Spam Is In The Air

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Feb 01, 2008 1:31 am

LifeJoker wrote: @ Amelia: Също не, заповедите извират директно от стъкленицата с черепното съдържимо на великия вожд на народите ::поклон::
Добре тогава, елате когато сформирате сивостенския ГУЛАГ да си ме приберете. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Simba
Scholar

Post by Simba » Fri Feb 01, 2008 10:39 am

Всъщност украсата на трудовото място на пролетариите в скоро време ще включва портрети на вожда и на ЦК на Сивостен, като вторите ще се появяват на по-малка честота. Така че вървим към светлото бъдеще.

За ГУЛАГ не знам, но можем да ти уредим общежитие в мъртвите сивостенско полета, пълен пансион с персонална охрана. Билетът за жалост се предлага само в едната посока :cry: . Вожда също без малко да го задържат, но гафа беше хванат навреме и надлежно разстрелян.
Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 01, 2008 11:03 am

Лъве, тва как ли ше звучи в английската версия :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 01, 2008 12:16 pm

И пак за българските новинари...
Според Новинар Буш-младши е определен за най-несексапилния щатски президент.
http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... UzNjszNzA=
А според Нетинфо - Буш-старши
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1154317
Поне да си четат като хората чуждата преса, била тя и Плейбой...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Feb 01, 2008 12:21 pm

Колко души от вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?

Овен: "Само един. При това може да смени не само крушката!!!"

Телец: "Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!"

Близнаци: "Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката..."

Рак: "Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"

Лъв: "Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."

Дева: "Точно 1,655221 души в средностатистическия случай"

Везни: "Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"

Скорпион: "Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"

Стрелец: "Айде стига, бе! Я погледни навън... Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!"

Козирог: "Нямам време за глупости."

Водолей: "Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя...."

Риби: "Каква крушка?"

Какъв домашен любимец подхожда на вашата зодия?

Овен: "Всичко, стига да е пълно с енергия!"

Телец: "Костенурка. Бавна, не й трябват много грижи и няма да изяжда храната на собственика си."

Близнаци: "Папагал... Има ли нужда да казвам нещо повече? Естествено, че има...."

Рак: "Каквото и да е... Важното е да се поддава на дресировка!"

Лъв: "Голяма, красива и дръзка котка, която не се състезава със собственика си в това кой е по-по-най."

Дева: "Да видим. Ще трябва да ставам точно в 7:30, за да го храня. В 10:20 ще ходя до магазина и ще му купувам храна за 4,38 лв. с включен ДДС..."

Везни: "Хммм... От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна... Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?"

Скорпион: "Котка! Тайнствена и непредсказуема... Какво й е? "

Стрелец: "Кон, естествено! И да се надяваме, че ще има достатъчно енергия, за да издържи темпото ми!"

Козирог: "Аз ли ще му купувам храната?"

Водолей: "Хамстер. Ще му взема клетка с климатик, водоснабдяване и канализация... Ще му сложа тунелче, с което да може да преминава извън клетката и ще го огранича с фибростъкло... Не продават ли такива клетки? Простаци! Нищо, аз ще изобретя нещо много по-добро тогава..."

Риби: "Риби, естествено. Дори да ги забравя за седмица-две без храна и те измрат, бързо ще ги подменя... ако не забравя и това, де..."

Типичен коментар след секс?

Овен: "Хайде пак!!!"

Телец: "Ама как огладнях! Подай ми пицата."

Близнаци: "Къде е дистанционното?"

Рак: "А кога ще се оженим?"

Лъв: "Бях страхотен, нали?"

Дева: "Трябва да изпера чаршафите..."

Везни: "Ако на теб ти е харесало, значи и на мен ми хареса."

Скорпион: "Хмм... да те развържа ли?!"

Стрелец: "Не ми се обаждай... Аз ще ти се обадя!"

Козирог: "Имаш ли визитка?"

Водолей: "Искаш ли да пробваме нещо лудо другия път... например да сме голи?"

Риби: "Ъъъ... Как ти беше името?"

Каква е молитвата на вашата зодия?

Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"

Телец: "Боже, дай ми сили да променя живота си... ама не веднага!"

Близнаци: "Ей, Боже (или Богиньо)... Кой си всъщност? Какъв си? Какво си? Колко сте? Изобщо не мога да си го представя..."

Рак: "Отче наш, знам, че не бива толкова много да завися от теб... но на кого друг да разчитам за важните неща в живота?"

Лъв: "Ей, тате, знам, че съм любимото ти хлапе и се гордееш с мен..."

Дева: "Боже, направи света едно по-добро място и не се издънвай като предния път."

Везни: "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"

Скорпион: "Боже, помогни ми да простя на враговете си, защото тези копеленца изобщо не заслужават!!!"

Стрелец: "О, всемогъщи, всезнаещи, всесилни, вечен Боже! Моля те за сто милионен път - помогни ми да не преувеличавам!"

Козирог: "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че... все пак благодаря!"

Водолей: "Господи, едни казват, че си мъж... други, че си жена... А аз казвам, че всички имаме по нещо божествено! Така че, защо да ти се молим въобще?"

Риби: "Отче наш, ти, който си на Небето... Понеже животът е гаден и смятам да му друсна една стограмка, нека тежкото ми пиянство и махмурлукът след това бъдат в твоя чест... Наздраве и амин!"

Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?

Овен: "Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"

Телец: След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!

Близнаци: "Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"

Рак: "Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."

Лъв: "Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент..."

Дева: След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.

Везни: "Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?"

Скорпион: "Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"

Стрелец: "Хаха! Баси якото, човек! Издигам се... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"

Козирог: Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.

Водолей: "Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.

Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Feb 01, 2008 2:36 pm

Lannis, умирааааааааааааааааам!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
А като си представих майка хванала една марула от едната страна, а костенурката от другата и двете хем дърпат хем се ритат, за малко да се задавя от див кикот!!! :rofl: Майка ми е телец и вегетарианка! :wink: :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Feb 01, 2008 2:55 pm

Е култови са :mrgreen:
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Feb 01, 2008 2:56 pm

аааа, постна ги преди мен! :)

явно ни захранват едни и същи хора със спам :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 01, 2008 3:12 pm

Moля имайте предвид, че съм 100%-ов ЛЪВ и го взимайте предвид всеки път като смечкаващо вината обстоятелство.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Feb 01, 2008 3:13 pm

Водолей: "Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя...."
Да да, ей сега просто аз или Валери говорим така :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 01, 2008 3:20 pm

Пък аз - да :lol:
Иначе ясно, че се оказват грешни в 90% от случаите, но са много забавни.
I don't wanna die

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Feb 01, 2008 3:21 pm

shayhiri wrote:Moля имайте предвид, че съм 100%-ов ЛЪВ и го взимайте предвид всеки път като смечкаващо вината обстоятелство.
Абе то и аз така, ама в повечето случаи котешкото у мен е по-скоро утежняващо вината обстоятелство :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 01, 2008 3:38 pm

Morwen wrote:Иначе ясно, че се оказват грешни в 90% от случаите
По-скоро в 90% от случаите излизат верни, според моя представителен опит (главно с жени).

Не вярвам в особеното значение на астралните влияния, разбира се, но съм напълно наясно с първичната мощ на автосугестията. Като знам, например, че от мен се очаква да съм с неизмеримо и непоклатимо самочувствие и зверско чувство за справедливост, нещата съвсем се циментират на мястото си. :wink:

П.П.: А гаджетата ми Скорпиони, примерно, винаги са били малка коварна твар. Търпяхме се само заради общия физиологичен интерес. Който пък до голяма степен липсва при хладните Козирози и затва нищо трайно не се получаваше - и т.н. с всичкото останало зодия. На 5-10-ия Рак/Дева/Везни... почваш да хващаш патърните. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Feb 01, 2008 3:44 pm

Уви, колкото и да не ща да вярвам, аз май съм типичен представител на зодията си. Остава да реша дали съм се оставила да бъда нерешителна, защото съм прочела някъде в неуравновесена възраст, че това е присъщо на везните, или съм нерешителна, защото съм Везни... И доколкото отново става дума за решение относно това, кое обяснение е вярно, каузата е предварително обречена.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 01, 2008 3:49 pm

Ми и аз съм нерешителна, пък съм доста далеч от везни... инат съм като овен, раздвоена като близнаци, етц...
I don't wanna die