Kak ne trabva da se durjim vuv foruma

Мръсните страсти – на сапун
Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 2:10 pm

Отнасям се към хората, както си го заслужат. Никога не започвам с лошо и с пренебрежение. Не съм такъв човек. Изводите си ги правя след това. Имах предвид, че отношението последните години спрямо жените е следното. Седиме с мои приятели на кафе и "оглеждаме". Коментарите винаги са от сорта на тази курва или онази курва. Нищо по меко от това. За тоя сорт неща дали просто генерализацията е виновна? Сядаш в центъра на Бургас, Варна, Пловдив и какво виждаш обикаля? Жени облекли се, като курви без капка стил. Как да ги имаме жените за нещо повече от курви, като повечето от вас се държат като такива?

Има и жени, които не са такива. Те пък си мислят, че на нас тези курвенски изяви ни "кефят". Кефят ни друг път... Кефи ме да гледам секси женски гъз, то си ми е нагон, но пък собственичката на тоя гъз едва ли и се иска да разбере какво си мисля за нея.

Всичко е един кръговрат, нали разбираш? Хормоните хвърчат на ляво, на дясно. Момчетата искат да се харесват на момичетата, звереят и се правят на големи мъже. Момичетата това им харесва. Не казвам, че момчетата не са виновни, двете неща са свързани.

Има една женска приказка, че каквото и да става винаги мъжете са виновни. Еми сигурно е така... Ама първо нека жените спрат да се обличат, като проститутки и тогава аз пък ще започна да ви боготворя.

Съжалявам Morwen, сигурно за вас истинските жени е кофти хапка да преглътнете реалността, но нещата стоят така в по-голямата си част. Знам ли може би просто така е модерно вече :wink:

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9513
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Fri Aug 08, 2008 2:12 pm

да се отбележа и аз- аз пък хептен не познавам жени от тази категория (мурви) нито някога съм се занимавал с такива. Всичко зависи от социалната група в което се движи човек- то университета са такива но не във всички университети са еднакви хората - и това го има.

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 2:14 pm

Много се радвам за вас. :wink: Явно мен са ми много високи критериите, знам ли? :lol:

User avatar
Елица
Sorcerer
Posts: 385
Joined: Wed Jul 12, 2006 12:53 pm
Location: на работа

Post by Елица » Fri Aug 08, 2008 2:22 pm

Nheela изказваш се като пълен идиот, щом оглеждайки жените ги възприемаш като курви те или ще се държат с теб като такива, или просто ще ти теглят една майна и ще те пренебрегнат и ти пак ще ги обявиш за курви.

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Fri Aug 08, 2008 2:23 pm

Някога се е считало, че жените, които си показват глезените се обличат като проститутки. Ти какво наричаш облекло като на проститутка? Пола до коленете, над коленете, педя под кръста?
Защото тези с полите педя под кръста може и да ти хващат окото и затова да си спомняш само тях, но далеч не са само те. Общо взето няма работеща жена (освен във фитнес или магазаин за гореспоменатите поли), която да може да си позволи да ходи така. Излизайки на обяд току-що, аз видях няколко десетки жени и само една-две облечени прекалено предизвикателно.

Второ, дори една жена да е облечена оскъдно, какво? Горещо е, мамка му. И тя си харесва тялото. Трябва ли да сложи вълнена пола посред лято само за да е прилична? Ти да не живееш в Иран? Това как се облича една жена не означава нищо сигурно за морала или отношението й към мъжете. Това, че й виждаш гърдите донякъде не значи, че ще ги извади за всеки.

И да кажеш на непозната жена, че е курва е жалко, съжалявам. Курва е жена, която прави секс за пари. Това по никакъв начин не е равнозначно на голямото деколте.

Знаеш ли какво ме отвращава? Мъже, които казват, че една жена е курва, след като тя не преспи с тях или приятелите им. Мъже, които смятат, че след като една жена си показва краката, то тя задължително трябва да ги разтвори за тях. Мъже, които обясняват, че да мъжете правят грешки, но за това са виновни жените. Пък когато жените правят грешки за това са виновни... ми пак жените.

От чисто любопитство - в кой унивеситет учиш? (И, бтв, жените на двайсет са почти ученички, да.)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 2:31 pm

Добре хайде лош Nheela :lol: Пълен идиот. Аз ви казвам как стоят нещата. Обикновенно така обсъждат жените групичка мъже. Защо, не мога да ви кажа.

Не насочвайте разговора в някакви други теми, като какво си мислим ние, ако не ни пуснат. Де еба и ебането, все до там се стига :lol:

Бургаският Свободен Университет.

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Fri Aug 08, 2008 2:41 pm

Мне, насочвам разговора към това защо говорите пълни глупости, което не е особена болка, всички го правим, ама вие и си вярвате, мааму...

