На мене ми стана така когато ползвам Mozila Firefox пуснах Explorera и се оправиGhibli wrote:Току-що ми се случи някакъв нов странен бъг: при отварянето на форума не бях логната (по принцип съм дала да ме помни), и не виждах новите постове - това последното ок, но когато се логнах, пак не ми показваше новите постове, въпреки че имаше такива, което вече беше странното
Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Бе открай време си го прави това с необелязването на новите теми и то на IE основно. Рядко като се логна и рефрешна ми ги запазва кой са нови 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
На мен едно време файърфоксът тотално ми омазваше всякакви автоматични логини, затова и не го ползвам.
Но май и на мен ми го е правило това с експлорър. Бтв всъщност като отворя в нов прозорец топик от форума от линк, като се върна на стария всички са ми маркирани като стари. Нещо такова.
Но май и на мен ми го е правило това с експлорър. Бтв всъщност като отворя в нов прозорец топик от форума от линк, като се върна на стария всички са ми маркирани като стари. Нещо такова.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Второто е нормално, първото не е чак толкова нормално, но може да се случи при следната ситуация:
Бил си логнат; разлогнал си се по някакъв начин; влязъл си пак - всичко в един и същ прозорец. Тогава дори да има нови постове, няма да ги видиш като нови. Поне така мисля, екстраполирайки начина на работа на форума.
Бил си логнат; разлогнал си се по някакъв начин; влязъл си пак - всичко в един и същ прозорец. Тогава дори да има нови постове, няма да ги видиш като нови. Поне така мисля, екстраполирайки начина на работа на форума.
This is it. Ground zero.
Напоследък имам проблеми с форума и зареждането му. Просто отнема адски много време (само на него, всичко останало ми работи перфектно) или понякога не рифрешва, бави се, зарежда до половината или зарежда страницата на оранжев фон, а всички букви са Таймс Ню Роман някакъв голям шрифт... като недозаредено, не се вижда логото, изобщо много зле се държи.
Това за дабъл постинга и непостването с години на пост няма да го коментирам, мисля, че си е проблем отдавна... пак ли Гото да си ругая наум?
Това за дабъл постинга и непостването с години на пост няма да го коментирам, мисля, че си е проблем отдавна... пак ли Гото да си ругая наум?

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Interpreter
- Forsaken
Да не стане като в крилатата фраза: Въпросът ти е уреден, шефът каза "Ще видим". 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля