Wanted / Неуловим

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 29724
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Tue Jul 01, 2008 5:52 pm

Аз съм на първи два броя още (и на абсолютно същото мнение на този етап, със се скобите за супергероите), но искам да ти кажа, че филмът няма ама НИЩИЧКО общо с комикса, така че не е нужно това да ти е причината да не го гледаш.
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
passer-by
Elder God
Posts: 8280
Joined: Thu Sep 20, 2007 5:42 pm

Post by passer-by » Tue Jul 01, 2008 9:29 pm

Ако това... нещо беше гледано от автора на най-краткото британско театрално ревю в историята, ревюто му щеше да гласи: "Преди малко гледах филма Неуловим на режисьора Тимур Бекмамбетов. Защо?"


Филмът е впечатляващо тъп. Зрелищно тъп. Плашещо тъп.

Това е един от най-безсмислените, най-безпросветните и най-излишните филми, които съм гледал някога.

Огромно "+1" на мненията на Muad_Dib, Roland и Trip. Комбинацията им описва съвсем точно и изчерпателно тая помия.

Преждеговоривши споменаха дупки в сюжета. Какви ти тук дупки?! Целият сюжет е една огромна дупка. Историята е едно гигантско "ВТФ?!?!". Чудя се кому бе нужно да "вдъхновява" този филм от комикса на Марк Милар - между двете има (условно) около 10-15 процента общо. Ако бяха сменили ОЩЕ едно-две неща, това спокойно можеше да е филм без литературен първоизточник.

НИ МОЙ СА ИБАВАШ СЪС СТАНА!!!

Цялата централна идея със Съдбата и Стана ме потресе точно централно.

Финалната екшън-сцена в библиотеката е отличен пример как се убива кулминация.

Финалната реплика на главния кретен - предполагаемо "послание" към неориентирани тийнейджъри с неоформена ценностна система - ще се постарая да я забравя.

След излизане от залата IQ-то ми беше паднало с двуцифрено число. Надявам се на скорошно възстановяване.

Най-странното е, че този филм става най-вече за невзискателни тийнейджъри, а е забранен за зрители до 16 години. Доколко ще се спазва тази забрана е друг въпрос, но поне я има официално. Значи се предполага филмът да се хареса на хора над 16 години. :?


П.П. След Нощна стража, Дневна стража и Неуловим бих гледал екранизация на Бекмамбетов само ако целокупният форум заяви, че въпросният евентуален филм е страхотен и непременно трябва да се види. Това обаче ми се струва някак слабо вероятно.П.П.П. Четворка по десетобалната от мен - екшънът чат-пат ставаше, макар и зле копиран от Еквилибриум и Матрицата. Иначе Професионалният Форумен Ревюиращ му е писал 8/10. А на Хълк е писал 7,5/10. :lol: :lol: :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Бобсън
Arcanist
Posts: 779
Joined: Fri Feb 08, 2008 11:34 pm

Post by Бобсън » Wed Jul 02, 2008 3:51 am

има ли некой начин да ми се възстановят парите дето дадох за билет?

User avatar
shayhiri
Elder God
Posts: 6111
Joined: Mon Dec 20, 2004 7:15 pm

Post by shayhiri » Wed Jul 02, 2008 4:23 am

Spoiler: show
Trip wrote:Филмът е пълен ташак. Шайх, мнението ти за филми оттук нататък ми е тотално през центъра, сори.

Едит: Също така тотално си сбъркал интерпретацията на филма на концептуално ниво, отново защото някакво минимално маркерче навярно е дръпнало синджирчето на философската ти камбанка (много бедна и малка, по начина, по който звъниш с нея в повечето случаи - в смисъл "Филмът ръга в ребрата тъпите американци" и "Съдба, братя и сестри, както всеки знае, няма!" Айде заеби, а? Тия мизантропски клишенца са били оборвани в литературата и киното толкова много пъти, че би трябвало да те е срам, че не го взимаш предвид) и тя се е раздрънчала в главата ти, правейки те глух за крещящата простотия и безвкусица на това говно.

Нашият го набива в гъза на Съдбата точно на куково лято. Набива го в гъза на тия, дето се мислят за по-велики от нея (Слоун) и които решава да преебе, защото му напомнят на тъпата му шефка, която му командори по-голямата част от живота. И това ако не е шибано елементарно! А точно някакво уважение към тая концепция го направи човек с малко гръбнак (историята на Фокс за това как Съдбата се е оказала права в случая с баща й) и точно уважението към нея беше в основата на Фокс, единствения персонаж с някакъв етичен код сред тая сбирщина идиоти. Тоталното ти отричане на тия неща са ми безкрайно странни, щото уж се цаниш почитател на Хемингуей.


И не, нямам предвид, както вероятно си си помислил, че е убер-яко Съдбата да води живота ти. Конкретно тук Съдбата е символ на някакъв ред, и в личен, и в световен мащаб. Някакъв символ на moral uprightness, нищо, че е с отрицателен знак. Знакът няма значение, стига да го има. Щото moral uprightness-ът на ВСЕКИ персонаж в тоя филм с изключение на Фокс, беше тотална НУЛА. Което автоматично превръща действията им в безвкусен низ от кръв и пръснати черепи без смисъл зад тях. Купешката философийка, придружена с двете ОТВРАТИТЕЛНИ реплики "Допреди шест седмици бях като вас, обикновен и жалък" и "Аз поех контрол над живота си (с целия кретенски контекст на филма като подкрепа на тоя ми аргумент), ти, да го еба, какво си направил в скоро време?!?", беше първо по-неелементарна и не толкова едностранчива и второ милион пъти по стилно-изразена в "Боен клуб". Това тук е някаква тотална жалкост.

Нашият пък е най-елементарният, едностранчив и неприятен по ТЪП начин главен герой, който може би някога съм виждал. Той се нави да стане суперубиец, защото беше безпосочна, настъпана путка и трябваше вместо дебелата шефка от офиса да го настъпи и да го бие до припадък (лична инициатива на героя ФТВ!!! Кво би казал за това в сравнение с Хълк, а???) секси Лисицата, докато оня СИ ПРИЗНАЕ, че не знае за чий го живее тоя живот, а след това досущ като тийн-фенбой каза "Аз ше тръгна с тая банда, щото живота ми на компютър съкс и хубаво, че дойде да ми го избие от главата кака ти Джоли, щото иначе и през ум нямаше да ми мине всъщност да ПОТЪРСЯ това, в което съм добър и това, което обичам да правя, и щях да съм путка до края на живота си, понеже идиотите са ми я направили такава концепцията на персонажа."
И към цялата тая работа репликата на мъдрия британец от източна Моравия "той баща ти нарочно го направи, щото искаше да водиш нормален живот" звучи шибано СМЕХОТВОРНО! "Той баща ти искаше да ти даде нормален живот, ама ти се оказа путьо." И вместо да вземе НЯКАК предвид жестоката ирония на факта, че бащата на нашия е отговорен за хаоса в живота му, сценарият си го кара на старото "Вие убие баща ми, аз убие вас!" Да го еба!

За безвкусицата в насилието мога да отпера поне още толкова текст. Нищо общо със СТИЛИЗИРАНОТО НЯКАК насилие на Тарантино (чието заглавие на емблематичния му филм с насилие е все пак "Pulp FICTION") и на Родригез (който го избива на абсурдизъм) и на "Град на греха" (което е олицетворението на стилизираност), и даже на 300, ако щеш. Дрането на младенци може да е стилно и въздействащо в контекст (обесването на детето във "Враг пред портите"), ама тук е просто WHAT. THE. FUCK!!! Да не говорим, че всички филми, изброени дотук, заради сценарий, режисура и замисъл не са ЕДИНСТВЕНО И САМО НАСОЧЕНИ КЪМ 14-ГОДИНИШНИ ("300" доста се доближава до това, но там поне имаш някаква причина да харесваш персонажите, щото са смели и верни), следователно там насилието може да бъде възприето по правилен начин, а не да служи за поредния обезчуствяващ подрастващите към самата концепция за убийство и нараняване чук по главата. Баси, тоя филм все едно е писан и режисиран от един такъв подрастващ, откърмен с дулото на рейлгъна, за когото смъртта, ГРАФИЧНАТА смърт, е равнозначно единствено на +1 frags. Честно, такава ЖЕСТОКА безвкусица при поднасянето на екшън не съм виждал и в осемдесетарските изпълнения на Дон Уилсън Дракона по Диема +. Непукизмът и аморалността на нашето съвремие + долнопробната сензационалност и разчитане на CGI-патерици на типичния хак-режисьор тип Уве - усмъртяваща комбинация.

А подходите БЯХА в много случаи тези на Уве, мътните го взели. Още началните надписи с КРЕТЕНСКИЯ и поднесен по идиотски начин в две изречения бекграунд зловещо отекна като ехо на надписите в началото на "Alone in the Dark". Булет-таймът ми скъса нервите цял филм, включително и в абсурдните бутафории, които представляваха сцените с дебелата шефка. Ясно, че булет-таймът там беше с цел да ни покажат паник-пристъпите на нашия, но ВСЕКИ. ШИБАН. ПЪТ.!?!!?!? Айде поне в частта, в която показват НОРМАЛНИЯ живот на тъпия путъо, да има някакъв синхрон между подход и съдържание, а? Някакъв усет, м??? Няма.

Абсурдни и по отношение на gratuitious violence, и по отношение на чиста смехотворност, бяха сцените с оня ръб в началото и с Морган Фриймън накрая, дето куршумът им проби тиквите като гумени над две безкрайно комично учудени очи. А филмът СЕ взима насериозно, тъй че тая неумишлена смешност си е по вина на тотално некадърния режисьор. Както и сцените с летящи куршуми а ла "Freak on a leash" или куцо откраднатата естетика от Еквилибриум при последната престрелка, или тотално ненужната СТРЕЛБА ПРЕЗ ГЛАВАТА на оня идиот с тежките пестници, и клоузъпите НА ЗАБАВЕН КАДЪР, в които нашият се сдобива с патлаци, след като някой от тях му свърши. Шибан видеоклип, ей това беше филмът във визуално отношение, правен за ритарди, които се кефят на фатки, остарели още през 99-та.

Дееба.
Emo, братле, яко сте се филмирали, верно. :shock: Щом се налага Ади да се намесва и да напомня, че тва е пуканков екшън. По-зле, тва е пуканков екшън по супергеройски ориджин комикс! Кво за бога очакваш?

Забрави ли, че от самото начало разправям как комикс оригиналът е ужасяущ и дори от тва, което се вижда в трейлъра, е ясно, че филмът ше изисква конска доза абстрахиране? Ако си забравил, виж поне първия пост в тая тема.

А ако искаш да си мерим пак... философиите, сбъркал си мястото и начина. Пусни нарочна тема - или най-добре дай на живо. Мисълта ми тече твърде бързо, за да не искам да се възползвам и от това си евентуално преимущество. :P (Помните ли как Жоро се жалваше наскоро, че ако се наложело да спори на живо, нямал време да мисли - затва предпочитал да пише по форумите? :lol: Е, при мен е обратното. Аз МРАЗЯ да пиша. Дай ми очи в очи схватка енидей. За съжаление повечето хора са много далеч от подобна практика, така че често отношенията и общуването детериорират в скрий-се-зад-монитора безхарактерно и излишно дъвчене.)

Дотогава ви оставям с първото ревю в темата:
Spoiler: show
ifadriana wrote:Ами май няма по-добро определение за този филм от ЗРЕЛИЩЕ! Мръсен 200-процентов свръхблъди екшън с ефекти по-добри от тези в Матрицата, но без идеологията. Предупреждавам тези, които очакват философско-интелектуални напъни да не ходят на него. Предупреждавам също хората, имащи проблеми с брутални кървъви сцени да не ходят на него.

Аз лично не се кефя много на точно този тип филми, но Неуловим ми държа адреналина на макс през почти цялото време! За мераклиите да го гледат - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на голям екран, ако искате да се насладите на зрелището. Аз ще отида още 1-2 пъти :)
Мен филмът определено ме поизпусна в акт 2 - в резултат най-вероятно точно на споменатата Loom of Doom простотия. А може би и защото умът ми отиде много напред в авансово проследяване на сюжетните възли и се дистанцирах от прякото действие. Така че окончателно, дефинитивно мнение ще имам едва като видя как ще издържи второто гледане, което все пак си заслужава да му отпусна. Възможно е и да му намаля оценката, ако тази е леко завишена.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Wed Jul 02, 2008 5:05 am

zhivik wrote:Съдейки по преобладаващото мнение, че филмът е доста по-зле от комикса, по който е правен, изобщо не се учудвам защо има такива реакции. След като Никола спомена, че комиксът е само в шест части, намерих го и го изчетох.

Може би причината е в мен, и най-вероятно не съм човекът, на когото някога ще се харесват комикси, но този конкретно ми се видя убийствено плиткоумен. Имаше някои добри идеи (например това със съдбата на супергероите), но в един момент историята стана толкова cheesy, че се замислих дали не трябваше да има горна възрастова граница за въпросния комикс (някъде около 14-15 в най-добрия случай). Накратко, историята е адски тъпа, почти всички герои са напълно плоски и изсмукани от пръстите, а цялата завръзка накрая ме накара да си задам въпроса кому изобщо е нужно всичко това.

Та комиксът сериозно ме разубеждава да гледам филма - ако е само заради кака Анджи, не е като да няма по-хубави филми с нея ... След като явно тийнейджърите се кефят, а и Адриана си е постигнала финансовите цели, лошо няма (това и е работата, все пак), ама мен просто не ме грее особено.
Живко, Уонтед със сигурност няма как да е комиксът, който да ти промени мнението за жанра по принцип...И да, крайно е плиткоумен, но за мен лично е доволно гаврещ се и с достатъчно количество свежи лафчета и приятен арт, за да имам някакво желание да го чета пак някога...

User avatar
Trip
Moderator
Posts: 6353
Joined: Sat Dec 31, 2005 7:30 am
Contact:

Post by Trip » Wed Jul 02, 2008 9:45 am

Алекс, гледай сега, има зрелища и зрелища, нали? Това с конската доза абстрахиране ми напомни на едно сивостенско ревю на Ралмия, дето се казваше, че рецензентът си преправял наум изреченията, за да му звучат нормално, и чак тогава оценил истинската красота на произведението....ВТФ!?!? Тъй че го заеби това абстрахиране. Май сме си говорили, че за да е най-малкото enjoyable един такъв филм, трябва всичките му елементи да са поне на един санитарен минимум - какъвто липсва в тоя...филм...на всяко едно ниво.

Въпроса с философиите, ако не си спомняш, го почна ти. Аз всъщност обърнах внимание на глупостите на филма точно по твоите критерии - безинициативния герой-путка, липсата на каквато и да било някаквост във всички персонажи, елементарното послание, предадено освен всичко останало по некадърен и безвкусен начин, прозиращото жестоко презрение на режисьора към интелекта дори на тийновете, които ще гледат това нещо (или просто липсата на интелект у самия него)... ей такива неща, елементарен viewer response, никакви анализи не съм тръгнал да му правя точно на това нещо.

User avatar
passer-by
Elder God
Posts: 8280
Joined: Thu Sep 20, 2007 5:42 pm

Post by passer-by » Wed Jul 02, 2008 10:48 am

shayhiri wrote:Emo, братле, яко сте се филмирали, верно. :shock: Щом се налага Ади да се намесва и да напомня, че тва е пуканков екшън. По-зле, тва е пуканков екшън по супергеройски ориджин комикс! Кво за бога очакваш?

Забрави ли, че от самото начало разправям как комикс оригиналът е ужасяущ и дори от тва, което се вижда в трейлъра, е ясно, че филмът ше изисква конска доза абстрахиране?
Чудя се кому бе нужно да "вдъхновява" този филм от комикса на Марк Милар - между двете има (условно) около 10-15 процента общо. Ако бяха сменили ОЩЕ едно-две неща, това спокойно можеше да е филм без литературен първоизточник.
Вторият цитат е от мой пост.
Шайх, стига си приказвал за комикси, които не си чел. Това, което Никола, аз, Живко и Симеон сме споменали за комикса на Милар НЕ Е достатъчно да му правиш дълбокомислени анализи, еле пък в сравнение с филма. НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТАКОВА СРАВНЕНИЕ.

А за философската част - Шайх, иди пиши киносценарии в "Imaginations From The Other Side"! :lol:


Аман от "професионални" киноразбирачи. Преставам да обръщам внимание на филмовите мнения на хора, които пишат повече от 5/10 на третата помия на Бекмамбетов (Неуловим, да) и по-малко от 8/10 на Хълк, амаха! :mrgreen:
Last edited by passer-by on Wed Jul 02, 2008 11:02 am, edited 3 times in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 29724
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Wed Jul 02, 2008 10:50 am

А аз прочетох комикса и съм totally underwhelmed. Адски слаба и блудкава бозица с едно-две супер ценни попадения, заровени под купчина лайна. Евтините "гледах Боен Клуб и искам да го повторя, ма не знам как" изблици на безпосочна агресия са по-долнопробни дори от тия във филма, мотивацията на героите е омг и изобщо... Супер разочарован съм. Малко му трябваше на филма, за да е по-добър от това нещо :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
passer-by
Elder God
Posts: 8280
Joined: Thu Sep 20, 2007 5:42 pm

Post by passer-by » Wed Jul 02, 2008 10:58 am

Симеоне, и аз казах, че комиксът ми е твърде нихилистки и черноглед. Ама все пак историята и особено персонажите в него според мен бяха по-добри. Особено Фокс, която ако не беше тая вяла фаталистка от филма, а приличаше повече на комиксовия си оригинал, щеше да тегли куршума на Слоун и да заяви на другите, че няма гаранция, че и с тия листчета (сещаш се кои, да не спойлвам) той не ги манипулира и този път, щеше да гръмне всички несъгласни с нея и да си замине с главния кретен.
Макавой не ме впечатли особено, бтв - за сдуханяк ставаше, но не и за преобразен Ся-Ше-Ви-Таковам-Таковата-На-Всички.

П.П. Чел ли си (и евентуално харесал ли си) някоя от следните поредици - The Authority, Preacher, The Boys, Transmetropolitan? Може би просто този тип комикси засега не са за теб. :)
Last edited by passer-by on Wed Jul 02, 2008 3:17 pm, edited 2 times in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 29724
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Wed Jul 02, 2008 11:04 am

Не, не съм. Но за този комикс лафа "не е за теб" ми е странен. В смисъл, независимо в кой жанр и стил, долнопробността никога не съм я смятал за себе си :)
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Wed Jul 02, 2008 11:06 am

Roland wrote:А аз прочетох комикса и съм totally underwhelmed. Адски слаба и блудкава бозица с едно-две супер ценни попадения, заровени под купчина лайна. Евтините "гледах Боен Клуб и искам да го повторя, ма не знам как" изблици на безпосочна агресия са по-долнопробни дори от тия във филма, мотивацията на героите е омг и изобщо... Супер разочарован съм. Малко му трябваше на филма, за да е по-добър от това нещо :roll:
Единственият комикс, в който някои неща са заровени БУКВАЛНО под купчина лайна - ХА-ХА.

Ама дюд, това е Марк Милар и той пише горе-долу САМО така, просто тук съвсем му е отпуснал края, наистина не вярвам да си очаквал нещо по-особено. Да не говорим, че комиксите с много "ФАК" в тях принципно са бая далеч от теб, те са за нас, простосмъртните, които имаме нужда да изпуснем малко пара :wink:

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 29724
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Wed Jul 02, 2008 11:12 am

Бате, прочети поста на Емо за филма. Много от нещата там важат за моето впечатление от комикса. Дразни ме на концептуално ниво, не в детайлите си. Псувните не ми пречат, дори ме кефят. Пречи ми пуберската композиция "бях путка, дойде яката мацка и станах зла и отмъстителна путка, накрая наебах другите путки и искам да ти кажа, че сега ти си ОЩЕ по-голяма путка и от мен, а аз вече не съм, щото мога да ти еба майката." Смисъл, това наистина е по-долнопробно, отколкото мога да понеса и не мисля, че е особено куул...

Бях написал "буквално" бтв, но реших, че някой ще рече, че говоря за професора :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Wed Jul 02, 2008 11:16 am

Омг добре - ЯСНО, ЧЕ СюЖЕТЪТ Е ТЪП, може ти да погледнеш аз какво съм писал за комикса преди две седмици:

Страхотен комикс. Без да се изхвърлям - едно от особено ценните неща в колекцията ми. Историята е оригинална, макар и постничка като изпълнение. Артът е на 6 както обикновено при всичко с марката "Top Cow". Има една купчина омега-култови тестостерон-лафчета точно като за мен. Както и едни jaw-dropping последни 2 странички (и не, не става дума за сюжетен обрат).

Та така - силно препоръчвам, най-доброто на Милар, което аз съм чел.

И тук под "оригинална" история имам предвид главно идеята за размазаните супергерои като се замисля. За "идея" както виждаш и бъкел не съм писал, защото дори не съм я забелязал - лафчетата + арта + няколко сюжетни хрумки встрани от твоето субективно резюме са ми предостатъчни, това все пак е "adult" комиксче, което НЕ Е на Вертиго...

едит: носи ми го днес плс щом е прочетен

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 29724
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Wed Jul 02, 2008 11:23 am

Да бе, естествено, че ше го нося.

Иначе концепцията му за мен е противна, това е. Лафове яки не видях, не знам кои последни две страници визираш, но ако са най-последните, тва беше най-голямата повръщня, която ми е попадала след финала на филма, а ако можеш да наречеш ТОЗИ "псувам, еба и убивам" инфантилизъм като "адълт"... не знам...
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Wed Jul 02, 2008 11:30 am

Само не ми пиши постове като Пенчев плс :wink:

Разбрахме, че концепцията е противна. Разбрахме един пост нагоре, че и аз за "идея" (=концепция в широк смисъл) един бъкел не съм писал следователно и мен не ме вълнува особено (макар, че "псувам, еба и убивам" да ми е доста по-забавно и игриво за съзнанието отколкото на теб със сигурност както сам се досещаш). За последните 2 страници - естествено, че имам предвид НАЙ-ПОСЛЕДНИТЕ ДОХ. Идеята е дали можеш или не можеш дори за секунда да допуснеш, че на фона на неговата неизмерима сила си един жалък никой. Това минаване на "четвъртата стена" мен лично ми хареса. Не казвам, че е омг хакс идеята на всичко, но беше хубаво и донякъде оригинално. Виж накрая на въведението както е написал едно голямо име в комиксите като Vaughn именно за този край и ще разбереш как разсъждавам аз за него.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests