Е тва е тоталната излагация дет виждам. Ако го видиш ше ти се покаже и на радараMinimap
If you select a quest in your log, often the quest NPC you need to talk to will now show up on your minimap if you are near them.

Moderator: Moridin
Е тва е тоталната излагация дет виждам. Ако го видиш ше ти се покаже и на радараMinimap
If you select a quest in your log, often the quest NPC you need to talk to will now show up on your minimap if you are near them.
Филм4етата са само за гавра!Muad_Dib wrote:Филмчетата само не виждам за чий са му на Николов, яки УоУ филмчето бол...Най-невероятното беше с Роуг-а който с два уорн дагъра на фона на Heirate Mich взе 60ти лвл облечен уориър, винаги съм се размазвал на него:). Иначе Интернет ис фор порн доволно си рути.
За сайтовете - когато аз започнах да цъкам (премиерата на Играта в Европа т.е. 11ти февруари 2005) в 3те луди, луди месеца след това Тотбот си беше най-добрият сайт въобще. Беше известен още от бетата даже. При последните ми аспирации към УоУ - края на 2006 - пък беше wowwiki, така че нищо чудно сега и нови да са се зародили. Това по изказването "много по-добър от тотбота", да си кажа само;).
А и, Николов, задължително се поинтересувай за здрави адони, защото много помагат. За Уорлока последния път се бях размазал на едно невероятно адонче само дето име не помня баси...
АААААААААААААААААААААААААА
МАЛКО ми се приигра, отивам да УЧА ВЕДНАГА за да забравя он дъ спот.
Същото го има и в http://wow.allakhazam.com/, само че по добре поднесено(от към дизайн).RRSunknown wrote:Филм4етата са само за гавра!Muad_Dib wrote:Филмчетата само не виждам за чий са му на Николов, яки УоУ филмчето бол...Най-невероятното беше с Роуг-а който с два уорн дагъра на фона на Heirate Mich взе 60ти лвл облечен уориър, винаги съм се размазвал на него:). Иначе Интернет ис фор порн доволно си рути.
За сайтовете - когато аз започнах да цъкам (премиерата на Играта в Европа т.е. 11ти февруари 2005) в 3те луди, луди месеца след това Тотбот си беше най-добрият сайт въобще. Беше известен още от бетата даже. При последните ми аспирации към УоУ - края на 2006 - пък беше wowwiki, така че нищо чудно сега и нови да са се зародили. Това по изказването "много по-добър от тотбота", да си кажа само;).
А и, Николов, задължително се поинтересувай за здрави адони, защото много помагат. За Уорлока последния път се бях размазал на едно невероятно адонче само дето име не помня баси...
АААААААААААААААААААААААААА
МАЛКО ми се приигра, отивам да УЧА ВЕДНАГА за да забравя он дъ спот.![]()
Ако посетиш въпросния сайт ще разбереш защо е по-добър от Тотбота.
Ако напиша в търсачката имато на предмет например ми дава информация само за него а в WoWhead ми дава и коментари как се намира най-добре, дава карта къде дропи и кой го дропи. Отделно че всеки куест го има на картата и много други такива.
Дюд, по БУКВИ ли да ти го пиша? Аз просто казвам, че КАТО ИГРАЕХ УОУ (точно преди ТРИ години) НЕ БЕШЕ така със сайтовете. Нито съм казал, че твоите са зле, нито нищо.Филм4етата са само за гавра!
Ако посетиш въпросния сайт ще разбереш защо е по-добър от Тотбота.
в WoWhead ми дава и коментари как се намира най-добре, дава карта къде дропи и кой го дропи. Отделно че всеки куест го има на картата и много други такива.
И всичко е много по добре организирано и визуаало и функционално.
И аз ползвах тотбота но се преорентирах и съм по доволен от WOWhead. Почти никога не сядам пред WOW без да имам WOWhead в бекграунда готов за консултация във всеки един момент.
Бе то кат си в обсег скила си се активира, няма кво да му мери човекElayne wrote:Как се оправяте визуално с определянето на ярдовете (а.к.а. разстоянието) на което действа (до което действа т.е.) даден спел?.... В смисъл, пише некви ярдове ама за добра преценка явно си трябва добър тренинг на окото?...
^^ Скапана сесия, да минава по-бързо, че имам планове.
DELgado wrote:То без адони тази игра не може да се играе.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests