Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Има нещо много особено, мило, топло в усещането да седиш в колата си в двора, да слушаш със затворени очи ромоленето на дъжда върху покрива и стъклата й и да си мислиш за един човек... а след това да вдигнеш телефона и да споделиш мислите си 
.........
Две минути по-късно се качих в стаята си и намерих на бюрото си десетина снимки, които явно майка ми и баща ми са изровили отнякъде и са ми дали; снимки от едно летище, едно изпращане, едно заминаване - преди повече от десет години... и топлината продължи да се разлива нейде из душата ми.

.........
Две минути по-късно се качих в стаята си и намерих на бюрото си десетина снимки, които явно майка ми и баща ми са изровили отнякъде и са ми дали; снимки от едно летище, едно изпращане, едно заминаване - преди повече от десет години... и топлината продължи да се разлива нейде из душата ми.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- JaimeLannister
- Forsaken
Може би беше специално и най- хубаво, защото беше направено от специален човекifadriana wrote:Sure?DELgado wrote:И аз съм ял такова. Но беше в Париж и беше БОЖЕСТВЕНО. След него вече не искам да си поръчвам повече. Просто няма как да е същото.JaimeLannister wrote:Аз ядох най- вкусното тирамису в живота си

бях 101% сигурен, че ще го напишеш товаDELgado wrote:И аз съм ял такова. Но беше в Париж и беше БОЖЕСТВЕНО. След него вече не искам да си поръчвам повече. Просто няма как да е същото.JaimeLannister wrote:Аз ядох най- вкусното тирамису в живота си

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- The Dragon
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God