ох, Светльоо... хайде, не ми казвай, че изкласяваш на 70 лвл с +1600 хийлинг...
естествено, че ако имаш толкова добра хийлинг екипирока + точки в по-бърз хийлинг каст и фокус + естествено, хийлинг скилс, когато си правил де що има инстанси по незапомнящо се колко пъти, ще се "оправяш" в хероици без най-тежките от тях...
макар, че то си зависи и от танка, че и от дпс-а на партито... но пък е ясно, че калпав танк и мижав дпс може да се падне и на баш-хилър, в смисъл - с нужната екипировка и съответния билд, и пак да не се оправи...
аз просто не разбирам нещо.. все пак, докато да стане човек 70 лвл има достатъчно време да разбере какво иска да прави с класа, който си е избрал... и да работи над осъвършенстването си именно в тази насока.. демек, ако иска да е дпс - да си нареди точките по начин, по който да прави оптимално дпс, да събира дпс-екипировка, както и най-добрите за дпс джемове и енчанти.. като иска да е хилър - по същия начин... ако иска пвп да прави - да се насочи към пвп-екипировката, дето си е с повече резилийнс и стамина... ако пък не го кефи това, дето прави героя му - да потърси класа за себе си... все някой от класовете ще му импонира на темперамента и желанията в оптимална степен
Брагииии, мисля малко да те оставя да се поблъскаш с жестоката действителност!! Сънкън темпъл ще правиш с ПЪГ!
и Ланис ще предупредя - никакви разходки със 70-тки вече! че почвам да се притеснявам за теб, че скоро влизаш в Аутлендс, а нямаш никакви парти-навици! и ние с Ланис сме силно виновни за това! мило - марш да се посрамуваш и ти наравно с мен