Мразя империализма!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Dec 27, 2007 9:49 pm

Бтв точно консерви с боб имах колкото щеш. :mrgreen:

И не знам как сте решили, че се предполага да взимате туй нещо насериозно... :shock: Пък ако искате да се асоциирате с него - моля, елате в Канада.

Иначе "селото" е със 100 хиляди души. Друг е въпросът, че кореняците си имат характерен селски манталитет.
Но щом и в Торонто са ме оставяли без нищо по разни внезапно изскачащи празници, значи нещо по-генерално не е наред.

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Dec 27, 2007 10:51 pm

Естествено, че сичко затваря. И тук нищо не работеше 2 дни. И имам предвид НИЩО. До такава степен, че само имърджънси на болницата бачка, тъй да се каже. В крайна сметка работниците в магазините си имат права и те, що да кибичат на работа, кат цялото народонаселение се е изнесло на почивка/на гости у роднини и т.н. тъй или иначе и вероятността е да работи цялото нещо само за 2-ма 3-ма нещастни местни атеисти/самотници/особняци, които ще се намерят да довтасат отнейде :P В сми, 70% от народа са атеисти и тук, ама никой не се намери да протестира що го карат да почива така насила, вместо да си работи, нали :mrgreen: Пък Коледата и украсяването на коледното дърво си е толкоз древен езически обичай по същество, че няма накъде повече :hihi: :plez:

Тъй де, адаш, съчувствам ти, ама за 6 години тряаше си се научил да се запасяваш, си мисля :bigtongue:
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'