За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Dec 27, 2008 4:22 pm

трябва да се спра някак... буквално се натрових от игра... :? то не бяха Накс 10 рейдове във времето на рейд-ваканцията ни, то не бяха хероици... а и Лийд е вече 78 лвл и летииииииии... че даже блъд-елфката подхванах вчера - ей, така, уж само да погледна ордската база на Фиордите... и вече е наполовината към 71 лвл :( просто трябва да се спра някак... този експанжън е пристрастяващ :?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 27, 2008 4:31 pm

Еми освен да минавам да режа кабелите на нета ненам кво може да се направи :) Аз догодина, са не ми се дават пари за тва точно ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Jan 05, 2009 10:16 am

снощи подновихме райдовете. 15 дни скука. От гилдия 100 човека по 2-3 онлайн. А аз бях болен 14 дни и не излязох от играта :( няма такава скука :( Баси, на нова година, на антибиотици - лових риба в Оргримар :( Добре че някакъв ДК се заигра с мен към 3 та го спуках от бой насред столицата им. Много беше упорит - 17 хонорабъл килс ми даде. Аз ако бях на негово място щях да си изтрия геройчето. Голяма жаба.

Имаче снощи всичко мина много добре. Изчистихме 3 крила, само 1 уайп на Тади. За днес остана Милитари крилото, Сафи и Келчо. После Обсидиан и айде на Малигос - поне 3-4 пъти ще го пробваме. Бая ще се мре там, така както чета тактиките, голям мор ше падне.
Взехме паладин танк, нов ма напорист и на мен ми се размина респека :D Гот, ще си слаквам спокойно, без да ми пада дпс-то :D Кеф!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jan 05, 2009 5:46 pm

Аз не знам какво става, обаче правя брутален демидж като танкадин :shock: Вече няколко партита поред излизам пръв в ДПС-листата за 5-ман нормални инстанси :shock: Вчера в Страт с ретро-пала, маге и хънтър, аз - 35% от дмг :shock: :shock: Айде там бяха ъндеди, пък аз имам някои благинки точно срещу зомбясали мобове, ама същата история беше и в ХоЛ. :roll: Мисля да ходя вече с по 4 хийлъра и да мачкам наред :lol: :lol: :lol:

Да се похваля че съм 70-ти на Зенедар по ачийвмънти и тепърва загрявам :D Ще ги ломя наред! 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jan 05, 2009 6:57 pm

Хехе, добре сте. Мене и днеска ме домързя да ходя си зема карта. :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Jan 06, 2009 10:04 am

еха! браво Светльо!
колко точки са това? и каде я гледаш тази статистика?
Аз имам едва 4120 точки.
Много ми куцат ПвП и Олд райдс ачивмантите, както и Уорлд Ивентс.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Jan 06, 2009 10:27 am

При нас настава Накс драма. Още в неделя тръгнахме със страшна скорост и буквално претичахме Plague и Spider крилата, но след това се запряхме на Пач и не мръднахме. Не знам кога са успели да го засилят тоя бос, но няма начин нашите танкове внезапно да са заслабнали. Е, имаше и един друг момент - малко ни бяха хийлърчетата. Това в кобинация с онзи валяк, дето сякаше беше изпаднал в коледна покруса, че никой не му е донесъл подарък, ни направи на пух и прах. Отказахме се и го оставихме за понеделник. Няма спор - Пачверк играе с много повече тежест. Но сега и хийлърите ни бяха в повечко. Обаче... не е истина какъв лаг беше вчера в Накс. Пач го минахме на магия, чудейки се в кой момент хийловете ще закъснеят. Но така де, справихме се. Но на кучето вече беше веселба. Лагът набираше сила, при което едни и същи зомбита ги гледах как по три пъти минават край мен... така и не знаех в кой момент къде бяха, хич и не ги мисля как бяха дпс-тата, дето трябваше да ги нацелят. Quartz какъв лаг ми отброяваше на кастбара :shock: Като в най-лошите АV дни. Обаче в един момент кучето падна и ние доволни се отправихме към Тад.

Там вече... Двата ада ги ступахме бързо, обаче... човек не успява и да скочи като хората, щото не може да прецени в кой точно момент скача... а когато тежкият лаг се разтегли точно по време на поляризация... седим си ние, гледаме Тад и се чудим... ще кастне... или няма да кастне... и той се чуди... едно напрежение в ръчиците му нежни... а в това време.. в една друга вселена той вече беше кастнал, а ние кротко мряхме... така де... стигнахме и до въпросната вселена, за да се насладим на умирането. Драма! Отказахме се, то беше невъзможно. Решихме да видим как ще е купонът при Инструктора. След един освежаващ уайп, в който дори успях да хвана замалко един симпатяга за ушите и да го контролирам, пробвахме пак и ... босът падна за всеобща радост. На конниците се получи малко неудобно, когато рейдлидерът се дискънектна точно, докато хийлваше един от танковете в дъното на залата... подопечният му танк опъна дългите уши и се просна с драматичен найтелфски крясък малко след това.. ние също ги последвахме. Обаче на втория опит прегазихме и коне и конници и отвяхме плячката. И решихме, че е време да се върнем на Тад... Е, лагът не беше толкова зловещ, но го имаше. Поради което Ланис скача три пъти от платформата... т.е. опитваше де са скача, ама с играта не бяхме на едно мнение по въпроса. Когато най-после нацелих платформата и надлежно се влях в моята група, последва нова поляризация и някой с друг знак се забави и ме изпържи. Както и да е, последва втори опит... и Тад падна... а аз му отмъкнах панталоните! Е, надали бяха негови, но си ги къташе някъде по джобовете. И тъй, Ланис пипна сет бонуса... Загубих малко крит :cry: Но пък маната и мана регенерацията пораснаха:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Jan 06, 2009 11:11 am

за Накс не ми се говори. Снощи - страшна работа. А всичко почна толкова добре. 30 човека навреме, 5 се отказаха сами,нямаше цупене - всичко под контрол. Оставаше ни милитари крилото - разсекохме го без проблем. После и Саффирион - от първи опит.
И клекнахме пред Kel'Thuzad. И стана тя каквато стана. Накрая ми се плачешв - 12 уайпа. От гилдия дето е официално в Боскилърс номер 1 на Бронзбиърд ЕУ, а неофициално в топ 3-5. (Поляците от Ентропи немат минаване, тия са машини, кога спят не знам.) За всички предишни босове през 2та райд дни я съм умрял 2 пъти я не. Снощи - направо ад. На 6-7% гада пуска 3то замразяване и измирахме. Сигурно 7-8 пъти така, по един и същи начин. Нито в Обсидиан Санктум отифохме , нито до Малигос! А трябваше.

П.С. нещо любопитно - Kel'Thuzad като замръзява паладинското балонче не помага. Обаче забелязах, че ако съм спамвал Хенд оф Фридъм и е активен при каста на замразяването действа и дебъфа не те хваща. Мърдаш леко, праскаш си 1 инстант хийл и даже може да плеснеш един и на съседа ако е замразен и той.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Jan 06, 2009 11:23 am

PrivateRaio wrote:колко точки са това? и каде я гледаш тази статистика?
Аз имам едва 4120 точки.
Ее ти си шампион, аз съм още с 3050 :? Ама при положение, че паладина ми е от няма и година, толкоз мога :lol: Ще наваксам де :wink: Явно на нашия сървър не са фенове много на ачийвмънтите.

Иначе ето го сайта:
http://www.wow-achievements.com/

World First има над 7000 точки... изрод :roll:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Jan 06, 2009 11:57 am

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 06, 2009 5:28 pm

Ех, презаредих днеска, довечера ше се тараши докат не паднат сървърите усещам аз, :) че полвин лвл до летенето, а с тоя месец неебателен дет го писах ехее що рест :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jan 07, 2009 10:41 am

да видим дали ще мога да поиграя повече тези дни... поне дейлитата да си направя, че напоследък съм отсвирила всичко заради рейдовете... даже и без провизии за тях останах - нямам грам бъф-храна :/ та ще се лови риба...

тази сутрин малчо ме стресна с 38 С температура и веднага ни оставиха да пазим къщата... и той е явно на тайминг, щото тъкмо го мислех как ще кара в градината, защото колкото и да прокламират, че там няма да се намалява парното, свекърва ми, дето работи в същата градина, каза че топлоподаването и там е силно намалено и е студено :( та поне в къщи ще си го гледам на топло и ще си го храня... а и двамата да поиграем :P

а за ачийвмънтите, аз бях силно възмутена като ги въведоха, че не бе отчетен челния опит на Таис в разчистването на Ониксия, МС, БВЛ и т.н. и съответно - надменно ги пренебрегвам :P даже всеки път се стряскам, като светне прозорче с ачийвмънт на екрана ми :D но да, май на Зенедар няма този стремеж към трупане на точки в тази насока...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Jan 07, 2009 12:08 pm

Tais wrote:а за ачийвмънтите, аз бях силно възмутена като ги въведоха, че не бе отчетен челния опит на Таис в разчистването на Ониксия, МС, БВЛ и т.н. и съответно - надменно ги пренебрегвам :P
Говори ми... При положение, че изринах всички BC хероици до степен само като вляза и босовете да хвърлят луута в краката ми и да молят за милост, Близард ми отчетоха само... СХ хероик :shock: Сега съм се настървил да ходя да ги правя пак... соло :lol: :lol:

Иначе честит ми първи хероик бадж :lol: УК хероик, партито изпадна в умиление като разбра, че танка им току-що е заработил първия си бадж :lol: :lol: Е аз си бях накрафтил бая стабилен гиър, та на пердах що годе нося. После го отнесе и кака Керастраза, Керацуда или както там се вика драконката в Нексус-а, хем там направихме и ачийвмънта да не стаква дебъф-а повече от два пъти.

А оная вечер една ордска гилдия <The Italian Job> беше решила да види сметката на крал Бронзбиърд и нападнаха ИФ. Ама много се затуткаха със съмона в метрото та се организирахме горе-долу в защита... Все пак ни прегазиха и стигнаха до тронната зала... да, ама в този момент дойдоха няколко скучаещи алианса, на които не им вървеше в търговията явно, та се довлякоха от АХ 8-) И като ги подпукахме... :lol: :lol: Две минути по-късно бродим из труповете и дебнем дали някой ще се рес-не, от метрото изскочи една закъсняла крава на кодо и - явно неразбрала за уайпа - се засили към краля :lol: :lol: Убиха горкия таурен преди да стигне вратата :lol: :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 12:15 pm

UK на хероик е много лесен. А на Нексуса само допълнителния бос е сериозен. Въпреки че магето много гадно ни изненада като се сплитна два пъти.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 1:05 pm

Един тъп въпрос - дали ако си подновя акаунта ще мога да играя въпреки че нямам третия експанд. Демек само със BC кънтента на сървърите с другите които имат WOTLK.