euro 2004 четвъртфинали
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
Марфа, трета изпусната дузпа? И аз гледах всички мачове до сега, но три пъти да пропуска, не съм видял. Може би имаш предвид някоя дузпа за Реал? Ама там ги бие Фигу... ???
Колкото до катеначото, как си го обичкам
ммм... Само да не го прилагат англичаните... Горките англичани...
Мне, спирам да злорадствам, гадно е. И тяхното време ще дойде... сигурно.
А колкото до упражняването, явно, че не помага. Щом е щатен изпълнител на дузпи, значи тренира, но не е било достатъчно
..
Колкото до катеначото, как си го обичкам

Мне, спирам да злорадствам, гадно е. И тяхното време ще дойде... сигурно.
А колкото до упражняването, явно, че не помага. Щом е щатен изпълнител на дузпи, значи тренира, но не е било достатъчно

- JaimeLannister
- Forsaken
значи, Jantex както и преди, просто искам един резултат, но сега, можеш по желание да го разцепиш, с надеждата да вземеш повече точки. За целта, когато кажеш, че мачът ще свърши наравно, допълваш, дали ще има гол в продълженията, или всичко ще се реши с дузпи. Но не можеш да кажеш, че някой ще бие в продълженията, или на дузпите, както си направил с фанция, защото напрактика, така стават две прогнози.
за останалите, които смятат, че точкуването е малко завишено. Според мен, всеки, който можеше да предвиди снощната драма, си заслужаваше трите точки. Така се запазва малко интригата, около първото място, защото при положение, че остават 5-6 мача, при една точка, лидерите ще са в по-голяма безопасност. Освен това, лично аз смятам, че друг мач, като снощи, може би ще е единствено - Швеция-Холандия, и да речем, някой от полуфиналите.
Понеже повечето сте залагали за Англия, в класацията няма големи размествания, затова ще изчакам и втория мач преди да я ъпдейтна.
Франция - Гърция 3-0(редовно)
за останалите, които смятат, че точкуването е малко завишено. Според мен, всеки, който можеше да предвиди снощната драма, си заслужаваше трите точки. Така се запазва малко интригата, около първото място, защото при положение, че остават 5-6 мача, при една точка, лидерите ще са в по-голяма безопасност. Освен това, лично аз смятам, че друг мач, като снощи, може би ще е единствено - Швеция-Холандия, и да речем, някой от полуфиналите.
Понеже повечето сте залагали за Англия, в класацията няма големи размествания, затова ще изчакам и втория мач преди да я ъпдейтна.
Франция - Гърция 3-0(редовно)
Бекъм изпусна дузпа и в решаващия последен мач от квалификациите срещу Турция в истанбул, и пак теренът му беше виновен. Тогава се подхлъзна още по-некадърно, умрях да се хиля. Уникално дръвце е това момче.
Португалия шампион, слушайте батко.
Този нещастник Кощиня как ме ядоса вчера, развали ми прогнозата с тоя "пас" към Оуен, иначе тия селяни Англия щяйха да вкарат на 32 февруари в редовното време...
За днес Франция - Гърция 2:1 след продължения, редовното време 1:1.

Португалия шампион, слушайте батко.

Този нещастник Кощиня как ме ядоса вчера, развали ми прогнозата с тоя "пас" към Оуен, иначе тия селяни Англия щяйха да вкарат на 32 февруари в редовното време...
За днес Франция - Гърция 2:1 след продължения, редовното време 1:1.
Last edited by Demandred on Fri Jun 25, 2004 1:54 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Сега остава и французите да продължат и ще съм ултимално доволна

Шветция-Холандия 2:2 (редовно), 2:3 (след продълженията)
Чехия -Дания 3:2 (редовно)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- armageddon
- Forsaken
Хехе тоя път никой не позна:)
Браво на Гърция
Браво на Гърция

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.