Сутрешна гимнастика :)

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
ildalina
Adept

Сутрешна гимнастика :)

Post by ildalina » Fri Aug 13, 2004 9:36 am

Току що открих перфектния метод за сутрешна гимнастика :D : Пускаш си G3 Live in Concert, по възможност видеото, и започваш да подскачаш и да се кълчиш неконтролируемо из целия апартамент, докато и кучето ти не реши, че тотално си изперкал :D Особено терапевтичен и гимнастичен ефект има Summer Song на Joe Satriani. :wink:

ildalina
Adept

Post by ildalina » Fri Aug 13, 2004 10:59 am

И Bon Jovi стават перфектно...:D Live at Wembley!
"I'll live when I'm alive, sleep when I'm dead..."

ildalina
Adept

Post by ildalina » Fri Aug 13, 2004 11:24 am

И за да са пълни ефектът и удоволствието, трябва да си пеете под душа с пълно гърло. :wink:

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Fri Aug 13, 2004 11:35 am

Утренняя гимнастика.
-------------------

Вдох глубокий. Руки шире. Не спешите, три-четыре.
Бодрость духа, грация и пластика. Общеукрепляющая,
Утром отрезвляющая, если жив пока еще, гимнастика.

Если вы в своей квартире, лягте на пол, три-четыре
Выполняйте правильно движения. Прочь влияния извне.
Привыкайте к новизне. Вдох глубокий до изнеможения.

Очень вырос в целом мире гриппа вирус, три-четыре.
Ширятся, растут заболевания. Если хилый - сразу в гроб.
Сохранить здоровье чтоб, применяйте, люди, обтирания.

Разговаривать не надо. Приседайте до упада.
Да не будьте мрачными и хмурыми. Если вам совсем неймется,
Обтирайтась чем придется, водными займитесь процедурами.

Если вы уже устали, сели-встали, сели-встали.
Не страшны нам арктика с антарктикой. Главный академик иофф
Доказал: коньяк и кофе вам заменят спорт и профилактика.

Не страшны дурные вести - мы в ответ бежим на месте.
В выигрыше даже начинающий. Красота: среди бегущих
Первых нет и отстающих. Бег на месте общепримиряющий.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Aug 13, 2004 11:36 am

ildalina wrote:И за да са пълни ефектът и удоволствието, трябва да си пеете под душа с пълно гърло. :wink:
Ма така не е ли малко опасно? Имам предвид - я вземеш, че се удавиш, я дошли съседите да те удавят :wink:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Fri Aug 13, 2004 12:13 pm

аз пък сутрин спа и няма как да правя утринна гимнастика, на обед ме мързи, следобед нямам време, вечер няма смисъл и общо взето ако се сетя 4-5 сутринта преди да си легна може и да погимнастицирам :lol: :lol: :lol:
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Aug 13, 2004 12:38 pm

Абе креватното кунг-фу рано сутрин е истината.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Aug 13, 2004 1:15 pm

...я вземеш, че се удавиш, я дошли съседите да те удавят
Бе те да дойдат, пък ще видим кой кого:Р :twisted:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Aug 13, 2004 1:40 pm

Марфа, стресът ще бъде толкова голям, че най-вероятно ще се самоудавя от потрес! И ще е заслужено де - не е добросъседски някак си да тормозиш народа рано сутрин:)

Clio
Moderator

Post by Clio » Fri Aug 13, 2004 2:26 pm

Аз не се притеснявам да пея в банята по което и да е време - нямам съседи :D (поне не в позиция да могат да ме чуят)... Завиждайте :РРР

И понеже все пак топикът е за сутрешната гимнастика, да си призная - сутрин правя само разтягания и коремни преси :) Музата за по-стабилно раздвижване ми идва обикновено около 1-2 вечерта :) И казвам "раздвижване" в смисъл на тренировка, упражнения, гимнастика и т.н. несвързани с креватните изпълнения дейности :РР
А дивеенето на музика вкъщи е един от най-страхотните варианти, особено ако успея да поосвободя пространство за целта :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Fri Aug 13, 2004 2:45 pm

Ей, как може да сте толкова будни рано сутрин бре хора - рипане, скачане, пеене под душа... а някои хора сме като зомбита (че даже и на външен вид го докарвам, особено ако съм си легнал по-късно ) А иначе и аз правих гимнастика тая сутрин - изпълзях от леглото, нацепих Nightwish за радост на съседите и... си прострях прането :wink:
Elves dig rocket launchers.

Мила
Scholar

Post by Мила » Fri Aug 13, 2004 3:03 pm

Гимнастика?
Сутрин?

Сутрин?
Гимнастика?

ААААА, не!
Мерси!Задръжте си я...
Иначе подходящо за "раздвижване" ми идват Rammstein - ама те на мене за всичко са ми подходящи :) - Guns `n`Roses (по-точно песни като Sweet child o`mine, Used to love her, Paradise City, Wellcome to the jungle, U could be mine и т.н) по-старите неща на Bon Jovi, и естествено - BEATLES!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Aug 13, 2004 3:05 pm

Moята гимнастика си я правя напоследък вечер след работа - правя ремонт вкъщи, така че усърдно практикувам катерене по стълби и столове, чистене, сваляне на тапети и мазилка и, не на последно място боядисване. Но атмосферата не ми понася нещо :) И аз надувам музиката за радост на съседите, но не са се оплакали още

сещам се само за едно нещо, което би ме накарало сутринта да се пораздвижа, но тъй като близо до нас няма воден басейн да поплувам някой и друг километър явно ще почакам до ходенето на морие

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Aug 13, 2004 4:59 pm

Ма то наистина беше важно да се уточни кое е сутрин?

Щото в делнични дни сутрин е 7.30 - 8 часа, когато не ми се пее, а ми се плаче... т.е. и да се разрева не мога, щото съм твърде заспала за целта. А думата "гимнастика" не се и сеща да пробие в мъглата. Просто гледам да стигна някак до офиса.

А в събота и неделя утрото е някъде към 11.30 (бе то не е ясно има ли такова изобщо), когато гимнастиката е ... изминаването на пътя до котлона и приготвянето на кафето... и после обратно...

Размечтах се ... ма нали утре е събота, простено е:)

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Fri Aug 13, 2004 5:52 pm

Това с музиката звучи много идейно, но гимнастика рано сутрин - не. Иначе аз съм тотален меломан и много обичам сутрин като стана в 6.30 да пусна музика някаква, по-често ме избива на нещо яко за разбуждане. И се мотам наоколо докато се приготвя за работа. Ама нали се мотам, т.е. кръстосвам стаите и банята и затова музиката е... силничка. Така де, по-силна отколкото би се харесало на комшиите. Но сега до моя апартамент се нанесоха някакви кретени, които не смятат за нужно и добър ден да кажат и аз ги третирам без никакви угризения на съвестта. При това се и забавлявам.
А напоследък съм си харесала ужасно много една песен на Nightwish, която се върти почти по всяко време за радост и ужас на народа наоколо:Р
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...