Shadowdance vs Citadel?Muki?
Moderator: Moridin
Shadowdance vs Citadel?Muki?
Честно,защо всички сте се скарали така жестоко?Гледам и се чудя-уж вси сплотени от една идея,а в един момент единия плюе другия,третия(в случая Muki-тоя честно има нужда от помощ)пише глупости за всички от Shadowdance в Bard-в крайна сметка как се стигна до всичко това?Бих бил благодарен,ако някой ми обясни защо нещата са такива?
"No need for shame, sheepherder. They scare me too. I've seen men who have been soldiers all their lives freeze like a bird facing a snake when they confronted a Halfman. In the north, in the Borderlands along the Great Blight, there is a saying. The look of the Eyeless is fear."
al'Lan Mandragoran
al'Lan Mandragoran
Накратко казано, ние си позволяваме да критикуваме нещо, когато не ни хареса, а цитаделци не могат да посегнат на светите книги на Едингс и ко, защото видите ли така обиждали авторите, или пък все пак имало хора, които да харесват книгата и т.н. Дългата версия е много дълга и епична, та ще ти я спестя. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
С риск да вляза в ролята на квартална клюкарка ще се опитам да го обясня.
Що се отнася до Цитаделата, с тях се скарахме (така да се каже) откакто към сайта се присъедини Спархоук (А. Драганов). Който е бивш член на екипа на Shadowdance. Някога е напуснал заради принципни различия с останалите от екипа. И заради този факт вечно драпа да докаже колко по-добър е от нас. В което няма нищо лошо, нали. Само че той го доказва като обижда списанието, екипа и хората в него лично, и въобще се държи крайно неетично. Btw, Цитаделата е вторият му сайт след Shadowdance. Интересно е, че сме имали проблеми със сайтовете му само когато той е бил член на екипите им. Т.е. преди бяхме в добри отношения с Цитаделата, но в лоши с предишния му сайт Dragonclub. А сега, когато отиде в Цитаделата внезапно цитаделци взеха много да ни се дразнят, а с драгънклубци се помирихме.
Муки пък открай време просто плюеше повсеместно. За кратко време се опита да де се държи нормално и дори дойде на една среща. Но после не издържа и пак запоична да си играе на "да залеем другарчето с помия" и още повече се надъха. Но при него няма логично обяснение, де, освен виртуалния ексхибиционизъм, разбира се.
Що се отнася до Цитаделата, с тях се скарахме (така да се каже) откакто към сайта се присъедини Спархоук (А. Драганов). Който е бивш член на екипа на Shadowdance. Някога е напуснал заради принципни различия с останалите от екипа. И заради този факт вечно драпа да докаже колко по-добър е от нас. В което няма нищо лошо, нали. Само че той го доказва като обижда списанието, екипа и хората в него лично, и въобще се държи крайно неетично. Btw, Цитаделата е вторият му сайт след Shadowdance. Интересно е, че сме имали проблеми със сайтовете му само когато той е бил член на екипите им. Т.е. преди бяхме в добри отношения с Цитаделата, но в лоши с предишния му сайт Dragonclub. А сега, когато отиде в Цитаделата внезапно цитаделци взеха много да ни се дразнят, а с драгънклубци се помирихме.
Муки пък открай време просто плюеше повсеместно. За кратко време се опита да де се държи нормално и дори дойде на една среща. Но после не издържа и пак запоична да си играе на "да залеем другарчето с помия" и още повече се надъха. Но при него няма логично обяснение, де, освен виртуалния ексхибиционизъм, разбира се.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Твърде много лична омраза има от страна на Sparhawk към нас. До степен, че във форумите му ние сме банвани директно без обяснение или причина. Е, и той е баннат тук, но то е защото си позволи някои твърде груби неща.
За Муки - ми той просто е незадоволен пубер, който си няма друга работа. За справка - Бард.
За Муки - ми той просто е незадоволен пубер, който си няма друга работа. За справка - Бард.
And you can't dance with a devil on your back...
10x,ся ми е по-ясно!!!btw reg-нат съм и в the citadel(pls не ме ban-вайте:))и Spar наистина ми се вижда бая фен на Eddings,ма не смятам да повдигам тази тема там!!!
"No need for shame, sheepherder. They scare me too. I've seen men who have been soldiers all their lives freeze like a bird facing a snake when they confronted a Halfman. In the north, in the Borderlands along the Great Blight, there is a saying. The look of the Eyeless is fear."
al'Lan Mandragoran
al'Lan Mandragoran
- Lubimetz13
- Mistborn
Аз лично, като необременен от непосилния Дълг на клановата вражда и предрасъдъците, изсекли Пропастта, зейнала грозно и неестетично между Shadowdance и 'Sparhawk and co.' статист от масовката, бих си позволил да отбележа, че Спархоук не е симпатична личност, но Актуалната му империя* приютява Фентъзи Сайт на годината, Фентъзи Фен на годината, Фентъзи Клечка За Зъби на годината и разни други Фентъзи Артикули На Годината, Които Аз Поне Не Съм Длъжен Да Знам Наизуст, което го прави Най-Фентъзи Пичага, поне във вътрешния му свят, който, по мои повърхностни наблюдения, е доста обширен - точно както се очаква от Света на Най-Фентъзи Пичагата, де. Та, мисълта ми, леко завоалирана от изречение със сто и тринайсет думи ( брой, Вуте, брой :Р ), беше, че и тоя човек си има своите, макар и скромни, достойнства...визирам най-вече въображението му, но Той има и други Сили :р
А Муки е Национално Богатство Същинско, нема ми го барате :)
* Щото след половин година може и да не е вече Актуална, току-виж е Врагът, ама не съм го казал аз, ясно?
А Муки е Национално Богатство Същинско, нема ми го барате :)
* Щото след половин година може и да не е вече Актуална, току-виж е Врагът, ама не съм го казал аз, ясно?
Ей ма как се радвам да ви видя 'сичките отново,особено Lubimetz13!!!xaxaxa все пак fantasy и sci-fi средите в bg не съ чак толкова скучни както мислех отначало!!!
al'Lan Mandragoran
al'Lan Mandragoran
- HeavenWarrior
- Scholar
Честно казано Муки не понася нито вас, нито Спархоук или Разаел. Аз въобще се чудя кой понася. Лично за незнаещите, отгоре на всичко, че Спархоук дойде в екипа и бях изхвърлен като мръсно псе от собствения си сайт, но това е дълга история.
Гордостта заслепява хората и им отнема потребността от промяна. Затова за да извърви човек пътеката на истинската мъдрост, трябва да пристъпи върху нея през дверите на смирението.