А иначе сигурно има и такива, при вас нищо чудно да са повече (ноу офенс), ама наистина не са такова огромно мнозинство, каквото си представяш.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 2:42 pm

Ами дано си права :lol:

User avatar
BaYa
Forsaken
Posts: 3002
Joined: Thu Jul 27, 2006 10:20 pm
Location: На топличко, във въображението ми!
Contact:

Post by BaYa » Fri Aug 08, 2008 2:54 pm

Nheela wrote: Има една женска приказка, че каквото и да става винаги мъжете са виновни. Еми сигурно е така... Ама първо нека жените спрат да се обличат, като проститутки и тогава аз пък ще започна да ви боготворя.
Nheela, нивото ти на генерализация наиcтина е доста притеснително! :? Но не намирам за конструктивно да ти се "нахвърля" и аз. Само мога да ти покажа една голяма грешките, куотнала съм ти я горе.
Каква е тази женска приказка? Защо е женска? Защото всякак жена я има като различителен белег някъде в душата или по тялото си?

И след като ти се хавана за един негативен коментар от жена, за друга жена, не можеш да изискваш посоката на разговора. (Покрай сухото гори и мокрото.) Или ти искаш един такъв тенденциозен и успокоителен: Лелей кви са опасни тея жени (всичките)! щом самите те си го признават!
Така не става, не може и вълк и сит и агне цяло!! :wink:

Тогава какво би казал за приказката на много мъже (Да кажа просто мъжка, е директна обида към всичките ми приятели и многото свестни мъже които съм срещала до сега!); та тази приказка гласи: Всички жени, освен майка ми и сестра ми, са курви! В каква позиция поставя мъжете тази приказка?
И, в интерес на истината, да си отговориш сам и откровено на тези въпроси, само би ти помогнало да прозреш колко предразсъдъци имате твоите приятели и ти. Т.е. - точно толкова колкото Мис Плеймейт, към недойната (мъжка :twisted: ) крава! :wink:

И, ако можеш, не ни се сърди за нападките. Мога да ти гарантирам, че дори Морви не те мрази нито нищо подобно! :wink: Просто с коментарите си предствяш най-неприятният образ на МЪЖ, за нормалната жена. :roll:

Елица, изивинявай, изпуснах момента с хумата! :oops:
Зелена
Червена
Бяла
Изивнявай че са испански сайтове, просто търсех снимките. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 3:30 pm

А защо ми е да ви мразя питам се? :lol:

А онази мъжка приказка е една голяма глупост. Може би за по богатите мъже е вярна или просто си въобразяват. Знам ли? Като стана богат ще ви кажа. :wink:

Относно коментарите ми... :wink: Не знам защо си мислите, че повечето мъже, та дори и твоите приятели не говорят, като мен когато са в изцяло мъжка компания? Все някой трябва да ги казва тези неща в интерес на истината. Аз за какво влизам по тези форуми. Ако няма спор за нещо какво да правя тук? :wink: Времето не минава в офиса.

Е в крайна сметка разбирам, че няма как да ви е приятно, като ги пиша тези неща :lol: Всъщност стоя ухилен пред монитора четейки как ревностно се защитавате, все едно вие сте курвите :lol:

Шанс. Така съм я уцелил тази тема. В някоя друга тема може да ме намерите за по приятен събеседник :wink: Знае ли човек? Важното е времето да минава, а вие определено ми помагате много :lol:

User avatar
Xellos
Moderator
Posts: 20295
Joined: Fri Apr 02, 2004 10:08 pm

Post by Xellos » Fri Aug 08, 2008 3:39 pm

Ех, петък... август... в офиса... Шит.
:ninja:

User avatar
BaYa
Forsaken
Posts: 3002
Joined: Thu Jul 27, 2006 10:20 pm
Location: На топличко, във въображението ми!
Contact:

Post by BaYa » Fri Aug 08, 2008 3:56 pm

Ехххх, петък, август, остават ми по-малко от 15 минути до окончателно бягство от офиса! Дооооооо, понеделник 18/08! :mrgreen:

Ме вой а асер ла сиестааааа!! :wink: :lol:

Nheela, нещо не си схванал ситуацията! :shock: Ние много самоотвержено опитахме да те спасим от тежката заблуда в която живееш! Че дори, така, индиректно да помогнеш и на останалите си познати от мъжки род. :twisted:
Но ти имаш право не само да не се поддаваш на нашата помощ, ами дори да си мислиш каквото искаш. Включително и за това което мислиш, че може да сме си мислели ние!! :thumbsup: (Ехх, Билбо Чантов (?)!! :twisted: )
Със здраве!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 4:02 pm

Ще се поддам аз, ще се поддам!!! Навит съм да ме спасяват жени всеки ден :wink:

/sarcasm off

Айде, айде жените не са курви. Курвите са малко и аз генерализирам и се заблуждавам. Ето спасихте ме. :)

Айде приятна почивка. Мен ме чакат още 3 часа и избутвам и аз до двата почивни дни :panda:

User avatar
Ghibli
Elder God
Posts: 5767
Joined: Sat Dec 20, 2003 11:36 am
Location: not really here

Post by Ghibli » Fri Aug 08, 2008 4:08 pm

ВТФ, отде се взе тоя?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

User avatar
Yan
Site Admin
Posts: 6925
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:01 am
Location: Who cares...
Contact:

Post by Yan » Fri Aug 08, 2008 4:25 pm

Лок. Плюс жълт картон за Nheela.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests