The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 29, 2008 2:09 pm

passer-by wrote:
zhivik wrote:Ицо, ако искаш да гледаш 24, имам сезони 1-4 на оригинални DVD-та, така че ако искаш, мога да ти ги дам да си ги презапишеш - все пак друго си е да ги гледаш с по-добро качество. Даже има френски субтитри 8-)
Благодаря ти, ама няма как да си ги презапиша. Пък и Колето ще ми даде и шестте по някое време. Аз и без това имам вече доста неща за гледане.
Иначе благодаря на всички щедри люде, които ме засипват с предложения за дискове с разни сериали :D
Ами има една малка програмка, наречена DVD Decrypter, която ти сваля VOB файловете от каквото и да DVD. След това просто с DVD записвачка го праскаш на твои DVD-та и готово. Но както искаш, няма да настоявам :) Иначе ако искаш, имам първите три сезон на Psi Factorl: Chronicles of the Paranormal, ако ти се гледат такива неща - много приятен канадски сериал, макар и вече малко старичък. В момента върви по един от AXN каналите, май Sci-Fi.
This signature is not yet rated

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jan 29, 2008 2:19 pm

Благодаря ти, Живик, но засега ще пропусна, че много филми (а вече и сериали) ми се понасъбраха. :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 2:22 pm

Живик аз бих си записал четирите сезона на 24. Определно мисля да ги пробвам пак и ако са с хубаво качество ще е още по-добре. :lol: Имат ли събс на български или не? :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Jan 29, 2008 3:22 pm

Aз изгледах 6ти сезон на 24 и ми беше изключително безличен.
Spoiler: show
Този път концепцията не беше "24 часа Джак Бауър коли араби",а беше "24 часа Джак Бауър коли родата си"!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 3:29 pm

Става ли да слагаш спойлери като пишеш такива неща? :evil:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 29, 2008 4:20 pm

DELgado wrote:Живик аз бих си записал четирите сезона на 24. Определно мисля да ги пробвам пак и ако са с хубаво качество ще е още по-добре. :lol: Имат ли събс на български или не? :?
Не, щото са от английския Amazon - има субтитри за глухонеми, на английски, ако това ще помогне. Иначе изданието си е както трябва, общо по 6-7 диска на сезон (за някои сезони има диск с екстри).

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 4:24 pm

Лол бая дискове ще трябва да си купя май. :? Някой знае ли с каква програма се копират най-лесно че да не ровя из нета? 8-)

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 29, 2008 4:29 pm

Nero, предполагам - ама в случая технологията е малко по-различна, защото тези DVD-та са защитени, и няма да можеш да ги копираш директно. Първо, копираш VOB файловете на хард диска си, след което ги записваш на DVD, като избираш DVD Video опцията, т.е. да ти направи нормално DVD. Ако все още държиш, довечера ще проверя точно колко диска са, че не си спомням, ама готви някъде около 25 броя. А, и не съм сигурен дали бяхя двуслойни, но по-скоро не са.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 29, 2008 4:55 pm

Дано не са двуслойни че тогава трябва да се компресират. :cry:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Jan 30, 2008 4:32 pm

С един месец закъснение излъчиха и Коледния епиозод на House.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 30, 2008 7:34 pm

http://arenabg.com/details.php?id=d1fb2 ... 2df89fd06f

Сериал с Хийт Леждър от 97-ма година за галски или келтски (де да го знам) уорчийф, които бори римляни...

За феновете тук го поствам специално.

Roar се казва.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jan 31, 2008 8:47 am

Търсех го това тия дни, тенкс :)
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 31, 2008 9:17 pm

Изгледах първия сезон на Супернетчюрал и просто се разбих от кеф последните два епизода. :lol: Брутален край на сезона просто. А самия край няма да го коментирам. 8-) Пуснал съм втори сезон да се тегли, защото просто не може така. :evil:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jan 31, 2008 9:20 pm

Сега ще изгледаш първи епизод на втори сезон и ще си в ТРОЕН шах...въпросът е че после заскучня.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 31, 2008 9:23 pm

Сега ще догледам Призън Брейка първия сезон и тогава ще почна пак. :wink: Баси то всички сериали казват че затъпявали -това Призъна, Супернетчърал, 24. Скоро няма да има какво да се гледа ако караме така. :(