Пей с мен

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11240
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Sat Jun 14, 2008 10:43 am

Хм, кастингът позволяваше участието на хора от всякакви възрасти за разлика от Мюзик Айдъл. А малката пък пееше по-хубаво от повечето изявени звезди. Във всеки случай - от Кали със сигурност. Ходът на Миро да избере нея за дуетен партньор беше изключително умен и далновиден. Хората, които гласуваха за тях, го правеха не толкова, щото тези двамата пеят добре (а Миро и Дивна наистина си пеят добре), колкото от възхищение към малкото момиченце, което дори на моменти да допуска интонационни неточности, му е простено поради крехката му възраст. "Ау, колко е сладка и как хубаво пее!" синдрома. Така че за какви връзки говорим?

Лично на мен Десислава и Мелинда ми харесаха в пъти повече, но това е положението. Ако Десислава беше взела Дивна, сега тя щеше да е победител. Миро просто си направи страхотна PR-акция и спечели.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

User avatar
armageddon
Forsaken
Posts: 2936
Joined: Tue Jan 13, 2004 10:24 am

Post by armageddon » Sat Jun 14, 2008 5:26 pm

И аз това казвам - имаше някъде информация че на кастингите деца до 14 години нямало именно заради "Ау, колко е сладка и как хубаво пее!" синдрома. Въпросното хлапе е било допуснато въпреки това, щото родителите (според клюката) били бизнесмени някакви и били гъсти с екипа или нещо от сорта. Да не говорим че на колкото е там години хлапето мястото му не е в шоуто според мен.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests