голям фън с фростболт критовете.

Итемизацията в аутленд е без думи - хвана ме яд за всеки един инстанс, които сме правили в Класик, после може да ги мина за ачийвмънти ако имам време (едва ли).

Голямо евала на Близ за дизайна на гадините и зоните в Аутленд, почти всичко е/изглежда ново и е едно доста приятно разнообразие за човек, неиграл ТБЦ. да не говорим, че има някакво МАЛКО разнообразие и в куестовете, което все е нещо.

Цялата концепция с предметите и експанжъните започва много да ме дразни, докато взимам имба куест реуордите в оутленд, представям си как са се чувствали хората, епик гиърнати от Класик AQ/BWL/NAxx....И как ще се чувстват всички, гиърващи се сега в Накс след годинка....

User avatar
Lannis
Aes Sedai
Posts: 1681
Joined: Mon Mar 22, 2004 1:36 pm

Post by Lannis » Thu Apr 09, 2009 10:07 am

изобщо не ми е минавало през ума да се хвърля бейби спайс на босове:))))

Вчера настана голям цирк - покрай празниците сме позагубили някой и друг хийлър, та официалният рейд бе отменен. Съответно започнахме да се събираме за алт-рън. Викнахме 5 рандъм души, останалото алтове и се запътихме към Накс... Амииииии... чумавото крило и конструкторското без Тадиус. Като в доброто старо време.

Искам официално да заявя, че да се играе меле в хероик рейд е... ми ужасно е... Имахме три пилета и едно маге - като пусна бурите, светкавиците и близарда, моят компютър определя това като act of god и отказва да носи отговорност. Глобал CD се превръща в произволно променяща се величина... и не виждаш нищо... И мобовете не виждаш... виждаш много светлини... А да, забравих да спомена, че имахме 5-6 ДК, които също се стараят с ефектите. Всички видео параметри бяха занулени, свалих и резолюцията сериозно и пак беше отврат. Освен в края на рейда. Може и стандартния лаг на Накс да е имал значение. Иначе си беше забавно. Играта с Йоа ми напомня малко на една друга игра wack-нещо си. Дават ти един чух и налагаш появилото се топче, гномче, зайче или нещо такова, щом се появи от някоя дупка. Аз налагах кулдауни. Биеш си всеки кулдаун, щом се освободи, и това е... Или не съвсем. Всъщност най-трудната част е следенето таргетът да ти е в меле рейндж и да следиш своята позиция спрямо него. На цели, като Тадиус и Пач дпс-то ми дръпваше рязко - налагаш си кулдауините ползваш AW и тринкета на всеки кулдауни животът е фестивал. Обаче на Гроб си беше пълна депресия - там и уайпнахме първия път, защото умниците в рейда пльоснаха отровата в средата на залата. По едно време или трябваше да смъкна живота на целия рейд, или тотално да му отрежа пътя и си умрях - е, можеше да ползвам бъбъла, ама се иска малко повече от 5-6 хероика опит за това. Втория път вече си умрях от негледане - пак щото се следва бос, видео ефектите на нула и просто не можеш да усетиш, че си в зеленилото, преди да си умрял. Всъщност изненадата ми беше, че не умрях като меле играч още на първите няколко секунди на Хейган. Но то там си следваш танка, пък танкът се справяше прекрасно с придвижването на боса.
Тадиус май ми беше най-приятен, но него така и не успяхме да го смъкнем. Общо взето там притеснението ми беше, че няма да се справя с поляризацията и ще пребия танка, но всъщност грешна полярност ме удари само един, единствен път, когато компютърът ми "хлъцна" - точно вече си отивах към моята група и се споминах - и пак само аз си умрях. Но пък там се справях най-добре - можех да си ползвам уменията на макс.

Обаче не падна нищо хубаво за мен... т.е. взех три айтема, и трите за оф-спек. Даже ме бъзикаха децата, че ще танквам аз другия път (сами не си вярват). Даже панталоните ги сложих, че са по-добри от това, което имах като статсове за дпс. Но така, имам си щит, имам си и колан... май взех и епични ботуши... но пък изпуснах да ролна за пръстена, който можеше да ми свърши работа, защото в тоя момент вече чистехме траш и бързахме - въпреки, че уж следях, изпуснах. То не, че непременно аз щях да го взема, ама поне да бях ролнала. На другия дпс луут, който се опитах да взема, имах някакъв нисък рол. И така - 4 епика, но ни един за ретри паладин. Красота! :cry:

Общо взето от пробваните стилове на игра (танк не съм била) мога да кажа, че най-райско ми е било като кастър дпс. Седиш си на разстояние, вън от ефектите, и си пуцаш... Ако дръпнеш бос - повечето май имат някакво спасение - fade, dispersion, ice block, FD. Като меле почти не разбираш откъде е дошло (е, въпрос на практика, предполагам). Освен това като се разшават мобовете, не винаги успявам да видя къде точно съм аз - случва се внезапно да се окажа пред тях и да карам на празни обороти. Като цяло следя CS - дали има индикатор, че таргетът ми е в меле рейндж. Като хийлър си в стрес, че следиш някой да не умре (ей на, Танчето като истински хийлър вчера млъкна и се обаждаше главно когато нещо я изнерви - точно както правя и аз:))).

Ники, за айтемите от експанжъните - това, което се случва с Аутленд, не важи в същата сила за Северните земи. Аз си изкарах в Т7 до 80 ниво. А щом ти харесват куестите в Аутленд, подозирам, че новите ще ти допаднат още повече. Разнообразието е по-голямо и има история в това, което правиш. Има и много куести, в които не ползваш личните си умения, а разучаваш някаква машинария и ползваш нейните (танкът в полето под Накс ми беше много забавен).
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

User avatar
Xellos
Moderator
Posts: 20295
Joined: Fri Apr 02, 2004 10:08 pm

Post by Xellos » Thu Apr 09, 2009 10:12 am

Викай му Коле, че така се бъркам ;рр Мдам аутленда е 1 класа на кора, ама нортренда е просто 10 класи над него.

Мдаа утре влизаме с малко късмет и ние с Дима в Аутленда с прииста и хънтъра. Тя както е изциклила и довечера мое да е през портала ;р И танка прасе де, без него ше видим зор. Ордата да почва се озърта за квичене и грухтене. И Чак ше ми е жал да го сменям с core hound-а прасето :twisted: Обаче хънтър и фрост маге като гледам кобинация от скилове на двата класа мое да изриват бесни количества на техен лвл. Иначе вчера ДК и паладини се забавляваха из калимдор да избиват всички флайт мастъри и в танарис, мама им деа детските гъзове. 80ката си чака хероик 1 да стане екзалтед, че ме мързи да правя скучни дейлита. :oops:
:ninja:

User avatar
PrivateRaio
Misting
Posts: 342
Joined: Tue Jun 20, 2006 4:01 pm
Location: София

Post by PrivateRaio » Thu Apr 09, 2009 11:12 am

снощи беше вечер на абсурда, направо ... неам думи.
Прибрах се снощи към 8 без 10, точно за райда. Отварям дежурната биричка и сядам пред компа. Гледам - нощната ми лампа се откачила и паднала. Монтирах я обратно на мястото и, и чинно пускам ВоВ да цъкам. Аха да логна - и хоп, не ми работи клавиатурата. поогледах и какво да видя - нощната ми лампа като падала, се шмугнала между ПЦ-то и монитора и ловко прекъснала кабела на клавиатурата. Сега като се замисля, това зорлем 100 пъти да го пробвам, не мога да го постигна. Настроих тийм спика да е на пуш то толк с мишката и влизам в раид канала и казвам, че днес няма да мога, а няма как да напиша в сайта че ще отсъствам. Райд лидера вика - аман, заман - Водафон имат проблеми и всички френдове от Кралството не могат да логнат нормално, ела ако можеш. Та обикалях квартала да търся клавиатура по нощите :D

User avatar
Elayne
Elder God
Posts: 6266
Joined: Fri Jan 23, 2004 9:15 pm

Post by Elayne » Thu Apr 09, 2009 12:04 pm

Изциклила тя. Куестя си най-прилично. :roll: Нямам търпение да се прехвърля в Аутленд, ако и да ме гази Фел рийвъра в Хелфайър... Тоя път ще левълвам в Награнд и аз, че само там не съм била. Засега Netherstorm изкъртва обаче и ми е най-любимата земя от 1-вия експанжън. Няма такъв кеф като атмосфера.

Аз си бучнах X-perl и съм много доволна (засега). Сложих и един адон за шаман, но понеже, както казва Никича, позацилили сме с алтовете, не съм влизала с шамана да го разуча.

Тишооо, да не забравиш като намериш малко време за един рън на Стратхолм, че искам ачийвмънт с шамана, а и Сливовицата, ако желае да джойнне, че аз със 70-тка меле виждам леко зор с наплива мобове, колкото и да се старая да ги пулвам.

Абе, тоя прийст едно АоЕ няма, освен Holy Nova... :oops:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests