Ънлайк дъ рест ъв ъс...пак умират от огън

Няма "просто защото е той". Никой не обича някой друг, или пък харесва нещо само щото той/то съществува. Но това вече е няква отвлечена психология, която не е за тук.Ghibli wrote:Все едно не сме чели една и съща книга
На мен Бела ми стана интересна още от първия абзац, защотоСлед това ми стана интересна със
- Spoiler: show
Бтв, освен заради причините в дългия списък, аз обичам моя мъж, защото е той. Напълно нерационална и леко безсмислена на семантично ниво причина
- Spoiler: show
![]()
ОМГ, благодаря, че ми обясни какво точно чувствам и защоAmelia wrote:Няма "просто защото е той". Никой не обича някой друг, или пък харесва нещо само щото той/то съществува. Но това вече е няква отвлечена психология, която не е за тук.
Тези дни ще ти изготвя списъче и ще ти го ПМ-на.Ще съм много благодарна ако ми дадеш примерна литература - бих чела нещо такова.
Ми те и непохватните могат.Да, те могат да оцелеят сами повече от 15 минути и дори могат да си намерят работа и да започнат кариера
Откровено казано с такова семейство и принципно такива неща, свързани с родителите се получава да имаш периоди, в които да мислиш само и единствено за един човек и за времето.За 70-те страници, в които витах в главата на Бела и през които ежедневието й беше описано почти с подробности, включващи посещенията й в кенефа, тя показа интерес само и единствено към:
- Едуард
- времето
Различните хора просто отреагират по различен начин.Моят мозък никога не е забивал във времето и някоя личност, дори когато си падах по някого - той е толкова неспокоен и постоянно предъвкващ нещо, че не мога да спя от него.
Води. Тя рилейтва произведението до пърсънъл експириънс.Roland wrote: Това, че Бела не се държала като приятелите на Амелия не води до нищо конкретно
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests