А насилието е пойнтлес не щото не отговаря на рейтинга, а щото не е нужно на сюжета такъв, какъвто е във филма, пък ако ще и крайниците си да режат с нокторезачки в комикса...
Казаното в болда определено не е плюс за мен.Gunslinger wrote:Не разбирам кво му е пойнтлеса на over the top насилието!Нито беше не на място нито беше чак толкова много пък и в комикса си имаше доста!Все пак филма е rated R!Достатъчно е запазено от комикса и достатъчна оригинална визия е представена!Bekmambetov си е запазил стила от Night/Day Watch,което ми хареса,щото се опасявах да не се опитва да целува американски задници!
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
И какъв сюжет отговаря на такова насилие,синко?Roland wrote:Бате, стилът му от патрулите беше боклук, боклук е и тук
А насилието е пойнтлес не щото не отговаря на рейтинга, а щото не е нужно на сюжета такъв, какъвто е във филма, пък ако ще и крайниците си да режат с нокторезачки в комикса...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мое да не си сценарист,ама може да се обосновеш ТОТАЛНО щом даваш ТОТАЛНИ коментари за ТОТАЛНО "пойнтлес" насилието!Roland wrote:Да ти приличам на сценарист? Няма аз да им пиша сюжета, като не са успели сами да си го напишат
Цъ!Roland wrote: Дотук проблем?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests