В крайна сметка се оказа, че не съм бил аз. С онзи тип си говорили доста дълго и т.н.Morwen wrote:А може и просто да се чуди дали малкия Махмудчо най-накрая няма да се запознае с баща си...
Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Днес е страхотен ден за каране на сърф - почти гладко море и леко усилващ се вятър 
Който не знае, да знае - вече и в Китен има сърф училище:)))))
Покарах си страхотно сутринта , макар че като вятъра се усили разбрах, че не съм чак толкоз надобряла колкото си мислех - кат се почна едно изпускане на платното - срам, срам, срам
Е, казах си тогава, не съм виновна аз, то просто платното е по-голямо отколкото съм свикнала пък.
Та най-вероятно след малко ще драсна пак към плажа, да проверя дали съм заякнала достатъчно, че да удържа платното след изпиването на три големи чаши мляко със сладолед:)

Който не знае, да знае - вече и в Китен има сърф училище:)))))
Покарах си страхотно сутринта , макар че като вятъра се усили разбрах, че не съм чак толкоз надобряла колкото си мислех - кат се почна едно изпускане на платното - срам, срам, срам

Е, казах си тогава, не съм виновна аз, то просто платното е по-голямо отколкото съм свикнала пък.
Та най-вероятно след малко ще драсна пак към плажа, да проверя дали съм заякнала достатъчно, че да удържа платното след изпиването на три големи чаши мляко със сладолед:)