WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Mar 18, 2008 4:26 pm

Delegat wrote:Аз вчера правих Зул'фарак и трябваше да хийлвам, с което се справих горе-долу добре. За съжаление обаче останалите членове на партито не се представиха толкова добре. Първо въобще не ме изчакваха да си напълня маната, второ танка ни беше много зле, в началото докато си пусна тотемите и оня вече беше пукнал, даже нямаше щит горкия :lol: Иначе Chain heal ftw, въпреки че не лекува кой знае колко, ама върши добра работа в мелета.
позната картинка ми описваш- подобни калитковци с които си играл налагат идеите че със неспециализиран персонаж не може да се танква/ лекува. Танк без щит :), има ги и такива образи- не могат да осъзнаят че като танкват трябва да си сменят големия меч със щит и да използват само скилове за защита. И това че не са те изчквали да заредиш маната е такава проява на noob-изъм че се чудя как си издържал.:)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 18, 2008 5:37 pm

Хидричката ступахте ли я :) То аз изчистих куестовете в зулфарак, ма чийтнах леко в група с 70ката на Таис :oops: Малета си е голема тегавина ей. Аз дообирам са кратера ма поне се сдуших с едно роге та ше отваряме сандъци довечера :) :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Mar 18, 2008 5:40 pm

Xellos wrote:Хидричката ступахте ли я :) То аз изчистих куестовете в зулфарак, ма чийтнах леко в група с 70ката на Таис :oops: Малета си е голема тегавина ей. Аз дообирам са кратера ма поне се сдуших с едно роге та ше отваряме сандъци довечера :) :mrgreen:
Що да си чийтнал ? това си е нормално някой да те прекара за куести и предмети.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 18, 2008 5:59 pm

ох, Светльоо... хайде, не ми казвай, че изкласяваш на 70 лвл с +1600 хийлинг... :x
естествено, че ако имаш толкова добра хийлинг екипирока + точки в по-бърз хийлинг каст и фокус + естествено, хийлинг скилс, когато си правил де що има инстанси по незапомнящо се колко пъти, ще се "оправяш" в хероици без най-тежките от тях...
макар, че то си зависи и от танка, че и от дпс-а на партито... но пък е ясно, че калпав танк и мижав дпс може да се падне и на баш-хилър, в смисъл - с нужната екипировка и съответния билд, и пак да не се оправи...

аз просто не разбирам нещо.. все пак, докато да стане човек 70 лвл има достатъчно време да разбере какво иска да прави с класа, който си е избрал... и да работи над осъвършенстването си именно в тази насока.. демек, ако иска да е дпс - да си нареди точките по начин, по който да прави оптимално дпс, да събира дпс-екипировка, както и най-добрите за дпс джемове и енчанти.. като иска да е хилър - по същия начин... ако иска пвп да прави - да се насочи към пвп-екипировката, дето си е с повече резилийнс и стамина... ако пък не го кефи това, дето прави героя му - да потърси класа за себе си... все някой от класовете ще му импонира на темперамента и желанията в оптимална степен :D

Брагииии, мисля малко да те оставя да се поблъскаш с жестоката действителност!! Сънкън темпъл ще правиш с ПЪГ! :twisted:
и Ланис ще предупредя - никакви разходки със 70-тки вече! че почвам да се притеснявам за теб, че скоро влизаш в Аутлендс, а нямаш никакви парти-навици! и ние с Ланис сме силно виновни за това! мило - марш да се посрамуваш и ти наравно с мен :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 18, 2008 6:15 pm

Парти навици - праи много рънъ и водъ за партито. Прави полумесеца на овца. Бие по тва което танка му каже да бие и гледа да не го изпревари много в Омен-а :)

Това ще го направи по-добър парти играч от около 95% от магетата с които съм играл досега!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 18, 2008 6:20 pm

мдам... накратко Драгън изброи нещата... само забрави бъф-а!
и разбира се - не ща овцата ми да е полумесеца пък! искам звезда или диамант! :evil:

за да не си на топа на Омена - никога не тръгвай с пиробласт, хеле пък преди съндър на танка, дори преди 2... (абеее, забравя се пиробласта изобщо за старт, че и за после с този 6 сек. каст :( , освен, ако нямаш ПОМ, де)! :lol: спомням си как в бебешките ми вов-години, когато Омен, че и КТМ, още нямаше и се караше на интуиция, това съчетание спомина скоропостижно Таис в Сколоманс :lol:
Last edited by Tais on Tue Mar 18, 2008 6:22 pm, edited 1 time in total.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 18, 2008 6:22 pm

Tais wrote:аз просто не разбирам нещо.. все пак, докато да стане човек 70 лвл има достатъчно време да разбере какво иска да прави с класа, който си е избрал...
Мии... сега ще ти обясня :P Първо, правиш нещо дето никой друг не го прави (щото се смята за глупаво или невъзможно или пък двете заедно) и така получаваш его-бъф :lol: :lol: Второ, като цяло ефективността е по-добра :wink: Казах го горе вече, от 60 до 70 лвл да си намериш място като ДПС в парти... трудно. А в Аутленд инстансите не е като да не пада добра екипировка. Естествено само с куестене пак ще добуташ до 70, а от куести се взима и сравнително добър гиър (макар че... вземи тия куест-линии от по 15 последователни куеста :lol: :lol: ) Така че ходиш по дънджъни като хийлър, получаваш задължително хийлинг екипировка, а ти изпада и ДПС екипировка, ако няма други кастъри или те нямат нужда. И си събираш два сета за нула време. Плюс че репутация (а тя беше доста важна навремето) се трупаше в дънджъни.
Трето... ми трето: дразниш Таис по форумите 8-)

/use PvP trinket (dispell polymorf)
/use Swiftness Potion
/bye :P

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 18, 2008 6:26 pm

Мдам - и най важното за бъфф-а - първо рогетата и warrior :) Те го оценяват най по достойнство!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 18, 2008 6:27 pm

я, блинкна... :shock:

Кинтооо, няма къде да ми избягаш, а още Инвизибилити не са ти дали (то с тези ти туинкс-мераци, такава няма и да видиш май)!!! :evil:
ще ме дразни той!

само да добавя - не се надявайте с куест-реуърд екипировка да се добутате до над +1000 хийлинг на 70 лвл... аз с куест-реуърд синя екипировка + 3 някъде сини-инстанс айтъми за хийлинг не мога да докарам още +1000 хийлинг за шадоу-прийста си...
той Светльо осъмваше по инстанси и бе полилавял, затова се фука тука с +1600 хийлинг, дето е имал навремето :P

Едит: Драгън, няма лошо уориъри и рогета да се сдобият с малко интелектец! *ваниш, докато Делвига не ме е подпукал с лъскавата си секира*

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Mar 18, 2008 6:36 pm

Tais wrote:мдам... накратко Драгън изброи нещата... само забрави бъф-а!
и разбира се - не ща овцата ми да е полумесеца пък! искам звезда или диамант! :evil:

за да не си на топа на Омена - никога не тръгвай с пиробласт, хеле пък преди съндър на танка, дори преди 2... (абеее, забравя се пиробласта изобщо за старт, че и за после с този 6 сек. каст :( , освен, ако нямаш ПОМ, де)! :lol: спомням си как в бебешките ми вов-години, когато Омен, че и КТМ, още нямаше и се караше на интуиция, това съчетание спомина скоропостижно Таис в Сколоманс :lol:
Помня един идиот- най некадърния mage който изобщо съм виждал в тази игра - дори и след 10 тото умиране тръгваше винаги с пиробласта! Естествено в половната случаи дори pull-ваше пръв преди танка да тръгне. и на всичкото отгоре започваше да роптае по чат канала че танка не си вършел работата. Направо се чудя как беше стигнал 60 левел. Накрая толкова ме издразни че му пуснах един Divine Intervention да постои 10 минути и да премисли къде е истината. Noob-a естествено не знаеше че може да махне балончето и стоя докато ние играехме без него.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 18, 2008 6:39 pm

Бе къф пиробласт, аз съм изцяло на фрост :) Вчера как им наврех ескимото на елитните динозаври в кратера сам просто не е истина ;) Е и с елементала ма той е доволно смотан седи си до козата и шуми гадно. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Mar 18, 2008 6:51 pm

Xellos wrote:Бе къф пиробласт, аз съм изцяло на фрост :) Вчера как им наврех ескимото на елитните динозаври в кратера сам просто не е истина ;) Е и с елементала ма той е доволно смотан седи си до козата и шуми гадно. :mrgreen:
Поне ти изстудява бирата :) а огнения пие само чай и греяна ракия - въпрос на предпочитания :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 18, 2008 7:17 pm

Абе са като играя основно сам, предпочитам да им мръзнат задниците на гадовете нищо че пиробласта гърми здраво :) Ма ми доскучава леко с магето, са поразджитквам и по малко един таурен друид "Krav" на нептулон :) Уф и лока си седи на 20то от месец. :oops: Ма аз си се разтакавам според настроението доста де, левълването се случва така просто между другото :oops: А и не съм хич за пвп да ме юркат :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 18, 2008 7:32 pm

Xellos wrote:Абе са като играя основно сам, предпочитам да им мръзнат задниците на гадовете нищо че пиробласта гърми здраво :) Ма ми доскучава леко с магето, са поразджитквам и по малко един таурен друид "Krav" на нептулон :) Уф и лока си седи на 20то от месец. :oops: Ма аз си се разтакавам според настроението доста де, левълването се случва така просто между другото :oops: А и не съм хич за пвп да ме юркат :)
Викай да помагам на нептулон! Сакаш ли 2-3 злато за скилове в началото? Имам и малко торби по 12 слота изостанали.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 18, 2008 10:04 pm

хайде не го глези и ти :) то и на Зенедар стартира с жълтичка и 4х16-слотови торби за всеки от героите... ама не бива така!! не одобрявам!
все се каня по-строга да се пиша, ама нещо не мога да изтрая дълго :?

бтв, хубавица ти е Смитеринката :wink: