The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
Нищо не е станало. Има някакъв нов герой. И е як. Това само ме амбицира да гледам по-бързо за да го разбера кой е.
Бтв а защо за Лост няма отделна тема? Както за Файърфлай, Батълстара, Стар Трек, Скинс и тн. Мисля че е доста хубав сериал за да го пренебрегваме така. Даже е по-хубав от някои изброени по-горе (да не кажа всичките
)

Бтв а защо за Лост няма отделна тема? Както за Файърфлай, Батълстара, Стар Трек, Скинс и тн. Мисля че е доста хубав сериал за да го пренебрегваме така. Даже е по-хубав от някои изброени по-горе (да не кажа всичките

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Снощи за приспиване си пуснах последния епизод на първия сезон на Старгейт. След двуседмична почивка заради ужасно дразнещия предпоследен такъв - сглобен от сцени от предишните епизоди и малко диалог между тях. Много се дразня като изгледам нещо подобно. Та последния епизод ставаше. Даже си пуснах и първия от втори, че свърши с обичайния клифхенгър. В случая спряха Старгейт програмата, лошите нападнаха Земята и тн. Като цяло успяха да измият гадния вкус от предпоследния епизод.
Като догледам Лост ще видя какво става по нататък. Дано да се вдигне малко качеството че след първите интересени десет епизода нещо сериалчето започна да потъва в блатото на посредственоста.
Едит: е лол, пуснах мнение без нито едно смайли.
Като догледам Лост ще видя какво става по нататък. Дано да се вдигне малко качеството че след първите интересени десет епизода нещо сериалчето започна да потъва в блатото на посредственоста.
Едит: е лол, пуснах мнение без нито едно смайли.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Ах. Харесах си аз едно сериалче, дето по Джетикс го въртят - Н20, за русалки и други такива работи става дума. Много свежо, тийн-ско и ни радва с каката страшно много. Ама тъкмо стане напечено - и епизодът свърши. И трябва да чакам после цяяяял ден.
Затуй го потърсих тук-таме, но нещо не го намирам никак из нета (никога не съм можела да търся като хората всъщност). Някой, ако случайно му е попадало?
Не знам дали това е правилната тема, но не се сетих къде другаде да попитам

Не знам дали това е правилната тема, но не се сетих къде другаде да попитам

shadow dance nikoga ne luje
Ако става въпрос за това - http://www.imdb.com/title/tt0491603/
Ето - Първи сезон
Втори сезон
И въобще в isohunt-a всичко има...
Ей го втори и в замундата - http://zamunda.net/details.php?id=129192
Ето - Първи сезон
Втори сезон
И въобще в isohunt-a всичко има...
Ей го втори и в замундата - http://zamunda.net/details.php?id=129192
Австралийско сериалче, хмммм, интересно. Аз сега се помайвам над 'Фарскейп', 'Дрезден файлс' и 'Лост руум', не знам кое да подхвана като за отпочиванка между неприятните лекции по лексикология.
Last edited by Elayne on Wed Jun 04, 2008 12:05 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Lost Room - леле, как не съм го гледала това преди
. Брутална история, идеята е страхотна. Главният герой не ме кефи особено, а и за два епизода още нямам много представа какво се случва, кой с кого и прочие. Жалко, че само няколко серийки и доколкото чувам няма да има продължения?! 
Edit: Догледах го и определено ми се иска да направят сериал, защото идеята е невероятна. Самите мини-серии са чудесни, аз харесах и финала и не смятам, че е с кой знае колко отворен край. Даже напротив, добре си свършва и има някаква цялост, така че нямането на още епизоди не е болка. Уви, доколкото разбирам няма шанс да се направи сериал по идеята за изгубената стая!?

Edit: Догледах го и определено ми се иска да направят сериал, защото идеята е невероятна. Самите мини-серии са чудесни, аз харесах и финала и не смятам, че е с кой знае колко отворен край. Даже напротив, добре си свършва и има някаква цялост, така че нямането на още епизоди не е болка. Уви, доколкото разбирам няма шанс да се направи сериал по идеята за изгубената стая!?

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around