Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Това го пуснах и в добрите новини, но всъщност е за тук
http://www.standartnews.com/archive/200 ... 4483_2.htm
Значи, ние може и да не знаем, но през септември 2005 сме се сдобили с "Музей върху 9200 кв.м на четири нива, всяко с различна функция - фондохранилища, реставрационни ателиета, изложбени зали, книжарници, кафенета. " в Централна баня. Интересно ми е каква част от парите са били усвоени...
http://www.standartnews.com/archive/200 ... 4483_2.htm
Значи, ние може и да не знаем, но през септември 2005 сме се сдобили с "Музей върху 9200 кв.м на четири нива, всяко с различна функция - фондохранилища, реставрационни ателиета, изложбени зали, книжарници, кафенета. " в Централна баня. Интересно ми е каква част от парите са били усвоени...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- The Dragon
- Elder God
Баси!(Не)осъдиха полицай за изнасилване
18 декември 2007 / News.dir.bg
Сливенският военен съд днес наложи условна присъда от 2 години и 10 месеца с 5-годишен изпитателен срок на Румен Башев за изнасилване на непълнолетна.
Всъщност присъдата ще влезе в сила, ако през изпитателния срок Башев извърши подобно престъпление.
Осъденият е полицай от РПУ-Смолян, съобщи БТА. През лятото бил командирован като служебно лице в курорта Слънчев бряг, където през август т.г. изнасилили момичето, използвайки сила и заплаха, и за което е признат за виновен. Присъдата подлежи на обжалване пред по-горна инстанция.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
А в случая присъдата трябваше да е особено строга, тъй като става въпрос за служител на органите на реда, т.е. човек който би трябвало да предовратява подобни престъпления, а не да ги извършва. Но както се вижда, гарван гарвану око не вади. Кажи ми после какъв стимул да имаш да спазваш закона ...
This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken

Мда, но ако (с пълно право) родител на момичето реши да раздаде лично лиспващото правосъдие; ще го осъдят доживотно!!

Мамка ииииииии!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”