По едно време спрягаха Колин Фарел за ролята. Не знам, де, а и не ми пука особено, аз чакам филма заради екшъна.Roland wrote:Аз пък мисля, че Уолбърг ИЗОБЩО не става за Макс Пейн. В момента се опитвам да измисля друг подходящ, като ми текне, ше пиша.
Очаквания за 2008
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Винаги съм си представял Мел Гиблсън. Може би заради ролята му в Разплата? Но за съжаление няма да се получи.Roland wrote:Аз пък мисля, че Уолбърг ИЗОБЩО не става за Макс Пейн. В момента се опитвам да измисля друг подходящ, като ми текне, ше пиша.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Още много харни постери за Хелбоя, скрол надол: http://www.worstpreviews.com/media.php? ... ace=poster
А с таа наглед проста картинка черпа Симо: http://www.worstpreviews.com/media.php? ... ace2=shots
А с таа наглед проста картинка черпа Симо: http://www.worstpreviews.com/media.php? ... ace2=shots

- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
В цитата пише че филмът ще излезе в лимитед риалийз? Това означава ли че няма да го пуснат нормално по кината? Което почва да ме съмнява и за бюджета на филма. Това че има такъв каст съвсем не означава че ще е правен за холивудски хит. 
След бърз чек в ИМДБ видях че още не се знае кой ще режисира Джурасик Парка. Спилбърг засега е само продуцент. Само да не се получи нещо като ужасната тройка.
А за Алхимика нищо не мога да видя защото било авейлъбъл само за IMDbPro. Гадовете се опитват да изкарат някой лев от сайтчето си вече.

След бърз чек в ИМДБ видях че още не се знае кой ще режисира Джурасик Парка. Спилбърг засега е само продуцент. Само да не се получи нещо като ужасната тройка.
А за Алхимика нищо не мога да видя защото било авейлъбъл само за IMDbPro. Гадовете се опитват да изкарат някой лев от сайтчето си вече.

Споко, огромна част от филмите като цяло излизат в лимитид първо. После някои ги "разширяват", ако им тръгне. Кучетата и Кръвта ги държаха сума ти време в лимитид и май така и не ги пуснаха във уайд. Така че нас тук не ни касае толкоз пряко. Дано да дойде. (Ясно, че не е "холивудски филм", идеята е да е Оскаров, по-скоро.)
).
- Spoiler: show

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
СТРАХОТНО изглежда! Една-единствена снимка и вече си представям целия филм. И не съм само аз така, всички се кефят.Roland wrote:Абе не изглежда фатално зле Виго с хлапето, да видим...
Вижте кво прави Борат м/увременно: http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 98&count=0

Аз Алхимикът не успях да я дочета. Стигнах само да средата. Предполагам обаче че като филм ще се получи доста по-приемливо.Roland wrote:Абе не изглежда фатално зле Виго с хлапето, да видим..
Алхимикът беше помия като книга, ще е помия и като филм...

А Виго за да се подготви за The Road явно беше толкова брадясал на Оскарите.

Големи хвалби за Ийстууд от Кан.
Очаквано, но гот.

This morning's competition film is definitely going to join the front of the pack, though it's unlikely that a Hollywood film, even one as good as this, will take the big prize. Instead, we're thinking that the jury may do what they did last year and use their special dispensation to create a one-off award for its director, Clint Eastwood. Quite simply, his new film Changeling is flawless, with Clint proving yet again that he is the true master of the great American film. The French title translates as The Exchange, which is a clearer reflection of this fascinating, multi-faceted drama, which begins in 1928 when single mother Christine Collins (Angelina Jolie) returns from work to find her son Walter missing. Several months later Walter is returned to her, but Christine isn't too happy about it, chiefly because the boy is not her son: he's a good three inches shorter, his dental records don't match and his teacher swears blind that the kid has never set foot in her classroom.
Fans of classic Hollywood neo-noir will be delighted to hear that the force, literally, behind this mix-up is the LAPD, whose role in the affair becomes more and more desperate and fascistic as the tangle unfolds. In this way, the film resembles a new Chinatown or, more realistically, LA Confidential: on the surface it's a story about a woman's fight for justice but underneath there's a terrific adult drama about the painful birth of the latter-day City Of Angels. Hollywood surfaces towards the end in a nice nod to the 1935 Oscar broadcast, with Jolie tut-tutting about the “overrated” Cleopatra, having correctly placed a bet on Frank Capra's It Happened One Night instead. Is this hubris or tempting fate? Because, early next year, it's safe to say that Changeling will be in the Academy frame itself, when the 2008 nominations are announced, with likely places in the Best Picture, Best Actress, Best Supporting Actor (for John Malkovich as Christine's champion), Best Screenplay and Best Score, for the haunting theme penned by Clint himself. No praise is too high for this thoughtful, engrossing, intelligent film. Brilliant, brilliant, brilliant.
Още едно зарибяващо откъсче от филм на Дриймуъркс (след пандата По), "Орлово око": http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1001&item=0
Може да е супер, а може и да не е. Матрицата вече сме я гледали. Шая продължава да "не-не-НЕ-Нееее!!"-ка.
Може да е супер, а може и да не е. Матрицата вече сме я гледали. Шая продължава да "не-не-НЕ-Нееее!!"-ка.